w zasadzie, to o finanase chodzi najmniej obca instalacja czerpie z pewnych aspektów świadomości jak z krów na pastwisku a im większy docisk tym dla nich lepiej Zajmie Wam to troche czasu tak jak potrzebowaliście go do poprzednich tez To na razie tyle bo nie chce być zaproszony przez ducha jeziora na spotkanie w cztery oczy więc tyle informacji musi wam wystarczyć
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Teraz po sesji patrzę, że przeoczyłem kolejną figurę geometryczną (Butterfly) która wczoraj zaczęła się tworzyć (A,B,C,D - w punkt, jak zwykle), a dzisiaj osiągnęła swój punkt D (zgadnijcie gdzie ), no i dlatego odpadliśmy w dół. Tych figur naprawdę mamy na wykresie mnóstwo, a jak się zejdzie na 2 czy 5 minutowy wykres to się mnożą na potęgę, te akurat pod które gram są na godzinówkach z oczywistych względów - nie obserwuję sesji bo jestem w pracy.
Kurka, geometria naprawdę bardzo dokładnie działa, jest niestety jeden warunek, trzeba siedzieć przy komputerze i na bieżąco analizować wykres. Dzisiaj po włączeniu wykresu znalazłem ją po ok. 5 minutach, czyli najprawdopodobniej gdybym siedział przy kompie byłbym znowu o średnią krajową bogatszy Wczoraj przeszła mi średnia krajowa koło nosa, dzisiaj też - muszę się bardziej w robocie uwijać żeby nie wpaść na genialny pomysł żeby żyć tylko z giełdy Można naprawdę spore pozycje ładować, bo stopy są rzędu 2-3 pkt.
Dziś Ci się udało trafić, nawet parę punktów uciułałem na tym L, ale patrz na Stany - jutro jesteś bez szans! A ja mam już z powrotem S, ihaaaaaaaaaaa!
PS Gdzie masz SL, cirque about?
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Teraz po sesji patrzę, że przeoczyłem kolejną figurę geometryczną (Butterfly) która wczoraj zaczęła się tworzyć (A,B,C,D - w punkt, jak zwykle), a dzisiaj osiągnęła swój punkt D (zgadnijcie gdzie ), no i dlatego odpadliśmy w dół. Tych figur naprawdę mamy na wykresie mnóstwo, a jak się zejdzie na 2 czy 5 minutowy wykres to się mnożą na potęgę, te akurat pod które gram są na godzinówkach z oczywistych względów - nie obserwuję sesji bo jestem w pracy.
Kurka, geometria naprawdę bardzo dokładnie działa, jest niestety jeden warunek, trzeba siedzieć przy komputerze i na bieżąco analizować wykres. Dzisiaj po włączeniu wykresu znalazłem ją po ok. 5 minutach, czyli najprawdopodobniej gdybym siedział przy kompie byłbym znowu o średnią krajową bogatszy Wczoraj przeszła mi średnia krajowa koło nosa, dzisiaj też - muszę się bardziej w robocie uwijać żeby nie wpaść na genialny pomysł żeby żyć tylko z giełdy Można naprawdę spore pozycje ładować, bo stopy są rzędu 2-3 pkt.
Dziś Ci się udało trafić, nawet parę punktów uciułałem na tym L, ale patrz na Stany - jutro jesteś bez szans! A ja mam już z powrotem S, ihaaaaaaaaaaa!
Przecież tam już Gucci jest. Sytuacja opanowana. Dramaten nie budiet.
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Kolego Prezes jaki krach jakie spatki? W usiakowie jest zwykła korekcina i jutro jedziemy na 2750 na SPX
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
w zasadzie, to o finanase chodzi najmniej obca instalacja czerpie z pewnych aspektów świadomości jak z krów na pastwisku a im większy docisk tym dla nich lepiej Zajmie Wam to troche czasu tak jak potrzebowaliście go do poprzednich tez To na razie tyle bo nie chce być zaproszony przez ducha jeziora na spotkanie w cztery oczy więc tyle informacji musi wam wystarczyć
obca instalacja docisk spotkanie seryjny samobójca
Czasami tak coś napiszesz Hiob, że ciarki po grzebiecie chodzą
PINGWIN (Z MADAGASKARU)
Liczba postów : 6643 Location : madagaskar Registration date : 29/10/2007
Prezes - ja tam nie gram przeciwko Tobie i nie cieszę się jak wtapiasz, chociaż nieraz zastanawiałem się czy nie odpalić Ci prowizji żebyś podawał mi na bieżąco pozycje - grałbym oczywiście odwrotnie, i nie jestem pewien czy ten genialny system nie pobiłby geometrii
zibi MOD
Liczba postów : 31149 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
obca instalacja docisk spotkanie seryjny samobójca
Czasami tak coś napiszesz Hiob, że ciarki po grzebiecie chodzą
Hiob grzybki wciąga
zibi MOD
Coś się niektóre szkopki budzą, ale to pojedyncze sztuki i już pozamiatane mają: https://reporters.pl/12025/niemce-w-krzakach-puscily-nerwy-nie-wytrzymuje-juz-ze-strachu-mam-chodzic-z-nozem-wideo/
@indiana Geometrię , nietoperzy, krabów... już tu Kaczor przedstawiał kilka lat temu i sam stwierdził że to huj ... Jak sobie po czasie wrzucasz wykres,że zadziało to wejdź na Twittera tam nawet jednorożce rysują w paintball .... Nie widzę żadnej różnicy z ( Boga winnym zbanowany Mnichem )😪
zibi MOD
Coś się niektóre szkopki budzą, ale to pojedyncze sztuki i już pozamiatane mają: https://reporters.pl/12025/niemce-w-krzakach-puscily-nerwy-nie-wytrzymuje-juz-ze-strachu-mam-chodzic-z-nozem-wideo/
Ale to już dramat: https://reporters.pl/11061/jogging-w-szwecji-tylko-pod-eskorta-policji-z-psami-wideo/
pamiętam jak ponad 20 lat temu jak gość który był w Szwecji opowiadał że tam nikt domów nie zamyka , a w sklepie robisz zakupy i tylko zostawiasz pieniądze mimo iż nikogo za ladą nie ma
do dziś mi to zostało w pamięci , bo u nas po komunie to była jakaś abstrakcja
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
@indiana Geometrię , nietoperzy, krabów... już tu Kaczor przedstawiał kilka lat temu i sam stwierdził że to huj ... Jak sobie po czasie wrzucasz wykres,że zadziało to wejdź na Twittera tam nawet jednorożce rysują w paintball .... Nie widzę żadnej różnicy z ( Boga winnym zbanowany Mnichem )😪
kaczor teraz bawi dzieci , 500+ pobiera i jest najlepszym wyborcą PiS-u w trójmieście
SILVER IDZIE NA 150$
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
W dwa miesiace na geometrię wyciągnąłem kilkaset punktów całym stadkiem, przy dwóch odpalonych stoplosach po 7 pkt (a wystarczyło dać 2pkt). Dzisiejsze podwojenie L było na czuja, i pewnie pogorszy statystykę. Dzięki geometrii transakcje zawieram z dokładnością do 2-3 pkt na lokalnych ekstremach, i wykorzystuję ruchy na maxa. Jak na początkowy etap poznawania geometrii, jest to rewelacja, a jeszcze potężne sterty materiałów mam do praktycznego przerobienia
Działa to nie tylko na koniach, ale załadowałem się dzięki temu na full depo w akcje: Tauron 4 grosze od dołka absolutnego, PZU 5 groszy od dołka, PKOBP 10 groszy.... Dalej wymieniać?
Ostatnio zmieniony przez Indiana dnia Czw 19 Kwi 2018, 23:20, w całości zmieniany 1 raz
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
@zibi I bardzo dobrze wyrwie się z tych baraków przy porcie gdyńskim budowanych przez ruskich 😁, Brakuje Betonowego komunisty, ale dobrze o trejderce mówił i dobre źródła do poczytania dawał 😎 Adrian Juda na Podkarpaciu już jest pod Tuskiem , a jak na Zamojszczyźnie?
zibi MOD
@zibi I bardzo dobrze wyrwie się z tych baraków przy porcie gdyńskim budowanych przez ruskich 😁, Brakuje Betonowego komunisty, ale dobrze o trejderce mówił i dobre źródła do poczytania dawał 😎 Adrian Juda na Podkarpaciu już jest pod Tuskiem , a jak na Zamojszczyźnie?
nie rozumiem niektórych wciąż kochają PO i PSL
ale średnia w szkole poniżej 4 to około 80 % tak że zgadza się że większość to debile i wychodzi na to że 4 głupich przegłosuje jednego mądrego
SILVER IDZIE NA 150$
Małolat
@ indiana Ja tak jak Ty jesteśmy tu już 12 Lat i wszyscy powinniśmy wiedzieć ,że chodzi tylko o zarządzanie pozycją i lewarem .. . Żaden krab ani nietoperz nie da zarobić jak to pomiesz. Osły i Realista potrafili lecieć na S od 1800 , ale teraz jeden jest drugi jest guru😅 Betonowy dawał tu linki do zarządzania pozycja, to jest jak totolotek .... Po 3 latach trzeba podliczyć +/- 🤣 Ty wiesz że kasę się robi gdzie indziej. Dobrze że to kosztowne hobby.. Nawet Myśliwy to przyzna .😎
Małolat
@zibi Hehe bo u nas Podkarpacie i tak wszyscy sa granicą i nie ma poco wracać podobno CIT obniżony dla kogo.? ZUS niski .. a jaki jest w Anglii? Ar działki w Krośnie 11k a to prawie Ukraina. A Gliński i Juda daje na muzea Żydów 300 mln , na Czartoryskich 100 mlneuro Kalkenstein nie ogarnia
Reser
kaczor teraz bawi dzieci , 500+ pobiera i jest najlepszym wyborcą PiS-u w trójmieście
Reser
@ indiana Ja tak jak Ty jesteśmy tu już 12 Lat i wszyscy powinniśmy wiedzieć ,że chodzi tylko o zarządzanie pozycją i lewarem .. . Żaden krab ani nietoperz nie da zarobić jak to pomiesz. Osły i Realista potrafili lecieć na S od 1800 , ale teraz jeden jest drugi jest guru😅 Betonowy dawał tu linki do zarządzania pozycja, to jest jak totolotek .... Po 3 latach trzeba podliczyć +/- 🤣 Ty wiesz że kasę się robi gdzie indziej. Dobrze że to kosztowne hobby.. Nawet Myśliwy to przyzna .😎
Ja wiem czy to kosztowne hobby? Z jednej strony tak, bo wypłaciłem na razie tylko 1/4 tego co wpłaciłem, czyli pomijając stan konta jestem ne minusie Ale z drugiej strony, uwzględniając stan konta, to bardzo zyskowny biznes. Z tym zarządzaniem pozycją to zastanawiam się co dalej, bo skoro zaczynają się transakcje na 2-3 pkt stopu, to co stoi na przeszkodzie aby puszczać stadka po 100koni? Na pewno muszę się rozegrać lepiej, jeszcze masa do przerobienia materiałów, a potem się zobaczy.
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g