Katarzyna Janus z Nowoczesnej uważa, że zachowanie posłów PO jest niedopuszczalne i haniebne. - Nieuczciwe nie tylko wobec kandydatów, własnych struktur i koalicjanta, ale przede wszystkim wobec gliwiczan, którzy podpisali listy poparcia dla konkretnych osób - komentuje.
jakie tam haniebne, to zwykłe zagrywki politycznych szumowin tzw. rolowanie frajerów pojęcia honorowe nie mają w tym wypadku zastosowania
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Katarzyna Janus z Nowoczesnej uważa, że zachowanie posłów PO jest niedopuszczalne i haniebne. - Nieuczciwe nie tylko wobec kandydatów, własnych struktur i koalicjanta, ale przede wszystkim wobec gliwiczan, którzy podpisali listy poparcia dla konkretnych osób - komentuje.
jakie tam haniebne, to zwykłe zagrywki politycznych szumowin tzw. rolowanie frajerów pojęcia honorowe nie mają w tym wypadku zastosowania
jedyną Katarzynę jaką kojarzę to Caryca a Nowoczesna to chyba tylko będzie wspominana na wykładach politologi
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
Pan Prezes ma wyczucie niczym Labrador na kolumbijskim lotnisku.... tylko faza czasookresu przesunięta o 180o całe szczęscie że mi jest dane oszczędzać i nie uczestniczyć w tym W20 szambie. Tylko tak się staram domyślać czy kolega Indiana nie ma za sobą Żymianina rangi Patrowicza tylko w skali W20. Chciałbym jego amibroker kod...... ten "wolny" i "szybki" haha... ;D W ostateczności Excel kod.....
Obecnie zapomniana już fala C bardziej prawdopodobna niż kiedykolwiek wcześniej. rozjebybywuje mnie styl Indiany. A Frater mu zazdrości. JA to CZUJA. i w buncie polskim obstawia na przeKÓR, płacąc regularnie składki jakich Realista na oczy nie widział.
Ostatnio zmieniony przez sakitoru dnia Pią 28 Wrz 2018, 18:34, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
sakitoru
Liczba postów : 661 Registration date : 17/09/2017
Indiana czy to już ten moment, kiedy jedziemy na 1800? Będą tanie akcje do IKE
No właśnie niekoniecznie, dzisiaj mogło być czyszczenie stopów byczków przed ostatnim większym rajdem w górę. Kolega zwrócił uwagę, że wszystko pasuje (na razie) do tworzącej się potencjalnej formacji Craba na W20. Na FW20Z1820 zasięgi w punkt, na razie mielibyśmy ABC zrobione, teraz może przyjść czas na falę CD w górę z zasięgiem.... ciut poniżej 2500 Byłoby super, jeszcze coś by się poopychało po lepszych cenach, no i na bank systemy na grubym L by się wypasły, bo te ostatnie fale są ostre A sprzedałem wczoraj Taurona, dzisiaj dawali 6 groni taniej
Indiana UFO Edukator
Liczba postów : 7552 Age : 47 Location : Chrzanów Registration date : 30/08/2007
Pan Prezes ma wyczucie niczym Labrador na kolumbijskim lotnisku.... tylko faza czasookresu przesunięta o 180o całe szczęscie że mi jest dane oszczędzać i nie uczestniczyć w tym W20 szambie. Tylko tak się staram domyślać czy kolega Indiana nie ma za sobą Żymianina rangi Patrowicza tylko w skali W20. Chciałbym jego amibroker kod...... ten "wolny" i "szybki" haha... ;D W ostateczności Excel kod.....
Obecnie zapomniana już fala C bardziej prawdopodobna niż kiedykolwiek wcześniej. rozjebybywuje mnie styl Indiany. A Frater mu zazdrości. JA to CZUJA. i w buncie polskim obstawia na przeKÓR, płacąc regularnie składki jakich Realista na oczy nie widział.
Sakitoru, mój wolny system zauważ że działa bardzo podobnie do systemu Pana Nikt, tyle że ma dodatkowo wbudowany system wybiciowy aby przyspieszyć obrotkę przy gwałtownym ruchu. Szybki to zwykły, poczciwy, zmodyfikowany Rejczak. Dodatkowo oba systemy obsługuje Indianka z czujem lepszym jak labrador na kolumbijskim lotnisku Co pozwala pomijać mniej pewne sygnały, a w pozycje wchodzić z premią. Ja się zajmuję tylko dobieraniem wielkości pozycji i szukaniem geometrii, bo jeśli tak jak teraz robi się szansa na ostry i długotrwały wzrost to trzeba zaprogramować ścieżkę piramidowania pozycji.
sakitoru
Panowie to jest koniec tej schizofrenicznej qrwy Tesli.... ona wyzionęła zdrowego ducha hossy za nic nie warty papier zgodnie ze zdrowym czasookresem cyklu koniunkturalnego czyli w początku 2015r czyli zdrowego 6 lat cyklu koniunkturalnego.... to był zdrowy szczyt hossy jak za papier który dał 2000% nigdy nie odnosząc zysków!!!!!!!!!!! nasze PGE zjebali by na 2,5 bo przez 2 lata odmówili dywidendy płacąc wcześniej po 10%!!!!!!! gdyby nie zapewne interwencja MF/ME.
Natomiast fffkońcu na tej qrwie widac nawet wolumenowe IN OUT Żymianin... kończcie tą qr....e rozpalajcie ogień i igrzyska śmierci uważam za otwarte.
mariner
Liczba postów : 19319 Location : Ziemia Registration date : 14/11/2010
Panowie to jest koniec tej schizofrenicznej qrwy Tesli.... ona wyzionęła zdrowego ducha hossy za nic nie warty papier zgodnie ze zdrowym czasookresem cyklu koniunkturalnego czyli w początku 2015r czyli zdrowego 6 lat cyklu koniunkturalnego.... to był zdrowy szczyt hossy jak za papier który dał 2000% nigdy nie odnosząc zysków!!!!!!!!!!! nasze PGE zjebali by na 2,5 bo przez 2 lata odmówili dywidendy płacąc wcześniej po 10%!!!!!!! gdyby nie zapewne interwencja MF/ME.
Natomiast fffkońcu na tej qrwie widac nawet wolumenowe IN OUT Żymianin... kończcie tą qr....e rozpalajcie ogień i igrzyska śmierci uważam za otwarte.
spuść powietrze co Cię obchodzi Tesla inwestuj u nas a nie jebiesz się z SP do takich jak Musk należy przyszłość- co prawda nie moja ale przyszłość Ziemi
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
spuść powietrze co Cię obchodzi Tesla inwestuj u nas a nie jebiesz się z SP do takich jak Musk należy przyszłość- co prawda nie moja ale przyszłość Ziemi
ps zamiast się je**ć z giełdą stań w szranki z Muskiem wymyśl coś sam
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Murzyn mnie wnerwia Mogliby się w końcu tak solidnie ze....ć, maybacha postawić, a Ci dalej ściemę walą
jest niska zmienność, jest wstępny sygnał es ale źle, że wczoraj zrobili biała świecę, to oznacza pałowanie po sygnale es nie mogą zamknąc już maksa i cel to 2R. przy dużej zmienności jak na początku roku było to nawet 5R-6R ale to marzenie misia raczej z tym, że nie powinno się szortować VIX przy takiej cenie
Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Pią 28 Wrz 2018, 19:48, w całości zmieniany 1 raz
sakitoru
Indianie... jedna rzzecz mi tylko nie pasuje.... "ostry i długotrwały wzrost" ;D ;D i pewnie będę po złej stronie bo Patrowicz "Forumu" UFO ma dobre sygnały z rejczaka najczzęściej, tyle że ciągle się czepiam że fala "C" jest nieadekwatna.... to nie ten "rząd" struktury biorąc pod uwagę strukturę na którą wskazywałeś tzw. 5-0 spadkowe na ogromnym czasookresie..... to co narysował index jako niby C pasuje jak pięść do wiatraka jeśli chodzi o skalę. To tzw. C gdyby faktycznie było w komitywie z 5-0 na które obstawiałeś 2395 powinno zgarnąć rajd mikołaja jako "niewielką" wewnętrzną korektę i zakończyć się jako "efekt" stycznia.... wtedy czasookresy były by w komitywie do rzeczonej 5-0.
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
Indianie... jedna rzzecz mi tylko nie pasuje.... "ostry i długotrwały wzrost" ;D ;D i pewnie będę po złej stronie bo Patrowicz "Forumu" UFO ma dobre sygnały z rejczaka najczzęściej, tyle że ciągle się czepiam że fala "C" jest nieadekwatna.... to nie ten "rząd" struktury biorąc pod uwagę strukturę na którą wskazywałeś tzw. 5-0 spadkowe na ogromnym czasookresie..... to co narysował index jako niby C pasuje jak pięść do wiatraka jeśli chodzi o skalę. To tzw. C gdyby faktycznie było w komitywie z 5-0 na które obstawiałeś 2395 powinno zgarnąć rajd mikołaja jako "niewielką" wewnętrzną korektę i zakończyć się jako "efekt" stycznia.... wtedy czasookresy były by w komitywie do rzeczonej 5-0.
Hmm, odpiszę jak wrócę do domu i zerknę na Amika, ale kasa z 5-0 na tygodniowym czy miesięcznym już dawno zaksięgowana i zamieniona na Getina, formację uważam za starą i zakończoną. Przecież doszli prawie w punkt, paru pkt brakło....