na edku możlliwy jest koniec korekty albo też zakończenie pierwszej fali korekty choć wizualnie brakuje jeszcze jednego zejścia przynajmniej na H1. W takim przypadku powinniśmy zmierzać 1.1730
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Nie martw się, jutro znów podbiją (może) z 4 tysia na 4,05, to sobie poszorcisz jeszcze... Do 3,9 tysia daleka droga, aczkolwiek szybka. Nie gram na tym, bo płynność z doopy. No, ale liczyć poziomy łatwo.
U nas jutro może luka kontynuacji na FW20? Doszort po 2350, za kasę od kilku młodych wilczków z pola namiotowego zrobiony. Oddam im jutro, jak spieniężę zyski po jakieś 2 310 może...
GO BEARS!!!
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
kolejny wakacyjny/postwakacyjny miesiączek Rzymianie/Animatorzy sponsorują mój alkoholizm
PiS
dzisiaj na FUSD, FEUR, FLTS i FPGN zakosiłem Animatorom jakieś 2k
...... aż strach się bać że KTOŚ POwie basta, że nie zapier***m im łyżeczką tylko dużą chochlą
Zajebisty jesteś!!! Ja na CDR dziś lekka cofka, ale … nie jestem głupi i dobrałem po 200 znowu (już ma trochę dużo tych koni, depo przymrożone na maxa ).
240 musi być do rozliczenia!
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Prezes - na CDR mamy lukę dwóch czarnych świec, najgorsze paskudztwo wskazujące na silne i długotrwałe spadki jakie istnieje. Jest to jednocześnie bardzo mocny opór i wspaniałe miejsce na stopa, więc zaczynam się już czaić na przyszorcenie CDR, może do końca tygodnia troszku podbiją.
Na koniach udało się Indiance obrócić S na L w dobrej cenie, po zejściu po wyskoku, wydaje się że robimy korektę ABC pierwszej falki spadków, na dodatek kreślą dużego Gartleya na godzinowych z zasięgiem około 2369, ogólnie jest gicio
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
kolejny wakacyjny/postwakacyjny miesiączek Rzymianie/Animatorzy sponsorują mój alkoholizm
PiS
dzisiaj na FUSD, FEUR, FLTS i FPGN zakosiłem Animatorom jakieś 2k
...... aż strach się bać że KTOŚ POwie basta, że nie zapier***m im łyżeczką tylko dużą chochlą
Zajebisty jesteś!!! Ja na CDR dziś lekka cofka, ale … nie jestem głupi i dobrałem po 200 znowu (już ma trochę dużo tych koni, depo przymrożone na maxa ).
240 musi być do rozliczenia!
....raczej bym siebie nazwał Leszczem POdchmielonym
....jak zawziecie szorciłem CDR ..... to było różnie, gdzieś zakręciłem koło ZERA
tylko jak się przerzuciłem na LOTOS ..... to w 3 sesje z***li firemkę Kicińskiego o POnad 10% ..... a czasami miałem ze 6-7 eSSek
teraz zbieram ochłapy na Lotosie, Animator tylko czeka aż oddam stadko za bezcen ..... i chyba jako Leszcz tak zrobię
PiS
2-gi Namysłów wchłaniam jak gąbka wilgoć
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007