| UFO 14 02 2018 r. | |
|
+12Indiana betonowe_buty zibi SYLWESTER neuron thorgall Reser REALISTA Guru giełdy Piotrek691 delphia dziadek 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:30 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- Niemiaszki cienkie jak Bolka Trumpki
w ogóle popytu nie widać na szwabskie akcje wszyscy czekają z zakupami gdy usiak zrobi drugi dołek i odbije a wtedy będzie i popyt na teraz jak to we wzrostach 10 sesji x 0,5% !!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
delphia U F O A N A L I T Y K
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:39 | |
| zatrzymali w końcu Frasyniuka i przedstawili zarzuty naruszenia nietykalności cielesnej policjanta (film na końcu artykułu).
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23021681,byly-policjant-o-zatrzymaniu-frasyniuka-potraktowano-go-jak.html#Z_MT2
| |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:41 | |
| - delphia napisał:
- zatrzymali w końcu Frasyniuka i przedstawili zarzuty naruszenia nietykalności cielesnej policjanta (film na końcu artykułu).
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,23021681,byly-policjant-o-zatrzymaniu-frasyniuka-potraktowano-go-jak.html#Z_MT2
co to znaczy w końcu ??? _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Liczba postów : 15716 Age : 52 Location : Warszawa Registration date : 29/01/2008
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:46 | |
| - neuron napisał:
- delphia napisał:
- zatrzymali w końcu Frasyniuka i przedstawili zarzuty naruszenia nietykalności cielesnej policjanta (film na końcu artykułu).
co to znaczy w końcu ??? a od ilu dni się nie stawiał na wezwanie prokuratury? | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:48 | |
| - delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
co to znaczy w końcu ??? a od ilu dni się nie stawiał na wezwanie prokuratury?
jakiej prokuratury ??? ty byś się stawił na wezwanie prokuratury putina lub łukaszenki ale jaja _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:48 | |
| W piątek 9 lutego główny strateg Goldman Sachs, David Kostin stwierdził w liście do klientów, że korekta dobiegła końca i nadszedł czas na kupowanie akcji. to już wiecie co robić | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:51 | |
| - neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
jakiej prokuratury ??? ty byś się stawił na wezwanie prokuratury putina lub łukaszenki ale jaja nie stawiał się na wezwania prokuratury, a miał obowiązek tak jak Ty czy ja ; nie ma co robic z niego męczennika | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 11:51 | |
| - neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
jakiej prokuratury ??? ty byś się stawił na wezwanie prokuratury putina lub łukaszenki ale jaja rozumiem z Twojego wpisu że jakiekolwiek prawo w Polsce już nie obowiązuje i każdy sam ustala czy się do danej prokuratury stawi czy nie proponuję żebyś Ty spróbował się nie stawić. Daj znać po ilu dniach Cię doprowadzą. Myślę że na pewno szybciej niż Frasyniuka. | |
|
| |
| |
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 12:03 | |
| - delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
jakiej prokuratury ??? ty byś się stawił na wezwanie prokuratury putina lub łukaszenki ale jaja rozumiem z Twojego wpisu że jakiekolwiek prawo w Polsce już nie obowiązuje i każdy sam ustala czy się do danej prokuratury stawi czy nie proponuję żebyś Ty spróbował się nie stawić. Daj znać po ilu dniach Cię doprowadzą. Myślę że na pewno szybciej niż Frasyniuka.
a jakie prawo ?? zrobione przez kaczyńskiego ?? matko boska już raz w życiu stałem na barykadach kiedy kolega jak mniemam oglądał 5-10-15 i powiem tak: dla mnie nie ma za wielkiej różnicy miedzy PRL a tym co teraz zaczyna się wyprawiać PiS 18% wyborców przemawia w imieniu narodu - bo wie lepiej kawaler poucza wkoło jak ma wyglądać rodzina kłamstwa w oczy byle było bo ich myśli ja to wszystko przerabiałem na własnej skórze a zresztą po co ja to tobie piszę jak ktoś nie widzi tego sam to .......... _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 12:06 | |
| to co jest teraz rozgrywane? czytalem, ze indeksy chodza teraz pod amerykanskie obligacje. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 12:07 | |
| https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/forex-oszustwa-sledztwo-aresztowania,161,0,2398369.html
antysemityzm w czystej postaci | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 12:13 | |
| - neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
jakiej prokuratury ??? ty byś się stawił na wezwanie prokuratury putina lub łukaszenki ale jaja rozumiem z Twojego wpisu że jakiekolwiek prawo w Polsce już nie obowiązuje i każdy sam ustala czy się do danej prokuratury stawi czy nie proponuję żebyś Ty spróbował się nie stawić. Daj znać po ilu dniach Cię doprowadzą. Myślę że na pewno szybciej niż Frasyniuka.
a jakie prawo ?? zrobione przez kaczyńskiego ?? matko boska już raz w życiu stałem na barykadach kiedy kolega jak mniemam oglądał 5-10-15 i powiem tak: dla mnie nie ma za wielkiej różnicy miedzy PRL a tym co teraz zaczyna się wyprawiać PiS 18% wyborców przemawia w imieniu narodu - bo wie lepiej kawaler poucza wkoło jak ma wyglądać rodzina kłamstwa w oczy byle było bo ich myśli ja to wszystko przerabiałem na własnej skórze a zresztą po co ja to tobie piszę jak ktoś nie widzi tego sam to ..........
Kodeks Karny art 222 - to wg Ciebie Kaczyński z PiSem uchwalił? ja nie jestem demokratą ani tym bardziej zwolennikiem Kaczyńskiego więc zachowaj trzeźwą ocenę tej sytuacji bo emocje biją z Twojego postu na kilometr | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 12:26 | |
| - delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
a jakie prawo ?? zrobione przez kaczyńskiego ?? matko boska już raz w życiu stałem na barykadach kiedy kolega jak mniemam oglądał 5-10-15 i powiem tak: dla mnie nie ma za wielkiej różnicy miedzy PRL a tym co teraz zaczyna się wyprawiać PiS 18% wyborców przemawia w imieniu narodu - bo wie lepiej kawaler poucza wkoło jak ma wyglądać rodzina kłamstwa w oczy byle było bo ich myśli ja to wszystko przerabiałem na własnej skórze a zresztą po co ja to tobie piszę jak ktoś nie widzi tego sam to ..........
Kodeks Karny art 222 - to wg Ciebie Kaczyński z PiSem uchwalił?
ja nie jestem demokratą ani tym bardziej zwolennikiem Kaczyńskiego więc zachowaj trzeźwą ocenę tej sytuacji bo emocje biją z Twojego postu na kilometr to właśnie te emocje pozwoliły kiedyś bezkrwawo zmienić rządy na demokratyczne, doprowadzić do wolnych wyborów i są jak najbardziej trzeżwe frasyniuk nie zrobił nic innego jak to co zrobił przed kilkudziesięciu laty wystąpił przeciwko zakłamaniu i drastycznemu nadużywaniu włądzy prowadzącej w prostej linii do pełzającej dyktatury ale musisz sam na własnej skórze tego wszystkiego doświadczyć taka jest kolej rzeczy ja ci nic nie zarzucam a jedynie bardzo mnie qwerty, że wysiłek poprzedniego pokolenia tak łatwo może być marnotrawiony i tak wśród oklasków rodzi się imperium zła a walczących przeciw i ostrzegających własnym działaniem, narażających się na szykany wzywa się do podania ech historia .... _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 12:45 | |
| - neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
ja nie jestem demokratą ani tym bardziej zwolennikiem Kaczyńskiego więc zachowaj trzeźwą ocenę tej sytuacji bo emocje biją z Twojego postu na kilometr to właśnie te emocje pozwoliły kiedyś bezkrwawo zmienić rządy na demokratyczne, doprowadzić do wolnych wyborów i są jak najbardziej trzeżwe frasyniuk nie zrobił nic innego jak to co zrobił przed kilkudziesięciu laty wystąpił przeciwko zakłamaniu i drastycznemu nadużywaniu włądzy prowadzącej w prostej linii do pełzającej dyktatury ale musisz sam na własnej skórze tego wszystkiego doświadczyć taka jest kolej rzeczy ja ci nic nie zarzucam a jedynie bardzo mnie qwerty, że wysiłek poprzedniego pokolenia tak łatwo może być marnotrawiony i tak wśród oklasków rodzi się imperium zła a walczących przeciw i ostrzegających własnym działaniem, narażających się na szykany wzywa się do podania ech historia ....
no i masz demokratyczny werdykt i PiS przy władzy. Jeśli w tym roku zrobią wybory to będą mieli większość konstytucyjną. Takie to już uroki demokracji że i Hitler mógł dojść do władzy. Ja mogę się z tego śmiać ale Tobie (jak sądzę zadeklarowanemu demokracie) nie wypada. Metod walki jest wiele. Frasyniuk czy tez może Obywatele RP wybrali ten konfrontacyjny. I zapewniam Cię że z opresją to się do tej pory nie spotkali - wysyłają na nich zwykłych mundurowych, nie pałują, nie używają gazu i gumowych kul. A ja takiego traktowania doznałem będąc uczestnikiem Marszu Niepodległości. Kaczyński doskonale wie że gdyby użył siły to przegra. Jeżeli jednak da się Mu pretekst to uderzy z całą siłą. Ale jak dostaje na tacy takie prezenty jak Frasyniuk szarpiący policjanta to o czym w ogóle mówimy? | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 13:09 | |
| - delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
a od ilu dni się nie stawiał na wezwanie prokuratury?
ja nie jestem demokratą ani tym bardziej zwolennikiem Kaczyńskiego więc zachowaj trzeźwą ocenę tej sytuacji bo emocje biją z Twojego postu na kilometr to właśnie te emocje pozwoliły kiedyś bezkrwawo zmienić rządy na demokratyczne, doprowadzić do wolnych wyborów i są jak najbardziej trzeżwe frasyniuk nie zrobił nic innego jak to co zrobił przed kilkudziesięciu laty wystąpił przeciwko zakłamaniu i drastycznemu nadużywaniu włądzy prowadzącej w prostej linii do pełzającej dyktatury ale musisz sam na własnej skórze tego wszystkiego doświadczyć taka jest kolej rzeczy ja ci nic nie zarzucam a jedynie bardzo mnie qwerty, że wysiłek poprzedniego pokolenia tak łatwo może być marnotrawiony i tak wśród oklasków rodzi się imperium zła a walczących przeciw i ostrzegających własnym działaniem, narażających się na szykany wzywa się do podania ech historia ....
no i masz demokratyczny werdykt i PiS przy władzy. Jeśli w tym roku zrobią wybory to będą mieli większość konstytucyjną. Takie to już uroki demokracji że i Hitler mógł dojść do władzy. Ja mogę się z tego śmiać ale Tobie (jak sądzę zadeklarowanemu demokracie) nie wypada.
Metod walki jest wiele. Frasyniuk czy tez może Obywatele RP wybrali ten konfrontacyjny. I zapewniam Cię że z opresją to się do tej pory nie spotkali - wysyłają na nich zwykłych mundurowych, nie pałują, nie używają gazu i gumowych kul. A ja takiego traktowania doznałem będąc uczestnikiem Marszu Niepodległości.
Kaczyński doskonale wie że gdyby użył siły to przegra. Jeżeli jednak da się Mu pretekst to uderzy z całą siłą. Ale jak dostaje na tacy takie prezenty jak Frasyniuk szarpiący policjanta to o czym w ogóle mówimy? nie doceniasz strachu ludzi w sondażach w 89 roku podawały, że .... i będzie podobnie PiS przegra wybory i to wie więc robi wszystko aby mieć sądy i całość podliczania głosów w swoich rękach i dlatego idą na całość ale to drogi kolego musisz się dopiero nauczyć na własnej skórze do zobaczenia na barykadach _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 13:12 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 13:52 | |
| - neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
- delphia napisał:
- neuron napisał:
no i masz demokratyczny werdykt i PiS przy władzy. Jeśli w tym roku zrobią wybory to będą mieli większość konstytucyjną. Takie to już uroki demokracji że i Hitler mógł dojść do władzy. Ja mogę się z tego śmiać ale Tobie (jak sądzę zadeklarowanemu demokracie) nie wypada.
Metod walki jest wiele. Frasyniuk czy tez może Obywatele RP wybrali ten konfrontacyjny. I zapewniam Cię że z opresją to się do tej pory nie spotkali - wysyłają na nich zwykłych mundurowych, nie pałują, nie używają gazu i gumowych kul. A ja takiego traktowania doznałem będąc uczestnikiem Marszu Niepodległości.
Kaczyński doskonale wie że gdyby użył siły to przegra. Jeżeli jednak da się Mu pretekst to uderzy z całą siłą. Ale jak dostaje na tacy takie prezenty jak Frasyniuk szarpiący policjanta to o czym w ogóle mówimy? nie doceniasz strachu ludzi w sondażach w 89 roku podawały, że .... i będzie podobnie PiS przegra wybory i to wie więc robi wszystko aby mieć sądy i całość podliczania głosów w swoich rękach i dlatego idą na całość ale to drogi kolego musisz się dopiero nauczyć na własnej skórze do zobaczenia na barykadach jakiego strachu? sondaże robione są przez różne wywiadownie nie tylko rządowy CBOS. Wysokiem poparcie dla PiS jest związane właściwie tylko z jedną rzeczą: wyjątkowo dobrą sytuacją gospodarczą. PiS ma te 25-30% elektoratu (w zależności od frekwencji) reszta przepływa między nim a PO. Przeanalizuj sobie jakie poparcie historycznie ma POPIS to się przekonasz. Można różne teorie wymyślać ale czynniki ekonomiczne są najważniejsze. I dopóki nie będzie zmiany cyklu (a w tym roku na pewno nie będzie o ile nie będzie krachu w USA) to poparcie będzie się utrzymywało. Zresztą sama opozycja ma zasługi w jego zwiększaniu. Jeżeli ktoś taki obeznany w temacie jak Balcerowicz, stara się uderzyć w PiS od strony gospodarczej wieszcząc upadek, nie bacząc na miejsce w cyklu koniunktury, to potem przeciętny Kowalski doznaje klasycznego dysonansu poznawczego bo z jego perspektywy jest coraz lepiej - rośnie zatrudnienie, płaca. A on po tym ocenia. A tego że Balcerowicz mówi o ryzykach długoterminowych po prostu nigdy nie zrozumie. Dla mnie obecna sytuacja to walka lewicy narodowej pobożnej i lewicy internacjonalnej bezbożnej. Popcorn, cola i oglądam. Oczywiście są miejsca gdzie to co robi PiS zdecydowanie popieram: np kwestia przyjmowania uchodźców czy walka z "polskimi obozami" a nawet reorientacja polityki zagranicznej na USA. Osobną kwestią jest sposób w jaki to jest robione (mało profesjonalnie). Natomiast takie rzeczy jak: 500 plus, skok na Trybunał, skracanie kadencji sędziom Sądu Najwyższego to są zdecydowanie minusy. Zapomniałem dodać zakazu handlu w niedzielę. A jest to coś na czym PiS się może bardzo przejechać, bo wpłynie bezpośrednio na życie każdego i utrwalone zwyczaje. | |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:31 | |
| No i nudy się skończyły | |
|
| |
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:31 | |
| i poszły konie po betonie | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:33 | |
| czopek spocone ręce nic się nie dzieje | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:37 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:40 | |
| trzymalem eske na us100 i daxie pomimo korekty. na ropie sie zrobilem, bo spada jeszcze.
Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Sro 14 Lut 2018, 14:42, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:40 | |
| - Piotrek691 napisał:
- No i nudy się skończyły
patrz jakie kurwy https://stooq.pl/q/?s=si.f&c=1d&t=c&a=lg&b=1 _________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
| |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:42 | |
| Reakcja na dane w stylu: (T)ratuj się kto możeZobaczymy jak zachowają się tłumy murzynów po otwarciu kasowego | |
|
| |
| |
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:44 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:45 | |
| - Piotrek691 napisał:
- Reakcja na dane w stylu:
(T)ratuj się kto może
Zobaczymy jak zachowają się tłumy murzynów po otwarciu kasowego trzeba obserwować rentownosci ich obligów umocnienie $ to padaka na EM | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:46 | |
| I graj tu bez stopa 6578 wyleciało mi sl na zysq bez stopa to jak dymać dziwkę bez gumy | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. Sro 14 Lut 2018, 14:46 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 14 02 2018 r. | |
| |
|
| |
| UFO 14 02 2018 r. | |
|