Qwa, wczoraj wklepałem "Sell Bogdanka" po 69.10 (wyłamali w dół linię trendu), ale potem w ostatniej chwili wycofałem, "bo jak to może spaść w takiej hossie na czyczysta" I dzisiaj z rana jestem już prawie tysiaka do tyłu na tej kopalni, mam tego dość sporo No nic, w sumie to szczegół przy zyskach na FW i KGHM-ie, ale trochę boli bo o ile zyski na FW i miedziaku to trochę fuks, to wyłamka w dół Bogdanki była do przewidzenia.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46587 Registration date : 03/09/2007
Qwa, wczoraj wklepałem "Sell Bogdanka" po 69.10 (wyłamali w dół linię trendu), ale potem w ostatniej chwili wycofałem, "bo jak to może spaść w takiej hossie na czyczysta" I dzisiaj z rana jestem już prawie tysiaka do tyłu na tej kopalni, mam tego dość sporo No nic, w sumie to szczegół przy zyskach na FW i KGHM-ie, ale trochę boli bo o ile zyski na FW i miedziaku to trochę fuks, to wyłamka w dół Bogdanki była do przewidzenia.
moze tu jest problem ? http://gornictwo.wnp.pl/notowania/ceny_wegla/?zakres=3
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Zaczynałem w poniedziałek rano od tych po 24 qpionych:
w sumie 4szt, później wyganiałem między 44 a 60 żeby zamienić na wyższe ceny wykonania.
Nie miałem jaj aby piramidować te opcje (czyli za CAŁĄ premię ze sprzedaży droższych opcji nabywać tańsze a więc coraz to więcej sztuk za jedno siano początkowe) tylko po prostu jedną ilością gram. No ale i tak nie jest źle.
Tu też po lopie widać jak około 200szt na shortach pogonili w piździec.
Tym samym jako wieloletni były wystawca opcji po raz kolejny stwierdzam, że wystawianie nie ma sensu. Zdecydowanie bardziej opyla sie qpować a w okresach spałowanych po prostu być poza rynkiem niż liczyć na niewiele przy niemierzalnym ryzyq.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Sro 07 Gru 2016, 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Tchórzewski: Działania Ministerstwa Energii w JSW przyniosły skutek 2016-12-07 Jeżeli związkowcy z JSW występują z żądaniem renegocjacji zawartego w ub. roku porozumienia o zawieszeniu pewnych świadczeń, to jest to informacja, że działania Ministerstwa Energii przyniosły skutek - ocenił w środę szef resortu energii Krzysztof Tchórzewski (PiS).
oprócz pały to trzeba chyba jeszcze AK47 odkopac huj tam, nic się nie zmieniło, te same kurwy i zlodzieje a czy to nowak z tuskiem, czy gosiewska z kurskim ? co to za różnica ? Joanna klimek, czyli przyszła żona Jacka Kurskiego ma nową pracę, dowiedział się portal wirtualnemedia.pl. Klimek od stycznia do końca października była dyrektor programową Telewizji Polskiej. Ale zdecydowała się na podjęcie nowych wyzwań i działań. Teraz będzie odpowiadać za PR w spółce Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo. Została właśnie dyrektorem departamentu public relations. http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/przyszla-zona-kurskiego-zostala-dyrektorem-w-pgnig_922795.html
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Bartłomiej Misiewicz ponownie rzecznikiem MON i szefem gabinetu politycznego PAP - Biznes 7 Gru 2016, 11:50
a co On takiego zrobil w porownaniu ze zlodziejami z PO - a wtedy bylo wszystko OK
Osły nie łudż się. PiS juz wchodzi w buty PO patrz wyżej co wkleiłem o PGNiG i przyszłej Kurskiej, i poczytaj co ludzie piszą; pisiaki wkręcają swoich na państwowe ( czytaj: budzetowe) stanowiska
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
Osły, dobierasz S-ek na FEUR czy FUSD? Mam tylko 10 szt ze szczytu, myślałem że dadzą jeszcze lepsze, ale Żydzicho zajumał jarmułkę i nie dał.... Jak patrzę na wykres to w ogóle pasowałoby pozamykać te S-ki na chwilę bo prawie zawsze jakiś podwójny szczycik robią, ale jeśli mam tylko 10szt FEUR średnia 4,47 i teraz jest 4,43 to mam tylko 10.000szt x 4grosze czyli 4 stówki zarobku, to chyba za mało żeby opylało się cokolwiek bawić przy tym... Kurka, mogłem Cię posłuchać, że na tym to się gra po 50 szt a nie po 5
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008