Nie qmam tego, to za 500pln będą żyły??? Przecież co to jest? Na waciki nie starczy.
Dla mnie to sensu nie ma zrezygnować z pracy za np 2.5k żeby mieć za friko ale tylko 1/5 tego. Gdzie tu logika?
Jak kobieta ma 4 dzieci, to dostanie wiecej pieniędzy niż za robotę fizyczną. I bardzo dobrze, niech Polki zajmują się wychowaniem dzieci a nie pracowaniem dla pejsa.
MICHU
Liczba postów : 39681 Registration date : 25/10/2010
Nie qmam tego, to za 500pln będą żyły??? Przecież co to jest? Na waciki nie starczy.
Dla mnie to sensu nie ma zrezygnować z pracy za np 2.5k żeby mieć za friko ale tylko 1/5 tego. Gdzie tu logika?
Jak kobieta ma 4 dzieci, to dostanie wiecej pieniędzy niż za robotę fizyczną. I bardzo dobrze, niech Polki zajmują się wychowaniem dzieci a nie pracowaniem dla pejsa.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46587 Registration date : 03/09/2007
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Getin-Noble-Bank-na-historycznych-minimach-7488202.html kiedy to ubeckie ścierwo padnie ?
z gieldy "wyparowalo" 6 mld qrwa musza dach jak na narodowym zalozyc
Dla porównania, w momencie łączenia akcji kapitalizacja wynosiła 1,2 mld zł, bieżący rok spółka rozpoczynała na poziomie 1,5 mld zł, 2015 - 5,8 mld zł, a 2014 - 7,2 mld zł.
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
przed niedziela gralem po raz pierwszy na usd/chf i co wejscie to zarobek a dzisiaj k**wa nie moge na zero zamknac co wejde to strzal w odwrotna strone nastepnie wraca do mojej pozycji i odbija stwierdzam ze dokladnie graja dzisiaj ze mna w huia
mialem juz ta pare rekomendowac a to dziadostwo jest w pelni sterowane w malym zakresie - na krotka gre chyba ze wejsc na długo na oslabienie franka ale to mozna miesiace a nawet i lata czekac
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Getin-Noble-Bank-na-historycznych-minimach-7488202.html kiedy to ubeckie ścierwo padnie ?
z gieldy "wyparowalo" 6 mld qrwa musza dach jak na narodowym zalozyc
Dla porównania, w momencie łączenia akcji kapitalizacja wynosiła 1,2 mld zł, bieżący rok spółka rozpoczynała na poziomie 1,5 mld zł, 2015 - 5,8 mld zł, a 2014 - 7,2 mld zł.
Lesia to powinni prześwietlić, łącznie z tym, gdzie ma konta ( czyt. raje podatkowe) ; ludzie dobrze piszą, że on ma kasę już odłozoną i nawet jak getin padnie to i tak ma to zadku
przed niedziela gralem po raz pierwszy na usd/chf i co wejscie to zarobek a dzisiaj k**wa nie moge na zero zamknac co wejde to strzal w odwrotna strone nastepnie wraca do mojej pozycji i odbija stwierdzam ze dokladnie graja dzisiaj ze mna w huia
mialem juz ta pare rekomendowac a to dziadostwo jest w pelni sterowane w malym zakresie - na krotka gre chyba ze wejsc na długo na oslabienie franka ale to mozna miesiace a nawet i lata czekac
widocznie Eskimos pobiera od Ciebie zaległe składki. A dostałeś od niego "wezwanie do zapłaty" ?
MICHU
Liczba postów : 39681 Registration date : 25/10/2010
pewnie tak - zyd zgłosil sie po oplate- placowe ale to zalezy od fazy rynku jak trafisz dobrze to placa a jak wujowo to leca w wuja
a zdecydowane ruchy to 1-2 godziny dziennie a reszta to takie lecenie w wała z tym ze sa czasem dni inne - i to w obie strony , dlugi ruch/jazdy i nawet calodobowy bezruch
ciekawe po ile takie maszynki chodzą? Jeszcze kwestia wydania ale to już chyba banał w porównaniu do zamówienia. W takim przypadku tylko kucharze byliby bezpieczni.
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
ciekawe po ile takie maszynki chodzą? Jeszcze kwestia wydania ale to już chyba banał w porównaniu do zamówienia. W takim przypadku tylko kucharze byliby bezpieczni.
płacąc karta nie ma tego problemu
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
płacąc karta nie ma tego problemu
chodziło mi o wydanie zmówionego posiłku
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
UE - 485 mln euro kary dla trzech banków za manipulację stopą EURIBOR PAP - Biznes 7 Gru 2016, 16:20
7.12.2016, Bruksela (PAP) - Komisja Europejska nałożyła w środę 485 mln euro kary na trzy banki: Credit Agricole, HSBC i JPMorgan Chase za sprzeczną z prawem UE wymianę poufnych informacji i zmowę ws. poziomu międzybankowej stopy procentowej strefy euro EURIBOR. Dzięki temu instytucje te mogły manipulować cenami instrumentów pochodnych (ang. interest rate derivatives), czyli produktami finansowymi, które pomagają firmom w zarządzaniu ryzykiem dotyczącym zmian stóp procentowych. Komisja prowadziła śledztwo w sprawie zmowy kartelowej od kilku lat.
ja tez tak chcę: ukraść 1 milion i dostać 10 k kary