ja niestety muszę uśredniać SS, wczoraj brałem po 170 , szczęście w nieszczęściu że małe bo coś podskórnie czułem, że żyd odwali manianę u nas : ropa formuje szczyt a Turcja i Grecja na minusie, ale z kolei BUX new high
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
przypomnę że w trakcie kampanii wyborczej KORWIN złożył wniosek do prokuratury w związku z nieprawidłowościami w finansowaniu kampani. To zupełnie inny wątek ale chodziło o sposób wpłaty pieniedzy na konto komitetu wyborczego. Sprawa umorzona.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Witam! Systemowo z S na L po 1964. Strata - 62 pkt/szt.
Dzięki za info. Taki to biznes. Mnie też zwyobracali porządnie. Teraz mam kaca i się waham, co z tym eL dalej...
dużo wypiłeś ? no i przede wszystkim co piłeś ? ja lubię Finlandię, bimber i żołądkową
Finlandia to syf, odkąd zmienili nalepkę i rozlewają w Polandii. Najlepsze są: Absolut, Żydowska Kosher Exclusive oraz Trącona Bukwicą (unikat!). Bimber chętnie, ale własnej roboty z 1410. Siwuchę kiedyś łykałem na studiach, ale jak kasy brakowało, to się Kelerisa (Kele-Mele) łapało i też było ok.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
jestem u nas bez pozycji choć domyślną pozycją jest obecnie L. Na razie wygląda mi to na falę b korekty. Prawodpodobny powrót do dołków na 1890. Tam wybicie stopów a potem już "pociągi Prezesa" i szybki ruch w kierunku 2500 - taką mam koncepcję
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
właśnie usłyszałem że górnicy miłościwie zgodzili się oddać 14 pensje jest progres może już za 100 lat kopalnie będą rentowne świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia a w tym kraju w szczególności
kaczor
Liczba postów : 19718 Age : 45 Registration date : 07/05/2009
Thorgala trzeba do wilsy wrzucic zanim bedzie za pozno http://fakty.interia.pl/deutsche-welle/news-wywiad-rfn-bagatelizuje-tajne-oddzialy-putina,nId,2187418
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Witam! Systemowo z S na L po 1964. Strata - 62 pkt/szt.
Dzięki za info. Taki to biznes. Mnie też zwyobracali porządnie. Teraz mam kaca i się waham, co z tym eL dalej...
dużo wypiłeś ? no i przede wszystkim co piłeś ? ja lubię Finlandię, bimber i żołądkową
Finlandia to syf, odkąd zmienili nalepkę i rozlewają w Polandii. Najlepsze są: Absolut, Żydowska Kosher Exclusive oraz Trącona Bukwicą (unikat!). Bimber chętnie, ale własnej roboty z 1410. Siwuchę kiedyś łykałem na studiach, ale jak kasy brakowało, to się Kelerisa (Kele-Mele) łapało i też było ok.
Produkcja tego zacnego napitku została zakończona. Tej wódki już nie mamy.
Liście Bukwicy mają zdolność wzbogacania smaku i łagodzenia mocy alkoholu. Domieszka maceratu bukwicy powoduje, iż pięćdziesięcioprocentowa wódka staje się bardzo delikatna. Polecamy koneserom preferującym mniejsze ilości mocniejszego trunku. Wyprodukowano w oparciu o naturalne składniki.
Alk. 50%, obj. 500ml.
http://www.alenalkohole.pl/wodki/wodki-czyste
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Wto 19 Kwi 2016, 13:49, w całości zmieniany 3 razy
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25090 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Thorgala trzeba do wilsy wrzucic zanim bedzie za pozno http://fakty.interia.pl/deutsche-welle/news-wywiad-rfn-bagatelizuje-tajne-oddzialy-putina,nId,2187418
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007
właśnie usłyszałem że górnicy miłościwie zgodzili się oddać 14 pensje jest progres może już za 100 lat kopalnie będą rentowne świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia a w tym kraju w szczególności
od wungla wszyscy odchodzą, od ropy też... nie ma szans na rentowność w górnictwie, ten biznes idzie do piachu ( oba: ropa i wungiel)
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46694 Registration date : 03/09/2007