Witaj Piotrze! Ciesze się że jesteś Co do zbanowania Micha. Michu jest męczennikiem.......za wiarę , za wiarę w to że ma system i że jeszcze potrafi kogoś oprawić. Michu, podobnie jak gorliwi wyznawcy AT wierzy że to co działało kiedyś zadziała i dzisiaj. Nie bierze pod uwagę że na forum pozostała sama elita światowego trejdingu (z wyjątkiem Thorgala który jest trochę tępy ale uczy się w pewnej renomowanej londyńskiej synagodze). Michu wymyślił jakąś kuriozalną, pokraczną terminologię i czeka na. ....... Dobrze że wróciłeś, pozdrawiam dziadek
a ja Thorgalla lubię co prawda nie skorzystałem z Jego promocji na wyjazd do Mongolii czy do Pampeluny no ale to już moja strata
dzięki mariner że się za mną wstawiłeś musimy sie trzymać razem
nie lubią nas, ale mamy na to wyj...e
To nie jest kwestia Lubienia czy nie Lubienia.
Do końca mojego życia nie zobaczysz więcej jak 201 pkt w miesiąc?
A wiesz dlaczego?
A wiesz kim jesteś?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Musimy wszyscy razem grubo zaszorcić odkujemy sie za wszystkie czasy
A pokiego shorcić? Jak dojdzie do krachu to jazdy na DOW będą po 500 albo i 1000 punktów w każdą stronę.
Ja w lutym pakuję grube dinero w VIXa. Teraz chodzi po podłodze na historycznie niskim poziomie. Jeść nie woła, swapu ni ma, jedyne koszty utrzymania pozycji to ewentualne rolowania na kolejne serie.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Musimy wszyscy razem grubo zaszorcić odkujemy sie za wszystkie czasy
Masz rację ale istota tematu sprowadza się do właściwego timingu. Cza wiedzieć kiedy wejść grubo bo można zbankrutować próbując wyprzedzać krach o kilka lat jak to juś niektórzy tu przerobili.
Najważniejsze jest wyczucie momentu kiedy - reszta to szczegóły.
Ostatnio zmieniony przez OpCjOnEr dnia Czw 11 Sty 2018, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Hossa w usej trwa. Kto nie ma longa przegrał życie.
Kuźwa mać. Testuję sobie demo CMC od października i w tym czasie wyłapałem 3 longi na w sumie 2000 punktów. Teraz też na eL od 24800. Zamykam po 30000 tysia.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Kuźwa mać. Testuję sobie demo CMC od października i w tym czasie wyłapałem 3 longi na w sumie 2000 punktów. Teraz też na eL od 24800. Zamykam po 30000 tysia.
my tu od 9 lat gramy Longi a Ty teraz wpadasz i nam nawijasz o hossie w USA Baran to tyle zarobił, że został prawą ręką Ojdyra
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Czw 11 Sty 2018, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Tak szczerze to Ci powiem że wolałbym czysty biznes.
Darowiznę od Kęsowej i Kęsa 500k.
Pewnie stanie to wszystko na 3 mln przy 1 licytacji Micha.
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007