| UFO 31 07 2018 r. | |
|
+9neuron Laik Prezes mariner zupa z leszcza REALISTA Reser Nadaje ze Stronia dziadek 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 00:20 | |
| UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI /kontrakty-futures, indeksy-indexes, opcje-options, akcje-shares/ REGULAMIN1. Cykl dyskusyjny UFO - UNIWERSYTET FUTURES I OPCJI jest dostępny w trybie odczytu dla wszystkich użytkowników, zarówno zarejestrowanych jak i gości. Dostęp edycyjny posiadają użytkownicy zarejestrowani. 2. W założonym wątku piszemy od wczesnych godzin rannych do późnego wieczora /zgodnie z datą wątku/. 3. Na weekend będzie zakładany wątek z datą soboty/niedzieli. 4. Tematem przewodnim forum są instrumenty pochodne oraz akcje polskiego rynku kapitałowego, waluty (forex) a także inne tematy dotyczące rynków kapitałowych. 5. Zabrania się reklamowania: płatnych sygnałów, garnków, usług, religii, swoich preferencji i zdolności seksualnych, partii politycznych, idei niezgodnych z polskim prawem jak nazistowskie, czy rasistowskie. 6. Od godz. 18:00 do zamknięcia wątku oraz w weekendy dopuszcza się luźniejszą formę dyskusji. 7. Na forum obowiązuje cisza wyborcza zgodnie z polskim prawem tzn. cisza wyborcza rozpoczyna się o północy w dniu poprzedzającym dzień głosowania, a kończy się po zakończeniu głosowania (po zamknięciu lokali wyborczych). 8. Na forum obowiązuje zakaz wklejania obrazków obraźliwych, powodujących obrzydzenie lub erotycznych. 9. Miejscem dyskusji tematów nieprzystających do tematu głównego jest Hyde park. 10. Na forum obowiązuje pisanie pod jednym nickiem. Wyjątkowo dopuszcza się pisanie pod drugim nickiem pod warunkiem ujawnienia przez użytkownika swojej tożsamości w podpisie (stopce). W przypadku niedostosowania się do powyższej zasady moderator lub administrator może zablokować takie konto. 11. Nick (nazwa użytkownika) nie może zawierać słów obraźliwych lub wulgarnych - takie konta będą kasowane bez ostrzeżenia. Osoby podszywające się pod innego użytkownika naśladując avatar (emblemat) i wprowadzający w błąd Nick mogą na wniosek osoby poszkodowanej lub wg uznania administratora otrzymać status "fake profile". 12. Przytaczając obcy komentarz staraj się podać źródło. 13. Na forum obowiązuje szeroko pojęta kultura wymiany poglądów i zakaz trollowania. Zabrania się obrażania innego użytkownika choćby się nie znał, nie wiedział, nie umiał. Ogranicz używanie wulgaryzmów do minimum (czujesz, że bez tego wypowiedź traci sens - wykropkuj choć jedną literę). 14. Użytkownik forum powinien po fazie notowań ciągłych, ale przed dogrywką (16.50-17.00) podać swoje nastawienie do rynku akcji polskich przez głosowanie w ankiecie danego dnia WOU - Wskaźnik Optymizmu Uniwersytetu. 15. Zabrania się wklejania linków zawierających treści chronione prawem autorskim. SPRAWY REGULACYJNE ZASADY INTERWENCJI MODERATORA/ADMINISTRATORA1. Za nieprzestrzeganie regulaminu przez użytkownika moderator/administrator ma prawo: - upomnieć: pisemnie żółtą lub czerwoną kartką, - czasowo na okres od 1 do 7 dni zablokować użytkownika (ban), - przy recydywie okres blokady konta może zostać wydłużony. 2. W przypadku wyjątkowo rażącego lub uporczywego łamania regulaminu konto użytkownika może: - zostać zablokowane na okres bezterminowy - zostać usunięte karnie 3. Moderator/administrator powinien usunąć treści wszelkiego rodzaju wymienione jako niedopuszczalne w regulaminie. W przypadku usunięcia tekstu moderator/administrator ma obowiązek wpisać odpowiednią adnotację. 4. Konto użytkownika, który przez 183 dni nie logował się może zostać usunięte. Korzystanie z forum oznacza akceptacje regulaminu publikowanego w wątkach UFO oraz postanowień zawartych w komunikatach administracyjnych.
Problemy rejestracyjne prosimy zgłaszać w zakładce FAQ & PUPA temat Zapytaj Admina Opis podstawowych problemów rejestracyjnych i funkcji forum znajduje się pod linkiem https://ufoforum.forumotion.com/faq-pupa-f5/foruminstrukcja wklejania obrazków: https://ufoforum.forumotion.com/t2926-instrukcja-wklejania-na-forum-obrazkow#697989Za linię merytoryczną odpowiadają moderatorzy Dave, dziadek, inwestor, Sir Nick, BP Administrator do spraw technicznych: SzFagier
karmimy pajacyka www.pajacyk.pl _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 00:26 | |
| thorgall napisał: zastanawiam się czy wziąć udział w akcji 100 dni trzeźwości na 100 lat niepodległości scratch Ale to nie trzeba w jednym ciągu? Można rozłożyć na kilka dekad? P.S. Poza tym, to trochę mało ambitne. Poczekaj na 1000 dni na 1000 lat... ... ale po co miałem ciąg 365 dni bez alcocholum ... , ale nic on nie dał ... bo pije dalej | |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 00:50 | |
| Nasdaczek się wyspadał. Coś jakby po cichu up chciał. To denko 7166 kompletnie z dupy wypadło w miejscu nijakim. Skąd to wiadomo było że właśnie po 7170 eskę zamykać? Zapewne jakaś dupokreska zadziałała coś z czymś tam połączyć i wyjdzie tylko że takich dupolinii można mnóstwo rysować. Edith onegdaj rysowała. Po prostu inwestorzy nagle pstryknieciem palca uznali, że bylo tanio. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 00:53 | |
| Wszyscy się bali co to u nas będzie gdy się Jankes zesra no i się zesrał a u nas korba po byq Teraz pytanie czy jeśli dziś Jankes odbije to czy doleje to paliwa do hossowego pieca czy może paradoxalnie wtedy się obesra wigunia? | |
|
| |
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 07:43 | |
| ptaki zniknęły ! | |
|
| |
zupa z leszcza
Liczba postów : 771 Location : HIOB Registration date : 06/10/2015
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 07:46 | |
| - REALISTA napisał:
- ptaki zniknęły !
Smok je zjadł teraz będzie pił wodę z rzeki. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 07:48 | |
| a po co trzeżwieć jak nadchodzi Armagedon ? | |
|
| |
zupa z leszcza
Liczba postów : 771 Location : HIOB Registration date : 06/10/2015
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 07:57 | |
| Najadł się wielkiego stracha Ten kto liczył znów na kracha | |
|
| |
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 07:59 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 08:08 | |
| - zupa z leszcza napisał:
- Najadł się wielkiego stracha
Ten kto liczył znów na kracha będzie się działo Klan Morawieckich ; nie ufam im, to styropianowcy Od grudnia 1981 Mateusz Morawiecki brał udział w akcjach opozycyjnych: malowaniu napisów na murach, zrywaniu flag, rozklejaniu plakatów i ulotek, druku i kolportażu podziemnych pism oraz rozwieszaniu opozycyjnych transparentów. W latach 1983–1986 wielokrotnie zatrzymywany i przesłuchiwany w sprawie jego ojca, który ukrywał się wówczas przed organami ścigania[4]. no i historyk i filozof na czele banku ? Czy to forma jakiejś łapówki była ? Widać, że morawieckie interesowne są http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23734423,pieniadze-kukiz-15-na-dom-weterana-trafily-do-rodzinnej-spolki.html#Z_Czolka3Img To do rodzinnej spółki posłanki Małgorzaty Zwiercan trafiły pieniądze, które Paweł Kukiz przekazał Kornelowi Morawieckiemu na budowę Domu Weterana. Dom nie powstał, ale w ośrodku leczenia uzależnień prowadzonym przez rodzinę posłanki wydzielono część nazwaną "Domen Weterana" i to tam zorganizowano wczasy. o głosowaniu na dwie ręce nie wspomnę.
Ostatnio zmieniony przez REALISTA dnia Wto 31 Lip 2018, 08:14, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 08:09 | |
| - REALISTA napisał:
- zupa z leszcza napisał:
Ten kto liczył znów na kracha będzie się działo eee tam armaciło | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 08:22 | |
| - REALISTA napisał:
Ten kto liczył znów na kracha będzie się działo
Klan Morawieckich ; nie ufam im, to styropianowcy Od grudnia 1981 Mateusz Morawiecki brał udział w akcjach opozycyjnych: malowaniu napisów na murach, zrywaniu flag, rozklejaniu plakatów i ulotek, druku i kolportażu podziemnych pism oraz rozwieszaniu opozycyjnych transparentów. W latach 1983–1986 wielokrotnie zatrzymywany i przesłuchiwany w sprawie jego ojca, który ukrywał się wówczas przed organami ścigania[4]. no i historyk i filozof na czele banku ? Czy to forma jakiejś łapówki była ? Widać, że morawieckie interesowne są
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23734423,pieniadze-kukiz-15-na-dom-weterana-trafily-do-rodzinnej-spolki.html#Z_Czolka3Img
To do rodzinnej spółki posłanki Małgorzaty Zwiercan trafiły pieniądze, które Paweł Kukiz przekazał Kornelowi Morawieckiemu na budowę Domu Weterana. Dom nie powstał, ale w ośrodku leczenia uzależnień prowadzonym przez rodzinę posłanki wydzielono część nazwaną "Domen Weterana" i to tam zorganizowano wczasy.
o głosowaniu na dwie ręce nie wspomnę. napisz kogo popierasz i kogo byś widział na stanowisku premiera młody Morawiecki jest OK jak masz alternatywę to pisz jak nie masz to doopy nie zawracaj plucie na to co teraz jest podchodzi pod Targowicę | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 08:27 | |
| - mariner napisał:
- REALISTA napisał:
Klan Morawieckich ; nie ufam im, to styropianowcy Od grudnia 1981 Mateusz Morawiecki brał udział w akcjach opozycyjnych: malowaniu napisów na murach, zrywaniu flag, rozklejaniu plakatów i ulotek, druku i kolportażu podziemnych pism oraz rozwieszaniu opozycyjnych transparentów. W latach 1983–1986 wielokrotnie zatrzymywany i przesłuchiwany w sprawie jego ojca, który ukrywał się wówczas przed organami ścigania[4]. no i historyk i filozof na czele banku ? Czy to forma jakiejś łapówki była ? Widać, że morawieckie interesowne są
http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,23734423,pieniadze-kukiz-15-na-dom-weterana-trafily-do-rodzinnej-spolki.html#Z_Czolka3Img
To do rodzinnej spółki posłanki Małgorzaty Zwiercan trafiły pieniądze, które Paweł Kukiz przekazał Kornelowi Morawieckiemu na budowę Domu Weterana. Dom nie powstał, ale w ośrodku leczenia uzależnień prowadzonym przez rodzinę posłanki wydzielono część nazwaną "Domen Weterana" i to tam zorganizowano wczasy.
o głosowaniu na dwie ręce nie wspomnę. napisz kogo popierasz i kogo byś widział na stanowisku premiera młody Morawiecki jest OK jak masz alternatywę to pisz jak nie masz to doopy nie zawracaj plucie na to co teraz jest podchodzi pod Targowicę Drogi Marinerze ! Głupotą jest zaślepienie i bezkrytycyzm, oraz zaprzeczanie fucktom. Kasę zawinął i tyle. Bronisz przegranej sprawy, a to jest nierozsądne. P.S. Mam bardzo duże wątpliwości, jeśli chodzi o kompetencje i poziom wiedzy ekonomicznej Pana Morawieckiego ( Mateusza) | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 08:36 | |
| - REALISTA napisał:
- mariner napisał:
- REALISTA napisał:
o głosowaniu na dwie ręce nie wspomnę. napisz kogo popierasz i kogo byś widział na stanowisku premiera młody Morawiecki jest OK jak masz alternatywę to pisz jak nie masz to doopy nie zawracaj plucie na to co teraz jest podchodzi pod Targowicę Drogi Marinerze ! Głupotą jest zaślepienie i bezkrytycyzm, oraz zaprzeczanie fucktom. Kasę zawinął i tyle. Bronisz przegranej sprawy, a to jest nierozsądne. P.S. Mam bardzo duże wątpliwości, jeśli chodzi o kompetencje i poziom wiedzy ekonomicznej Pana Morawieckiego ( Mateusza) nie napisałeś kogo popierasz i kogo widziałbyś na stanowisku premiera ja popierałem Kukiza ale boję się sytuacji jaka była we Francji czy Austrii czyli całe lewactwo przeciwko prawicy nie ma co się oszukiwać - poparcie 40% oznacza 60 % przeciw | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 08:50 | |
| - mariner napisał:
- REALISTA napisał:
- mariner napisał:
- REALISTA napisał:
o głosowaniu na dwie ręce nie wspomnę. napisz kogo popierasz i kogo byś widział na stanowisku premiera młody Morawiecki jest OK jak masz alternatywę to pisz jak nie masz to doopy nie zawracaj plucie na to co teraz jest podchodzi pod Targowicę Drogi Marinerze ! Głupotą jest zaślepienie i bezkrytycyzm, oraz zaprzeczanie fucktom. Kasę zawinął i tyle. Bronisz przegranej sprawy, a to jest nierozsądne. P.S. Mam bardzo duże wątpliwości, jeśli chodzi o kompetencje i poziom wiedzy ekonomicznej Pana Morawieckiego ( Mateusza) nie napisałeś kogo popierasz i kogo widziałbyś na stanowisku premiera ja popierałem Kukiza ale boję się sytuacji jaka była we Francji czy Austrii czyli całe lewactwo przeciwko prawicy nie ma co się oszukiwać - poparcie 40% oznacza 60 % przeciw najbliżej mi do Kukiza, co nie oznacza, że jestem wobec nich bezkrytyczny. Morawieckie już nie są zdaje się w Kukizie ? Poznali się na nich ? | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:22 | |
| KORekta Kapitał z GPW dziś przewalają na Nasdaq - tam zaczyna się korba. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:24 | |
| - mariner napisał:
nie ma co się oszukiwać - poparcie 40% oznacza 60 % przeciw Bzdura. Są jeszcze tacy, którzy mają to wszystko w dupie lub nie mają pojęcia o co w ogóle chodzi. Jeśli ktoś jest za nikim to nie jest też przeciwko nikomu. Tak jak na rynq możesz mieć 3 stany a nie 2: brak longa nie oznacza z automatu shorta bo jeszcze jest stan bez pozycji. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:27 | |
| Jakiś nocny wytrysk był na $/cad między 4:00-4:30 | |
|
| |
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:28 | |
| Dawać mi tu nowe szczyty! Chałupę zastawiłem u bociana. Bardzo drogo na wakacjach, muszę coś wypłacić na koniec sesji, takie 2 350 i CDR po 222 (kurczę, wczoraj mogłem oddać po 220, to się przestawiłem) mi potrzebne...
GO BULLS!!! | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:34 | |
| HOSSA CIĄGNIE NA GPW POJEMNOŚĆ 2400 | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:38 | |
| - OpCjOnEr napisał:
- HOSSA CIĄGNIE NA GPW
POJEMNOŚĆ 2400 koniec miesiąca, do 2330 na indeksie praktycznie doszli i miesiąc ładnie na wig20usd zamknęli ; moja teza: od sierpnia na wiguni błękitnych cip będzie padaczka, tak ze 100 punktów co najmniej czas jechać się wykąpać i zobaczyć co z ptakami się stało | |
|
| |
mariner
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:41 | |
| Czy ptaki zachowują się normalnie ??? Wystarczy przy takim upale wyjść na miasto aby się empirycznie o tym przekonać | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:52 | |
| - Prezes napisał:
- Dawać mi tu nowe szczyty! Chałupę zastawiłem u bociana. Bardzo drogo na wakacjach, muszę coś wypłacić na koniec sesji, takie 2 350 i CDR po 222 (kurczę, wczoraj mogłem oddać po 220, to się przestawiłem) mi potrzebne...
GO BULLS!!! Coś bocian przestał klekotać nagle | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 09:58 | |
| Tu się coś kibel robi W oczekiwaniu na dalszą hossę leszcze znowu są strzyżone po cichu Niemiaszki się też obsrały. | |
|
| |
Laik
Liczba postów : 1762 Location : Małopolska Registration date : 28/08/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 10:01 | |
| Czołem all Czas na zasłużone wakacje. Zredukowałem portwel do minimum by spokojnie wrócić pewnie za miesiąc. Pierwsze półrocze wyszło całkiem nieźle ale tradycyjnie chcę mieć luz psychiczny od giełdy zwłaszcza na urlopie. Przyznam że nasza GPW bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła ale wiem, że fart nigdy nie trwa zbyt długo. Pozdrawiam i życzę właściwych pozycji | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 10:02 | |
| Żyd juś przyzwyczaił, że codzinnie rośnie i się zaczyna.... ...żeniaczka towaru. Taka sekwencja sześciu białych świec od dawien dawna nie widziana. Wybicie srechniczno-dupiczne la la la la a leszcz powoli podsmażany w depozycie. | |
|
| |
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 10:05 | |
| | |
|
| |
mariner
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 10:49 | |
| | |
|
| |
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. Wto 31 Lip 2018, 11:08 | |
| https://comparic.pl/blockchainowy-smartfon-htc-bedzie-wspolpracowal-z-litecoinem/ _________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 31 07 2018 r. | |
| |
|
| |
| UFO 31 07 2018 r. | |
|