Dziadek zabiera się do babci w wiadomym celu, ale ta stanowczo żąda, by przed zbliżeniem założył prezerwatywę. Dziadek oponuje i wyjaśnia babci, że już od dawna nie grozi jej zajście w ciążę. Babcia na to: - To wiem, tylko nie chcę zarazić się salmonellą od starych jajek.
A widziałeś Ty system przeciwstawnych? Gdzie zysk tam zamykasz. No i zyski są zawsze.
Straty pokrywa broker?
Niezamknięte i stratne przeciwstawne trzymasz do śmierci lub bankructwa brokera cokolwiek przyjdzie pierwsze
Niekoniecznie Niektórzy Brokerzy pozwalają rolować a na dax w 1 kwartale jest kilkukrotna zmiana Cyklu/podcyklu co przy jazdach o rozpiętości 1000 pkt trzeba być zdolnym by nie wyjść z przeciwstawnych nawet na 300 pkt.
Nooo, Michu, to nic tylko grać jak już masz stycznik, przekaźnik i dwie zwrotnice , bierzesz dwa loty na przeciwstawne i kosisz Tylko wytłumacz przyszłym inwestorom dlaczego w teorii to Ty kosisz hajc jak traktor łąkę, a w praktyce to rynek jest traktorem a Twoje depo trawą?
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Dziadek zabiera się do babci w wiadomym celu, ale ta stanowczo żąda, by przed zbliżeniem założył prezerwatywę. Dziadek oponuje i wyjaśnia babci, że już od dawna nie grozi jej zajście w ciążę. Babcia na to: - To wiem, tylko nie chcę zarazić się salmonellą od starych jajek.
A widziałeś Ty system przeciwstawnych? Gdzie zysk tam zamykasz. No i zyski są zawsze.
Straty pokrywa broker?
Niezamknięte i stratne przeciwstawne trzymasz do śmierci lub bankructwa brokera cokolwiek przyjdzie pierwsze
Niekoniecznie Niektórzy Brokerzy pozwalają rolować a na dax w 1 kwartale jest kilkukrotna zmiana Cyklu/podcyklu co przy jazdach o rozpiętości 1000 pkt trzeba być zdolnym by nie wyjść z przeciwstawnych nawet na 300 pkt.
Nooo, Michu, to nic tylko grać jak już masz stycznik, przekaźnik i dwie zwrotnice , bierzesz dwa loty na przeciwstawne i kosisz Tylko wytłumacz przyszłym inwestorom dlaczego w teorii to Ty kosisz hajc jak traktor łąkę, a w praktyce to rynek jest traktorem a Twoje depo trawą?
Bo teoretycznie nie ma różnicy między teorią a praktyką a w praktyce jest. :-) Przy zamkniętym obwodzie to Ty Zwrotnicę zostaw w spokoju. :-)
Dzisiaj Antek dał popis tradingu. Paru nowych rzeczy znowu się dowiedziałem. :-)
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
- Jest Pan już całkowicie normalny - żegna psychiatra pacjenta opuszczającego szpital po długiej kuracji. - Cóż to? Nie cieszy się Pan? - A z czego mam się cieszyć, doktorze? Trzy lata temu byłem Napoleonem, a dziś jestem nikim.
To jest fajne nawet będę mógł go opowiedzieć swojemu psychiatrze
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g