_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29652 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
czy nadejdzie taki dzień, że te pokemony spadną czy tez ja już tego dnia nie dożyję ? p.s.Kaczora chcą ścignąć http://www.bankier.pl/wiadomosc/Posrednicy-kredytowi-wyspowiadaja-sie-z-prowizji-7439282.html
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
@ Michu.. no niestety to nie jest tak różowo jakby wyglądało na poprzednim koncie automaty zrobiły 80% w 3 mce.. po czym przez kolejne 2 zjechały do 3% kapitału wyjściowego..
dobrze ze akurat trafiłem w taką fazę.. czyli wzrost > spadek.. a jakbym zaczął od zjazdu ?
tutaj jest mniejsze zaangażowanie, więc może sie jakos wybronią..
czyli w sumie gra jak miszaty: 3 dni zarabia 80%, a po 5 dniach broker zamyka kramik.
może trzeba zarządzać automatem, zarobi +10%, poczekać na lekki zjazd dd, i włączać ponownie.
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
@ Michu.. no niestety to nie jest tak różowo jakby wyglądało na poprzednim koncie automaty zrobiły 80% w 3 mce.. po czym przez kolejne 2 zjechały do 3% kapitału wyjściowego..
dobrze ze akurat trafiłem w taką fazę.. czyli wzrost > spadek.. a jakbym zaczął od zjazdu ?
czyli w sumie gra jak miszaty: 3 dni zarabia 80%, a po 5 dniach broker zamyka kramik.
może trzeba zarządzać automatem, zarobi +10%, poczekać na lekki zjazd dd, i włączać ponownie.
Slimak slimak wystaw rogi dam Ci sera na pierogi.
MICHU
Liczba postów : 39681 Registration date : 25/10/2010
co tam mówisz ślimaki są półślepe i głuche,
ale mają zmysł dotyku i smaku, i dziemkują za pieroga. patataj hyżo w gaj.
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25043 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
co tam mówisz ślimaki są półślepe i głuche,
ale mają zmysł dotyku i smaku, i dziemkują za pieroga. patataj hyżo w gaj.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
A jakbyś zaczął od zjazdu to byś nie miał tych 3% kapitału początkowego (oh ah) tylko 0
Ostatnio zmieniony przez gumbas dnia Czw 14 Lip 2016, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
Dziadek ty się znasz na twiterze to może powiesz co z tym zrobić. Ostatnio miałem włamanie na swój profil. Ktoś zmienił mi nazwę i dołączył ze 250 osób obserwowanych. Pousuwałem nowych obserwowanych, w profilu sobie poustawiałem, ale nadal co kilka dni dochodzi mi kilku nowych obserwowanych. Co z tym zrobić?
Aligator
Liczba postów : 7607 Registration date : 21/08/2008
Dziadek ty się znasz na twiterze to może powiesz co z tym zrobić. Ostatnio miałem włamanie na swój profil. Ktoś zmienił mi nazwę i dołączył ze 250 osób obserwowanych. Pousuwałem nowych obserwowanych, w profilu sobie poustawiałem, ale nadal co kilka dni dochodzi mi kilku nowych obserwowanych. Co z tym zrobić?
Jak pijesz to najpierw wyłącz internet.
gumbas
Liczba postów : 5095 Age : 103 Registration date : 19/09/2008
najpierw ustaw nowe długie i skomplikowane hasło
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Zapisz się do partii Razem wszyscy spierd#lą
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007
Posłuchajcie szemranego "guru" finansjery sorosa sedesa czy jak mu tam Taki stary, że ledwo gada, a jeszcze podskakuje i wygłasza przedszkolne slogany o "resoursach"
Frater V e x o M e r c a t o r!
Liczba postów : 2414 Age : 43 Location : OCist Szczyrzyc! Willow Springs/Illinois! Registration date : 28/08/2007
Posłuchajcie szemranego "guru" finansjery sorosa sedesa czy jak mu tam Taki stary, że ledwo gada, a jeszcze podskakuje i wygłasza przedszkolne slogany o "resoursach"
Ezet Główny Troll UFO
Liczba postów : 12359 Registration date : 30/09/2007