cdprojekt chce dzisiaj zgwałcić poziom 200 miśki na tej spółce mają łamanie kołem co dwa dni nie napiszę darmowe łamanie kołem, bo muszą słono zapłacić za tę przyjemność
BP MOD
Liczba postów : 939 Registration date : 22/11/2012
cdprojekt chce dzisiaj zgwałcić poziom 200 miśki na tej spółce mają łamanie kołem co dwa dni nie napiszę darmowe łamanie kołem, bo muszą słono zapłacić za tę przyjemność
Niejaki palant ze Stronia płaci za moje wczasy w Bułgarii. Dobrane L na 197,8. Tam będzie 220, a nie w 200. A potem 300!!!
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Niejaki palant ze Stronia płaci za moje wczasy w Bułgarii. Dobrane L na 197,8. Tam będzie 220, a nie w 200. A potem 300!!!
klepneli 200 PLN ........ a teraz wodospad i w tydzień zarabiam na dwutygodniowe wczasy dla 5 osób nad Bałtykiem
4 CD w karmanie
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
klepneli 200 PLN ........ a teraz wodospad i w tydzień zarabiam na dwutygodniowe wczasy dla 5 osób nad Bałtykiem
4 CD w karmanie
Wychodzi mi, że grasz wirtualnie, Misiek dostaje w czapę, a trend dopiero się rozkręca, jak WIG20 ruszy up, to będzie 220 minimum, a wtedy się stratują wszyscy. 10% wzrostu to 2 kPLN straty!!! Masakra jakaś!
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
4 CD w karmanie
Wychodzi mi, że grasz wirtualnie, Misiek dostaje w czapę, a trend dopiero się rozkręca, jak WIG20 ruszy up, to będzie 220 minimum, a wtedy się stratują wszyscy. 10% wzrostu to 2 kPLN straty!!! Masakra jakaś!
4 CD w karmanie
To mi też się wczasy darmowe robią, najpierw zamknąłem L na mWig na dotychczasowym maksie tygodnia, a na FW20 kiszą się zeszłotygodniowe systemowe S-ki, a tymczasem na szerokim światku zaczyna smrodem z szaf wychodzić. Sam nie wiem czy nie dobierać S, teoretycznie systemowo poniżej 2100 powinienem zacząć podwajać 😀 Tylko wakacje, nie chce mi się 😎
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
gdybym miał zgadywać tylko na podstawie mojego doświadczenia giełdowego to powiedziałbym że cdprojekt będzie wyżej ktoś z kasą pompuje spółkę i nie zadowoli się dotknięciem poziomu 200 już wiele razy miałem ochotę zaszorcić ten balon, ale nie lubię być obdzieranym ze skóry bez znieczulenia
BP MOD
Liczba postów : 939 Registration date : 22/11/2012
S-ki na FW20 zamknięte, wakacje się zwróciły Myślę (bo deszcz pada, to giełduję) nad S na CDR, ale choć wstępne formacje spadkowe na VSA są, to jednak nie najmocniejsze.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46696 Registration date : 03/09/2007
gdybym miał zgadywać tylko na podstawie mojego doświadczenia giełdowego to powiedziałbym że cdprojekt będzie wyżej ktoś z kasą pompuje spółkę i nie zadowoli się dotknięciem poziomu 200 już wiele razy miałem ochotę zaszorcić ten balon, ale nie lubię być obdzieranym ze skóry bez znieczulenia
Przecież piszę, że 300 jak nic! Przy 220 palantowi spadną gacie z wrażenia!