Aleppo skapitulowało. Resztki rebeliantów sie poddaly i opuszczą miasto na mocy porozumienia. Ciekaw jestem czy członków JaF (ex Nusra czyli Al Kaida) tez wypuszczą.
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Punkt zwrotny pełni określoną funkcję w zależności od notacji i fazy oraz że stanowi punkt odniesienia co do czasu i kierunku podjęcia decyzji inwestycyjnych.
MICHU
Rycina:
Wczoraj obiecałem, że będzie inaczej i jest zdźiebko inaczej.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46584 Registration date : 03/09/2007
co dzien coraz wyżej , a we Włoskim systemie i tak smród , to co będzie jak troszku spadnie
moim zdaniem mamy juz objawy idiotenhossy
Największe od ponad 20 lat wzrosty w Mediolanie notuje Mediaset. Francuski koncern medialny Vivendi nabył 3-proc. udziałów w firmie Silvio Berlusconiego i ogłosił, iż zamierza podwyższyć udziały w tej firmie do 20 proc. Notowania Mediaset zostały zawieszone po osiągnięciu ponad 30-proc. wzrostów.
Nawet 10 proc. zyskiwały walory UniCredit. Włoski bank planuje podwyższyć kapitał o 13 mld euro i w ramach transformacji modelu biznesowego planuje do 2019 roku
czy nie należaoby jutro otwierać SS na KGHM ? Czekam na opinie ( powazne) "Informacja o wystąpieniu przesłanek do przeprowadzenia testów na utratę wartości zagranicznych aktywów górniczych"
czy nie należaoby jutro otwierać SS na KGHM ? Czekam na opinie ( powazne) "Informacja o wystąpieniu przesłanek do przeprowadzenia testów na utratę wartości zagranicznych aktywów górniczych"
podobnoż kapitalizacja giełd amerykańskich to ok 45%? giełd swiatowych, i w przybliżeniu póki co większa od długu (oczywiście i tak wszystko wirtualne). tylko jakie to ma znaczenie.
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
26 min 50 sek KGHM, a potem ORLEN, LOTOS, PGNiG ....
Zapodałem to jakiś czas temu, ale pewnie żaden baran z UFO nie posłuchał
ja posłuchałem już kilku odcinków gostka ale nie trzymam się numeracji.
Fajny kolo Trochę się miesza w nazwach itd, ale nie każdy musi być kaczorem tudzież jak mu tam było ten co spawał kadłuby samolotów i miał sławne eS na dax o numerze 8..... co wszystko wie
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
26 min 50 sek KGHM, a potem ORLEN, LOTOS, PGNiG ....
Zapodałem to jakiś czas temu, ale pewnie żaden baran z UFO nie posłuchał
ja posłuchałem już kilku odcinków gostka ale nie trzymam się numeracji.
Fajny kolo Trochę się miesza w nazwach itd, ale nie każdy musi być kaczorem tudzież jak mu tam było ten co spawał kadłuby samolotów i miał sławne eS na dax o numerze 8..... co wszystko wie
Kumam, kumam.
O Generała chodzi.
U nas jak sie zaczna podwyzki stop to moga byc klopoty z obsluga zadluzenia w PLN, sporo tego sprzedalem i ludzie nie chca sluchac o ryzyku stopy procentowej a kwoty wyzylowane
Jak zaczną u nas % szaleć, to i waluty podrożeją. Frankowi zawsze pod górkę
zibi MOD
Liczba postów : 31103 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Wystarasz się o rangę dla gościa, bronisz go przed atakiem innych, a na koniec on cię zwyzywa. To chyba ta karma wracająca tak go pokarała tym wzrostem.
Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe.
Szanuj bliźniego swego jak siebie samego.
MICHU
Liczba postów : 39680 Registration date : 25/10/2010
Wystarasz się o rangę dla gościa, bronisz go przed atakiem innych, a na koniec on cię zwyzywa. To chyba ta karma wracająca tak go pokarała tym wzrostem.
Dysonans poznawczy. Jak przynieśliśmy małego kotka do domu i chciałem go życzliwie pogłaskać to trwożnie uchylał główkę. A trząsł się jak galareta.
Teraz to ma takie zaufanie, że wie że nawet kapciem nie dostanie. Bo i za co. Takie miłe to zwierzątko. Kabli nie gryzie jak szynszyle.
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Dysonans poznawczy. Jak przynieśliśmy małego kotka do domu i chciałem go życzliwie pogłaskać to trwożnie uchylał główkę. A trząsł się jak galareta.
Teraz to ma takie zaufanie, że wie że nawet kapciem nie dostanie. Bo i za co. Takie miłe to zwierzątko. Kabli nie gryzie jak szynszyle.
Daj znać jak smakował
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
a to ciekawa informacja: Stock and bond markets may be riding for a fall as equity prices soar and interest rates stay low, a federal monitor of U.S. financial stability said on Tuesday, warning that such a tumble could inflict serious damage on banks, life insurers and other important parts of the economy. The Office of Financial Research found stock valuations, measured by comparing prices to earnings, have reached the same high level that they hit before "the three largest equity market declines in the last century."