Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY

Go down 
+26
wolny login
praktyk
melex259
dead_eye
foo
Krzysztof
loko
HIOB
Sempik
Edith
Cris
IronFX
betonowe_buty
EURO
PoPo
przemak
Laik
Indiana
Diablo
forex
Rmir
Dave
p0teflon
kamikaze
chudy mis
SzFagier
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Indiana
UFO Edukator
UFO Edukator
Indiana

Liczba postów : 7552
Registration date : 30/08/2007

UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 10:17

Witam w piękny poranek
Ponawiam propozycję
Jeśli ktoś autentycznie boi się "przecieku" lub nie wie jak założyć nowe konto - mogę zarejestrować nowego nicka na swoje konto i przekazać hasło. Hasło sobie zmienicie, poziom bezpieczeństwa zostanie taki sam jak wchodząc bez rejestracji. W szczególności zapraszam bp, endera, rogala - i oczywiście innych niewymienionych. Nie rezygnujcie z forum. To posunięcie było konieczne, sami widzicie, jak obniża się ostatnio poziom, ja też wdaję się w niepotrzebne pyskówki z trollami, i robi się z tego 2/3 stron. A nie do tego to forum zostało stworzone.
Powrót do góry Go down
Laik

Laik

Liczba postów : 1762
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 10:21

Czolem all Smile

Koncowke tygodnia calkowicie odpuscilem bo wazniejsze sprawy mam na glowie wiec tylko wieczorami na sucho przegladam, czytam i podejmuje decyzje. Faktem jest, ze czasami sie nie chce czytac forum i leci sie po 2-3 strony bo 3/5 postow to wywody i krzyk "chwalipietow" juz po ruchu i z perspektywy czasu. Jesli maja taka skutecznosc to gratulacje co bynajmniej nie uwazam za wiedze ale raczej szczescie z odrobina podrasowania i koloryzacji. Ale jesli czuja sie lepiej (dowartosciowani, eksperci, guru ect) to juz ich indywidualna sprawa king

Ja dalej twierdze, ze rynek jest cholernie ciezki. Swiadczy o tym nawet system Rejczaka, ktory ewidentnie dobrze lapie trendy. Straty na kilku ostatnich sygnalach sugeruja konsole co przy niskich obotach kasowego potwierdza jego slabosc w takich okresach study

LOP spada bo czas rozliczenia serii blisko. Obroty na kasowym (niskie)rosna nadal tylko pod ruchy na futach. Poza obserwacja gield USA wszelkie inne wskazniki (AT, AF) traca jakikolwiek sens.

Ostatnio obserwuje dokladniej rynek nieruchomosci w nas. Rynek akcji dyskontuje przyszlosc kilka kwartalow wczesniej. Pojawiaja sie niesmialo pierwsze infa na temat spadku udzielanych kredytow. Rowniez w ostanim czasie zaczyna byc widoczne zwiekszenie podazy na rynku mieszkaniowym. Nie ma co ukrywac, ze zdecydowana wiekszosc spoleczenstwa zubozala na bessie gieldy. O sektor finansowy sie nie martwie bo juz wykorzytuje sytuacje (podwyzka stop) i sciaga w formie lokat kapital. Oprocz tego ma cala mase kredytow, ktore jednak w naszym przypadku sa dosyc restrykcyjne jezeli chodzi o zdolnosc kredytowa klienta a okrs kredytowanie to kiladziesiat lat.

Czas zamkniecia serii to zawsze podwyzszone emocje i zwiekszenie obrotow. Rolowanie, duza zmiennosc, jazda na bazie ect. Wtym okresie czesto nawet pomijana jest sytuacja zewnetrzna (USA) bo kwestia jest pozycja dominujaca szwagra "dymacza". Osobiscie jednak podejrzewam, ze rozstrzygniecia i rolowanie bedzie odbywalo sie fixingami bo o wiele latwiej jest zamknac dobrze pozycje. Poza tym w ciagu sesji sa tylko kosze (bo handlu poki co od dawna nie ma) wiec latwo zmylic indywidualnych study

Podsumowujac nadal trzymam sie z dala od futkow bo beda "cuda". Straty na akcjach juz zaakceptowalem a ze o depo nie wolaja wiec moga lezec sobie spokojnie az do nadejscia lepszych czasow. Przynajmniej wywiazuje sie juz od roku z zalozenia, ze ani nie wplacam ani nie wyplacam z rachunku BM study

Milego weekendu santa
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: czołem spekulanty   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 10:55

Forum ma taki poziom merytoryczny jaki ma, ograniczenie dostępu dla niezarestrowanych nic tu nie zmieni. Może uda się ograniczyć objętość wątków, ale to samo można osiągnąć nie reagując na posty troli, chyba że chodzi o ambicje uznanych autorytetów forumowych. W związku że słuszność swoich poglądów oceniam w oparciu o swoje depo a nie pyskówki na forum - jestem za a nawet przeciw.
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

Liczba postów : 8399
Registration date : 07/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 10:58

tomekxl napisał:
to samo można osiągnąć nie reagując na posty troli...

No wlasnie takie jest i moje stanowisko. Rozumiem wprawdzie stanowisko innych - obrazaja nas, trzeba reagowac - ale w takich sytuacjach przypominam sobie kodeks honorowy Boziewicza i zastanawiam, czy taki ktos jest mnie (czy kogos z forum) w ogole w stanie obrazic Wink
Powrót do góry Go down
osły+
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:05

a ja od dzisiaj pisze i wystepuje jako niezarejestrowany "osły+>
bo tepie kazdy głupi objaw ograniczania wolnosci

jesli tutaj na forum wiekszosc jest za ograniczeniami swobody dostepu i pisania
to co sie dziwic urzednikom ktorzy maja realna władze i duzo czasu
ze siedza i z nudow wymyslaja coraz głupsze przepisy i ograniczenia
Powrót do góry Go down
PoPo

Liczba postów : 891
Registration date : 16/01/2008

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:11

Wracając do fiutków. Chyba tak jak pisał Bogaty w poniedziałek zafundują na małą lukę down ( trzecią ) może pojadą nawet dużo niżej aby odwrócić Rajczaka na S i do góry i tak już na L do następnych dni zwrotnych pod koniec marca (patrz RSI z ostatnich pięciu dni). Wczoraj wyjazd do góry miał sądzę za zadanie wywalić eS-wiczów na stopach i obrócić Rajczaka na L aby nie mieć w poniedziałek za dużo pasażerów na gapę przy porannej luce down. Ciekaw jestem czy tak będzie?????
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:15

osły+ napisał:

Sprawa jest dyskusyjna, według mnie jedynym ograniczeniem wolności może być wolność innych, czyli mogę robić wszystko co nie ogranicza wolności innych. Forum zostało założone przez grupę osób i nie można ograniczać prawa ojców założycieli do decydowania o kształcie swojego produktu. Ciebie też nie można pewnie zmusić do kumplowania się z osobami których nie lubisz.
Powrót do góry Go down
forex
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
forex

Liczba postów : 5321
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:18

Indiana napisał:
Witam w piękny poranek
Ponawiam propozycję
Jeśli ktoś autentycznie boi się "przecieku" lub nie wie jak założyć nowe konto - mogę zarejestrować nowego nicka na swoje konto i przekazać hasło. Hasło sobie zmienicie, poziom bezpieczeństwa zostanie taki sam jak wchodząc bez rejestracji. W szczególności zapraszam bp, endera, rogala - i oczywiście innych niewymienionych. Nie rezygnujcie z forum. To posunięcie było konieczne, sami widzicie, jak obniża się ostatnio poziom, ja też wdaję się w niepotrzebne pyskówki z trollami, i robi się z tego 2/3 stron. A nie do tego to forum zostało stworzone.

A ja sie w pelni zgadzam z Indiana. Rejestracja nie boli, nie jest ujma na honorze, ani nie ma wplywu na bezpieczenstwo. Na wiekszosci forow rejestracja jest wymagana, ba, nawet czesto bez rejestracji jest w jakis sposob ograniczona mozliwosc przegladania postow, nie mowiac o pisaniu.

Dla mnie czytanie codziennie kilkunastu stron zabiera zbyt wiele czasu. Pisanie, ze mozna czytac posty wybiorczo jest o tyle bez sensu, ze aby ocenic czy dany post jest smieciem i tak musze na niego rzucic okiem. Autorem tez nie mozna sie kierowac, bo wiele postow autorstwa madrze piszacych forumowiczow okazuje sie odpowiedziami na ataki trolli.

Gdyby glosowanie nie potoczylo sie po mojej mysli, prawdopodobnie bym zrezygnowal z tego forum jak zrobilo to przede mna kilku innych dosc aktywnych jakis czas temu forumowiczow.

Ostatnio zmieniony przez forex dnia Sob 08 Mar 2008, 11:21, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
EURO

Liczba postów : 765

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:21

Witam serdecznie Wszystkich a w szczegolnosci panie Smile w dniu Ich swieta chcialbym przekazac Im najserdeczniejsze zyczenia........ sunny Very Happy doping doping
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:23

osły+ napisał:

Ja mysle, ze problem jest gdzie indziej... Ankieta w rezultacie byla odpowiedzia na pytanie: "Czy chcesz, zeby na forum byl burdel, chamstwo i obrazanie?" - a na takie pytanie przeciez nie ma innej odpowiedzi. W tym rozumieniu nie jest to ograniczenie wolnosci ani nawet wprowadzenie dodatkowych zasad tylko obrona siebie. To, ze zarowno zarejestrowani moga wkurzac jak i niezarejestrowani moga pisac madrze i normalnie, jakos umknelo... To przeciez nie sa te same zbiory, a tak jakos wyszlo. Z drugiej strony jezeli to ma byc sposob na uporzadkowanie i uspokojenie, to moze trzeba poniesc pewne konsekwencje...
Powrót do góry Go down
kamikaze
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
kamikaze

Liczba postów : 19683

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:32

osły+ napisał:

Co ty wypisujesz? Jakie ograniczanie swobody wypowiedzi? Przecież wystarczy się zarejestrować i możesz pisać co chcesz? Gdzie tu logika? Przecież rejestrację każdy przechodzi.

Załóżmy, że jesteś gościem i od dawna jesteś na forum. I załóżmy, że niektórzy zaczną cenić twoje opinie i brać je pod uwagę grając.
A potem przyjdzie jakiś troll i podszywając się pod ciebie zacznie wypisywać bzdury. Będzie nie tylko psuł ci dobre imię, ale i wprowadzał w błąd pozostałych ufoludków. To jest niedopuszczalne.

Cool
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:38

kurde dawno mnie nie było( troche popłynołem w styczniu ale zyje , a ciekawe jak andre i reszta ) a tu widze jakies głosowanko ,dobrze dobrze...bo jak widze wypowiedzi anonimów typu bogaty,biedny itp to nie dziwie sie ze zrobiliscie porzadek...no ciekawy tydzien nas czeka koncówka , moze byc wszystko up and down ja jednak obstawiam zamkniecie seri na dole , a miedzka bedzie tego motorem pozd dopingg
Powrót do góry Go down
słabyzAT
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:40

re FOREXik

Po przeczytaniu potwierdzam to co napisałeś, że niezadowoleni mogą pisać na bankierze. Smile
Masz rację, że do w miarę trafnych ruchów wystarczy własny sys, kilka komentarzy p.Pawła Rejczaka(z których i tak większość jest metodą) "ctrl+C/ctrl+V" Very Happy i oko na jego stopy+trochę teorii spiskowych.

Będę wpadał popatrzeć na was przez kraty do waszego ZOO , a o rejestracji pomyślę latem. Smile

Życzę wam powodzenia. Smile

PS. Twój sys tak podąża za trendem, że chyba w piątek w końcówce go trochę kolanem przytrzymałeś żeby został na S, co? Very Happy
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

Liczba postów : 19454
Registration date : 02/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:41

W kazdej spolecznosci obowiazuja reguly, zasady, prawo. Jak ktos sie nie stosuje to ponosi kare. Na tym forum ogolna zasada jest, ze powinnismy pisac o rynku, obiektywnie, bez manipulowania innymi. Czasem wtracic jakis zart. Ale nie opluwanie sie, robienier syfu na forum. Tutaj kazda informacja podana powinna byc wiarygodna, najlepiej z podanym linkiem do zrodla. Sadze, ze wiele osob sugeruje sie podanymi tutaj informacjami, analizami, wykresami itp albo przynajmniej daja do myslenia i moze wziecie pod uwage czegos nowego. Tu kazda podjeta decyzja ma swoj wymiar finansowy. Najlepiej jakby po kazdym dniu mozna bylo przeczytac wszystkie posty z czego 90% powinno dotyczyc tego co ma wplyw na rynek a nie tego, ze ktos ma S a inny L i jeden na drugiego robi wielka kupe. Robia kupe, bo udzielaja sie emocje ale dlaczego mamy to czytac ?

Jesli ktos tu jest aby robic sobie jaja, zarty, ucinac pogawedki o dupie marynie to niech idzie na interie/wp/gazeta.pl/onet.pl/youtube/etc i tam czatuje.

Ostatnio zmieniony przez trejder dnia Sob 08 Mar 2008, 11:45, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
IronFX
Sys Trader
Sys Trader
IronFX

Liczba postów : 9659
Registration date : 11/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:42

witam z rana,

w dobry nastroju.

man nadzieje ze tez tak macie.

slonce na dworze.

system po modyfikacjach w kierunku wygody dla wykonujacego sygnaly takie juser-ekspiriens przeszedl probe ogniowa w tym tygodniu.

dobry prognostyk na kolejny tydzien.

niech ten weekand szybko sie skonczy i bedzie open Wink

zrobimy dzis pare transakcji na kontraktach na sport
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:43

osobiscie bylem za otwartym dostepem, i troche przykro ze jeden gosc spowodowal taka a nie inna reakcje.. to tak jakby np kogos draznily rysunki Dave'a i w zwiazku z tym bylo glosowanie nad banem dla ludzi z Trojmiasta..

ale coz, vox populi zadecyzdowal i trzeba to uszanowac.
A swoja droga, to duzy szacunek dla Adminow. Pracuja w koncu non-profit a sa aktywnymi trejderami i podziwiam ich za spokoj i uzeranie sie z nami. Respect Panowie.
Powrót do góry Go down
forex
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
forex

Liczba postów : 5321
Registration date : 29/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:47

słabyzAT napisał:
re FOREXik

Po przeczytaniu potwierdzam to co napisałeś, że niezadowoleni mogą pisać na bankierze. Smile
Masz rację, że do w miarę trafnych ruchów wystarczy własny sys, kilka komentarzy p.Pawła Rejczaka(z których i tak większość jest metodą) "ctrl+C/ctrl+V" Very Happy i oko na jego stopy+trochę teorii spiskowych.

Będę wpadał popatrzeć na was przez kraty do waszego ZOO , a o rejestracji pomyślę latem. Smile

Życzę wam powodzenia. Smile

PS. Twój sys tak podąża za trendem, że chyba w piątek w końcówce go trochę kolanem przytrzymałeś żeby został na S, co? Very Happy

Niczego nie musialem przytrzymywac. Po prostu tym razem nie siegneli moich stop-lossow. Ja nie gram bankierem, choc z reguly jestem po tej samej stronie rynku.
Powrót do góry Go down
słabyzAT
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:52

Powiadam wam traderzy! (dopóki mi nie zabiorą mikrofonu dobryżart )
Odpowiedni dystans do forum.
Naprawdę wielu widzę ma z tym problem. To nie jest problem piszących tylko czytających.

A socjologiczne badania są dość ciekawe nad pojawianiem się i znikaniem niektórych (nie wszystko jest chyba naturalne).
I kreatywność w systemie - inaczej jesteście na celowniku "strzału stochastycznego". Very Happy
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 11:55

Dlatego, ze taka jest struktura tego serwisu to kazdego dnia jest jedna strona.

Mam pomysl, nie wiem czy to mozliwe na tej stronie. Ale powinna byc mozliwosc oceniania danego postu przez innych uzytkownikow tak, zeby posty podzielic na kategorie np na merytoryczne, dowcipy, pyskowka itp. Te posty mogliby demokratycznie oceniac zarejestrowani uzytkownicy forum i moga miec rozne stopnie *gwiazdki.

Wtedy po kilku lub kilkudziesieciu stronach, ktorych i tak nie czytam 80% wylawiam (filtr) to co mnie interesuje. Filtruje merytoryczne wypowiedzi i ogladam to co chce i nie trace czasu. Z rozwojem tego forum bedzie coraz wiecej uzytkownikow i bedzie tego kilkadziesiat stron dopoki nie zmieni sie formula tej strony. Mysle, ze to dobry pomysl i pewnie jest to praktykowane na innych forach. Chodzi tylko o mozliwosci techniczne tego forum.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:02

osły+ napisał:

W takim razie ja protestuje ,ze nie moge sobie wejsc do Twojego domu i wytrzec butow w posciel.W koncu mamy wolnosc i zamykanie drzwi przez Ciebie ogranicza moje prawa swobodnego wycierania butow.Precz z taka forma autokratyzmu, przeziez mamy demokracje dobryżart
Powrót do góry Go down
przemak2
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:02

Wlasnie sie wylogowalem zeby zobaczyc, jak pisza posty niezalogowani...
Trudniej im jest. Jaki wiec w tym maja cel?
Powrót do góry Go down
Biedny
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:05

test
Powrót do góry Go down
przemak

przemak

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:07

przemak2 napisał:
Wlasnie sie wylogowalem zeby zobaczyc, jak pisza posty niezalogowani...
Trudniej im jest. Jaki wiec w tym maja cel?

Duzo trudniej - musza podawac za kazdym razem kod odczytany z obrazka...
To ja juz wiem, skad sie niektorzy biora i co robia - to znaczy co robia tego nie wiem, ale na pewno nie graja na fut Wink
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:19

Te filmy z Bombaju nie znikaja. Czasami tylko zawiesza sie ten serwer albo jakas awaria i dlatego nie dziala. Dlatego film Przemaka umiescilem w archiwum i najlepiej dalej tam wklejac.

https://ufoforum.forumotion.com/hyde-park-f8/szkoka-filmowa-ufo-t412.htm
Powrót do góry Go down
IronFX
Sys Trader
Sys Trader
IronFX

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:21

trejder napisał:

Mam pomysl, nie wiem czy to mozliwe na tej stronie. Ale powinna byc mozliwosc oceniania danego postu przez innych uzytkownikow tak, zeby posty podzielic na kategorie np na merytoryczne, dowcipy, pyskowka itp. Te posty mogliby demokratycznie oceniac zarejestrowani uzytkownicy forum i moga miec rozne stopnie *gwiazdki.

Wtedy po kilku lub kilkudziesieciu stronach, ktorych i tak nie czytam 80% wylawiam (filtr) to co mnie interesuje. Filtruje merytoryczne wypowiedzi i ogladam to co chce i nie trace czasu. Z rozwojem tego forum bedzie coraz wiecej uzytkownikow i bedzie tego kilkadziesiat stron dopoki nie zmieni sie formula tej strony. Mysle, ze to dobry pomysl i pewnie jest to praktykowane na innych forach. Chodzi tylko o mozliwosci techniczne tego forum.

ciekway pomysl Trejder.
dodalbym jeszcze mozliwosc filtrowanie bo takim znaczniku.
wczodzisz zaznacza merytoryka tak, pyskowki nie , enter

albo opcja bogaty free Wink

tak wogole do gosc czesto dobrze pisze
Powrót do góry Go down
Bogaty
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:22

Suspect mam was na oku, nie uciekniecie przede mna czyli przed jedynym nieomylnym wielce Szacownym i Wspanialym Guru tego Forum
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:22

EURO napisał:
Witam serdecznie Wszystkich a w szczegolnosci panie Smile w dniu Ich swieta chcialbym przekazac Im najserdeczniejsze zyczenia........ sunny Very Happy doping doping

Bardzo dziękuję za życzenia, to święto jest tak samo kontrowersyjne jak rejestracja bądź nie na forum Very Happy kwiatki od SzFagra są jednak śliczne i zawsze cieszą sunny mamy piękny dzień, odpoczywajcie po ciężkim tygodniu
Powrót do góry Go down
słabyzAT
Gość

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:27

re Przemak
Cytat :
Duzo trudniej - musza podawac za kazdym razem kod odczytany z obrazka...
To ja juz wiem, skad sie niektorzy biora i co robia - to znaczy co robia tego nie wiem, ale na pewno nie graja na fut

Ci zarabiający na fut nigdy nie idą na łatwiznę. dobryżart
Sam zobacz - żeby przyciąć na S, najpierw trzeba przeżyć sygnałL na 2920 na close. dobryżart
Nikt nie mówił że będzie łatwo. Trzeba się przyzwyczaić. dobryżart
Powrót do góry Go down
IronFX
Sys Trader
Sys Trader
IronFX

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:28

zapraszam Panie po odbior prezentu na Priv
Powrót do góry Go down
Dave
Admin
Admin
Dave

Liczba postów : 21090
Registration date : 31/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 EmptySob 08 Mar 2008, 12:42

trejder napisał:

ok ale jak to sobie wyobrażasz, głosowanie nad każdym postem, użytkownikiem..... kto ma na to czas.....a ilu obrażonych będzie od razu. scratch
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY   UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

UFO - 08.03.2008 WEEKENDOWY
Powrót do góry 
Strona 2 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» UFO - 24.05.2008 WEEKENDOWY
» UFO - 06.12.2008 - weekendowy
» UFO - 14.06.2008 WEEKENDOWY
» UFO - 05.07.2008 WEEKENDOWY
» UFO - 16.08.2008 weekendowy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach