Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
Temat: UFO 25 01 2018 r. Czw 25 Sty 2018, 00:01
UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN 1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim.
SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA 1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte.
Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/forum
Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, dziadek, inwestor, Sir Nick, BP
Administrator do spraw technicznych: SzFagier
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Piotrek kup nowy system od Micha i opisz jak działa
Niestety, moje aktywa na inwestycje u Micha wyczerpały się 3 lata temu po tym jak mi udowodnił, że faktycznie potrafi rozpirzyć każde depo w niewiarygodnie krótkim czasie
Zresztą nie chcę robić konkurencji Osłowi, który już któryś rok negocjuje z Michem warunki współpracy
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Niestety, moje aktywa na inwestycje u Micha wyczerpały się 3 lata temu po tym jak mi udowodnił, że faktycznie potrafi rozpirzyć każde depo w niewiarygodnie krótkim czasie
Zresztą nie chcę robić konkurencji Osłowi, który już któryś rok negocjuje z Michem warunki współpracy
chyba masz ten system Micha zwany przeciwstawnymi, bo jak rosnie i jak spada to michę cieszysz jak kiedys Michu niezaleznie w ktora strone idzie
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
chyba masz ten system Micha zwany przeciwstawnymi, bo jak rosnie i jak spada to michę cieszysz jak kiedys Michu niezaleznie w ktora strone idzie
Zdemaskowałeś mnie
Teraz system mnie ubrał w shorty na Daxa, ale czuję się z tym dość mało komfortowo. W eS na usej nie wszedłem mimo sygnału bo to pojeby. Szorcenie usej pozostawiam profesjonalistom jak Realista
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
Zdemaskowałeś mnie
Teraz system mnie ubrał w shorty na Daxa, ale czuję się z tym dość mało komfortowo. W eS na usej nie wszedłem mimo sygnału bo to pojeby. Szorcenie usej pozostawiam profesjonalistom jak Realista
a tu Long
https://stooq.pl/q/?s=ck.f
na walutach jazdy, kto mąc ? Murzyn upycha śmiecia gdze się da, czy Chińczyk cos kombinuje ?
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
To jakieś stare dzieje. Paczyłem się wtedy w ekran i tak naprawdę niewiele rozumiałem. A więc nie widziałem. Jak nie rozumiesz to nic nie widzisz. Proste. A problem MM dotyczy każdego kto gra za więcej niż udaje że ma. Kończy się zawsze i u każdego tak samo.
Z Osłem nie gadam bo On twierdzi, że - cytuje- "macie miliony ale nie możecie ich wziąć."
To po co trzaskać napinkę.
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
na walutach jazdy, kto mąc ? Murzyn upycha śmiecia gdze się da, czy Chińczyk cos kombinuje ?
https://stooq.pl/n/?f=1216713
Między Mnuchinem a Draghim FMCM - Biznes 24 sty 2018, 19:40
CO WIDZIMY NA RYNKU? Kurs głównej pary przebija już poziom 1,24, a przecież jeszcze wczoraj dyskusyjne było to, czy uda się przebić rejon 1,23 - 1,2315. Ruch jednak nastąpił i jest znaczący.Wiązać można to np. z wypowiedzią Steve'a Mnuchina, sekretarza skarbu USA, na konferencji w Davos. Mówił on tam, że słaby dolar jest korzystny dla USA, dla handlu i eksportu. Oczywiście, jak to zwykle ekonomiści i politycy, dodał również, że dolar mimo wszystko będzie nadal mocny i pozostanie główną walutą rezerwową. Ostatecznie jednak rynek uwierzył głównie we fragment o charakterze gołębim.
To jest qrwa jazda na przeciwstawnych w wykonaniu profesjonalistów na poziomie world class Zjeść ciastko i mieć kurczaka
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
https://stooq.pl/n/?f=1216713
Między Mnuchinem a Draghim FMCM - Biznes 24 sty 2018, 19:40
CO WIDZIMY NA RYNKU? Kurs głównej pary przebija już poziom 1,24, a przecież jeszcze wczoraj dyskusyjne było to, czy uda się przebić rejon 1,23 - 1,2315. Ruch jednak nastąpił i jest znaczący.Wiązać można to np. z wypowiedzią Steve'a Mnuchina, sekretarza skarbu USA, na konferencji w Davos. Mówił on tam, że słaby dolar jest korzystny dla USA, dla handlu i eksportu. Oczywiście, jak to zwykle ekonomiści i politycy, dodał również, że dolar mimo wszystko będzie nadal mocny i pozostanie główną walutą rezerwową. Ostatecznie jednak rynek uwierzył głównie we fragment o charakterze gołębim.
To jest qrwa jazda na przeciwstawnych w wykonaniu profesjonalistów na poziomie world class Zjeść ciastko i mieć kurczaka
czyl jak osłabić $ a jednocześnie pozostawić go mocnym
ale na drugim podejsciu byla slaba korekta to zrobil rynek test szczytu. a wystrzal o do 13500 gruby zgasil. wyglada to jakby 1 swieczke formacji (megafona) zrobili grubasy i zbijaja cene. ale to juz dywagacje dla duzych ruchów.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Zobaczymy czy się sprawdzi. Obliczyłem z Programatora Polara, że ten wykonał już zasięg swojego prania.. To teraz albo koorba albo jakieś następne programy z aktualnego Programatora. Zarąbiste jest te oprogramowanie Wodzireja.
No teraz dajesz na jakieś demo. Wstawiasz myfxbook i pokazujesz nam maluczkim jak się kosi kasę. Jestem pewien, że jak kułak to zobaczy to tira jabłek albo dwa ci odpali
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
Zobaczymy czy się sprawdzi. Obliczyłem z Programatora Polara, że ten wykonał już zasięg swojego prania.. To teraz albo koorba albo jakieś następne programy z aktualnego Programatora. Zarąbiste jest te oprogramowanie Wodzireja.
No teraz dajesz na jakieś demo. Wstawiasz myfxbook i pokazujesz nam maluczkim jak się kosi kasę. Jestem pewien, że jak kułak to zobaczy to tira jabłek albo dwa ci odpali
A wiesz jakie to zarąbiste odkrywać meandry tego oprogramowania? Aż gęsiej skórki dostaje. Niestety system Wodzireja jest tylko eksponatem muzealnym. Podziwiać zawsze można.
Ale powiem Ci, że niezależnie który Programator wygra są setki pkt do wyjęcia.
Będzie widać.
A wygląda to tak: / mniej więcej / Powyżej/poniżej XX. XXX
1) Wygra Programator Polar - do wyjęcia xxx pkt 2) Wygra Programator Frania - do wyjęcia xxx pkt.
Taki jest kod źródłowy.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Czw 25 Sty 2018, 10:41, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31151 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Michu rozszyfrował instrukcję pralki i że to w niej zaszyfrowano rozkład jazdy na trendy giełdowe
ale dlaczego Polar
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
To jakieś stare dzieje. Paczyłem się wtedy w ekran i tak naprawdę niewiele rozumiałem. A więc nie widziałem. Jak nie rozumiesz to nic nie widzisz. Proste. A problem MM dotyczy każdego kto gra za więcej niż udaje że ma. Kończy się zawsze i u każdego tak samo.
Z Osłem nie gadam bo On twierdzi, że - cytuje- "macie miliony ale nie możecie ich wziąć."
To po co trzaskać napinkę.
Muchy stufka na koncie czeka jaki zrobić pierwszy ruch w drodze do miliona?