proponuję zamknąć fiuta na 2392 fix-em byłaby w tym jakaś sprawiedliwość ? z rana dożynki i możemy coś zacząć gmerać powracając do luki by potem jakąś falę "C" wymyśleć ?? o nie posłuchali i zrobił bazę 10 i zakoszykował no ale na tko* było 2390 liczy siem taka prognoza ???
nie - dyskwalifikacja chyba było nawet 2380
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Piotrek691
panie Ośle Argosowski dla Boga panie Argosowski larum grają bessa , żyd w granicach , a ty się nie zrywasz , rachunku nie otwierasz do depa nie dopłacasz co się z tobą stało graczu, zai swej dawnej zapomniał cnoty że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawiasz , kto żydowi opór stawi , kto go wojować będzie ,kto podniesie upadłe serca nasze
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
mariner czym się kierowałeś biorąc L podczas załamania światowego?
ps. uwolnić zieloną szynę !
doświadczeniem trejdera klasy światowej
przypominam o składkach członkowskich mamy juś nowy miesiąc
Ile trzeba przepier..lić zarobić, aby się zapisać
... Jeszcze trochę poczekaj na DJ30k to się przekonasz sam
Piotrek691
Czekam, aż się szmata zwali poniżej 3 zeta i kupuję:
500 uncji. Ponad 15.5 kilo czystego kruszcu w opakowaniu wielkości pudełka po butach
Ja też, ja tak samo czekam aż ciut spadnie Kupujesz wysyłkowo, czy może podjedziemy sobie razem przy okazji browca walniemy trzymając łącznie 30kg kruszcu ?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
jutro luka w drugą stronę i tak aż do wykrwawienia taka faza rynku !!!!!!
Witaj Myśliwy, dawno Cię nie było! Jak przewidujesz ceny nieruchomości, długo jeszcze będą rosły? Historycznie zwykle jeszcze do pół roku po krachu na akcjach mocno się trzymały. Jak tak patrzę na historyczne wykresy Usiackich indeksów, to nie jest tak źle, po takich pierwszych panikach następowała zwykle hiperbola i to taka że klękajcie narody (ZdB piękny wierszyk o tym napisał w czasie poprzedniej hossy), po czym dopiero następowała taka prawdziwa, żydowska rzeźnia byczków, z podrzynianiem gardeł na żywca
Również siedzę na L, tyle że trochę przedwczesnych Ale obroty dzisiaj fajne dołkowe, 30k koni się obróciło, powinno iść tradycyjnie do góry, i Żydzicho pewnie odda co mu na lichwiarski jak zwykle procent pożyczyłem. Załadowałem jeszcze do wora na prawie full PZU i PGNIG, i spokojnie czekam albo na stopa, albo na kolejne megaudane kółeczko.
myśliwyl Stalowe JAJA
Liczba postów : 12554 Age : 58 Location : małopolska Registration date : 28/08/2007
jutro luka w drugą stronę i tak aż do wykrwawienia taka faza rynku !!!!!!
Witaj Myśliwy, dawno Cię nie było! Jak przewidujesz ceny nieruchomości, długo jeszcze będą rosły? Historycznie zwykle jeszcze do pół roku po krachu na akcjach mocno się trzymały. Jak tak patrzę na historyczne wykresy Usiackich indeksów, to nie jest tak źle, po takich pierwszych panikach następowała zwykle hiperbola i to taka że klękajcie narody (ZdB piękny wierszyk o tym napisał w czasie poprzedniej hossy), po czym dopiero następowała taka prawdziwa, żydowska rzeźnia byczków, z podrzynianiem gardeł na żywca
Również siedzę na L, tyle że trochę przedwczesnych Ale obroty dzisiaj fajne dołkowe, 30k koni się obróciło, powinno iść tradycyjnie do góry, i Żydzicho pewnie odda co mu na lichwiarski jak zwykle procent pożyczyłem. Załadowałem jeszcze do wora na prawie full PZU i PGNIG, i spokojnie czekam albo na stopa, albo na kolejne megaudane kółeczko.
nieruchomości jak bitcon zapierdalają aż miło z miesiąca na miesiąc nie wiem czy spadek też będzie tak spektakularny jak na kryptowalutach ale puki co to się wyruchałem musiał bym odkupywać drożej niż sprzedałem zostało mi się jedno i na razie trzymam !!!!!! na ufo jestem ale się nie udzielam !!!!!
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010