Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 11 01 2018 r. Czw 11 Sty 2018, 01:07
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, dziadek, inwestor, Sir Nick, BP
Administrator do spraw technicznych: SzFagier
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Instytut ekspertyz sądowych w Krakowie opublikował obszerne opracowaną pracę na temat teczki BOLKA Ekspertyza jest druzgocąca wobec byłego prezydenta Bolek pisał prawie wszystko własnoręcznie zarówno donosy jaki kwitował odbiór wygranych:-)
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Temat: Witam Wszystkich po dłuuuuugiej przerwie Czw 11 Sty 2018, 02:38
Witam Starych Trajderów
Czas tak zapierdala, że ani się człowiek obejrzał prawie 4 lata mineło. Ciągnie wilka do lasu, tak mnie ciągnie z powrotem do rynku. Po przejściach na rurowni i pewnych sprawach osobistych wracam od lutego na konto real.
Przeczytałem kilka ostatnich wątków dziennych i mam pytanie za co znowu Micha zbanowano? Znowu wyłudzał na depo czy ponownie zbankrutował konto demo?
Witam!!!
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25091 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Czas tak zapierdala, że ani się człowiek obejrzał prawie 4 lata mineło. Ciągnie wilka do lasu, tak mnie ciągnie z powrotem do rynku. Po przejściach na rurowni i pewnych sprawach osobistych wracam od lutego na konto real.
Przeczytałem kilka ostatnich wątków dziennych i mam pytanie za co znowu Micha zbanowano? Znowu wyłudzał na depo czy ponownie zbankrutował konto demo?
Witam!!!
nie wiem czy dasz radę to jest teraz forum ultra prawicowe
Opcjoner jest w PiSie a admini chodzą w szpiczastych białych czapkach
ostatni lewak mariner odszedł od nas 3 tyg temu przegrał grubo na koniach została mu tylko resztka na abonament tv i plecak na poniewierkę za pół ceny
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
Witam!!!
Posmakujesz troche wolności, puścisz troche grosza i znów wrócisz do klatki z bieżnią.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Jesteśmy szczególnie zaniepokojeni ryzykiem pojawienia się napięć na rynkach finansowych w związku z podwyższonymi cenami aktywów i wyjątkowo niską ich zmiennością – mówi w rozmowie z DGP Franziska Ohnsorge, menedżer w Banku Światowym, współautorka raportu z prognozami gospodarczymi.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
W nocy alkoholu możesz nie kupić. Sejm przyjął nowe przepisy
pojebało ich ? a jak gram w nocy w Azji i muszę latać do nocnego to co ja teraz zrobię ???!!! jak zrobię zapasy to i tak nic nie da bo wszystko wypiję do nocy...jak żyć ?!
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Witam!!!
jak Starych - wypraszam sobie
jak już to Doświadczonych
Piotrek691
Opcjoner w PiSu? To pewnie jego kot go do tego namówił. Białe czapki OK jestem właściwego pochodzenia
Zresztą mój najbliższy kumpel z czasów ogólniaka jest teraz ważną personą w PiSu. Jak spotkałem go 3 lata temu po powrocie ze wschodu wyznał mi, że chodzi na miesięcznice i zagląda w oczy samemu naczelnikowi. Czyli jest blisko wewnętrznego kręgu.
Hmmm.... fakt faktem od tego czasu jakoś mało się spotykamy
Sie ma Thorgall
Piotrek691
Cześć Mariner Cieszę się, że prawie wszyscy przetrwali. Nawet widziałem, że Kozo wrócił na forum.
tylko pamiętaj, że z rana zanim siądziesz do inwestycj należy zmówić paciorek, postawić klocka i osprzątnąć gospodarstwo
jakiego znowu klocka ???? Lego ???
jakim cudem masz legitymację członkowską UFO ? chyba sobie załatwiłeś po znajomości na zasadze nieformalnych zwązków z Dziadkiem musiałeś dać dużą łapówkę
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
Cześć Mariner Cieszę się, że prawie wszyscy przetrwali. Nawet widziałem, że Kozo wrócił na forum.
tylko pamiętaj, że z rana zanim siądziesz do inwestycj należy zmówić paciorek, postawić klocka i osprzątnąć gospodarstwo
jakiego znowu klocka ???? Lego ???
jakim cudem masz legitymację członkowską UFO ? chyba sobie załatwiłeś po znajomości na zasadze nieformalnych zwązków z Dziadkiem musiałeś dać dużą łapówkę
zmawiam z rana paciorki
Osły
Liczba postów : 26002 Age : 45 Location : Buszkowo Registration date : 18/05/2014
byłem przestępcą- pralkę mam od zawsze w kuchni teraz łaskawcy dają mi odetchnąć z ulgą
a nie łatwiej byłoby te "przepisy " wsadzić psu w dupe - przynamniej 90 % z nich zamiast je urealniać
ps
przypominam ze zgodnie z "prawem " za poslugiwanie sie przeterminowanym dowodem grozi kara do 5 tys zl a za zajebanie komus czegos do 400 zl grozi grzywna od 20 do 500 zł
Ostatnio zmieniony przez Osły dnia Czw 11 Sty 2018, 09:01, w całości zmieniany 2 razy
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010