Uniwersytet Futures i Opcji
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Uniwersytet Futures i Opcji

pod kierownictwem prof. SzFagra

IndeksIndeks  PortalePortale  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  Zaloguj  

UFO 27 - 28 2019 r. Weekend

Go down 
+9
Frater
BP
zibi
Guru giełdy
Diablo
REALISTA
Małolat
Reser
dziadek
13 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Reser

Liczba postów : 110962
Registration date : 30/08/2007

UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 10:52

Guru giełdy napisał:
Frater napisał:
UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 Nieufa10

jest czas na przemyślenia
umierasz, widzisz światełko w tunelu:
1/ ufasz i idziesz w kierunku światła
2/ zachowujesz ostrożność i nie masz planu
3/ masz obawy, nie idziesz w kierunku światła, czujesz zasadzkę

Wtedy to już nie ma czasu na takie pierdoły.

Hiob, ty normalnie MOHER jesteś. affraid
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 10:58

Guru giełdy napisał:
Diablo napisał:
Guru giełdy napisał:
Diablo napisał:
Guru giełdy napisał:
OpCjOnEr napisał:
Guru giełdy napisał:

Pokorę trzeba rozumieć, trzeba też ją poczuć.
Za pokorą kryje się szacunek i duchowa wspólnota.
Komuś może się wydawać, że jego to nie dotyczycy.
Że jest odrębnym bytem i odrębną świadomoscią.

Niech najpierw te sqrwysyny same się dla przykladu wyrzekną Lexusów i innych dóbr doczesnych zanim zaczną wymagać tego od innych.
Bogactwo Watykanu stoi w całkowitej skrajności z tym co niby głosił Jezus.
Trzeba być zjebem by na kolanach klęczeć przed jakąś figurką lub imaginacją.

Klęcze bardzo często, symbolika figurek pomaga na początku, potem jest skupienie i obecność.
Patrze na siebie a nie na Watykan czy polityków.
Ksiądz tez nie jest istotny za bardzo.
To co mówi ksiądz jest ogromnym uproszczeniem, bo nie ma takich słow w słowniku, zeby to opisać. Czy na Panią nauczycielkę fizyki mam być wściekly bo powiedziala o atomie jako najmniejszym budulcu.
Ograniczona percepcja daje ograniczone opisy ale dzisiejsza nauka nie wyklucza Boga. Nie wyklucza nawet gadającego węża.

To piszesz że lubisz klęczeć Laughing

piszę, że mam w sobie pokorę żeby klęczeć.

Mówi się że kwestia wiary to prywatna sprawa,  ja jednak mam odmienne zdanie, to ta idiotyczna wiara powoduje zpustoszenie w głowach, takich jak ty np. Prywatnie możesz być w porządku gość,  ale czy naprawde nie widzisz że pozbawiasz się rozumu, bo co robi wiara ? Zwalnia z myślenia,  powtarzasz ciągle te same regulki jak jakiś psychol. Bronisz wiary, bo wierzysz, mimo że wiara zwalnia z myślenia

Dobra ide spać, ten Sopot mnie kiedys wykonczy
https://mobile.twitter.com/KenLewak/status/1122104239646543872

Właśnie nie chodzi tu o rozum, bo rozumowe postrzeganie świata jest ograniczeniem.
Nawet taki ateista jak Opcjo, wyczuwa że ayahuasca może poszerzyć jego percepcję.
Próba wejścia w świat obserwatora z pozycji cynika jest dobra do zrobienia pierwszego kroku
ale pokora daje więcej przestrzeni i jest bezpieczniejsza w przypadku wszelkich bad tripów.  
Religia jest nakładką, która pomaga rozbić skanalizowane emocje na poziomie podstawowym.
Ale to nie musi ograniczać naszego ruchu, żeby iść dalej, własną drogą ku wolności.

Qrde bela, fizjolog się znalazł lol! Kanta mamy na forum dobryżart

Przyćpanie ayuhyaski napewno byłoby ciekawym doświadczeniem podobnie jak lsd ale klęczenie i pałowanie się na trzeźwaka to jest raczej bezdennie głupie.

Może klęczałeś kiedyś przed proboszczem i zryło banię? dobryżart dobryżart
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

Liczba postów : 46541
Registration date : 03/09/2007

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:07

moja teza o upaństwowieniu i zsocjalizowaniu GPW, szczególnie WIG20 się materializuje.

http://wyborcza.pl/7,155287,24700115,promocyjna-oferta-ppk-w-pzu-uderza-w-konkurencje-zarzadzanie.html#a=100097&c=145&s=BoxBizLink

Promocyjna oferta PPK w PZU uderza w konkurencję. Zarządzanie pieniędzmi emerytów zdominują państwowe firmy

Po rezygnacji Grupy PZU z pobierania opłat za zarządzanie funduszami w ramach PPK w pierwszym roku inne instytucje finansowe, które zamierzają oferować PPK, mają duży problem. Nie każdego będzie stać na podobny ruch bez zagrożenia dla rentowności tego biznesu.

Tak działą pąństwowy biznes, czyli niczyj. Matołuszek nie chciał dać na Kubicę prezesując prywatnemu bankowi,50 tysięcy ale jak został premierem to nakazał spółce państwowej ( PKN Orlen ) , czyli niczyjej, wywalić w beznadziejnego Kubicę 100 baniek.
PRL wraca i skończy się to tak samo Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:15

wpis internautki :

"Przeczytałam chyba wszystko co opublikowano o PPK. Tak jak w każdym zarządzaniu cudzymi pieniędzmi, pewne są tylko koszty zarządzania, zaś zyski są wyłącznie potencjalne. Środki z PPK mają docelowo lądować w spółkach z udziałem Skarbu Państwa i wspierać (czyli finansować) pomysły biznesowe w branży energetycznej, maszynowej czy zbrojeniowej. Aż strach pomyśleć ile łatwo pozyskiwanej kasy zostanie zmarnowane na głupie pomysły, dotacje na cele patriotyczno-godnościowe, delegacje biznesklasą do USA czy wreszcie bezczelnie rozkradzione jak to ma miejsce od trzech lat. Więc tej inwestycjii bardzo nie polecam."

UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 767691 UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 767691 UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 767691
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:19

betonowe_buty napisał:
polski serial dalszy ciąg

Baje w szczycie, selle w dole - ja dziś konto wypierdolę dobryżart dobryżart dobryżart dobryżart
Powrót do góry Go down
zibi
MOD
MOD
zibi

Liczba postów : 31054
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:21

Piotrek691 napisał:
REALISTA napisał:
Piotrek691 napisał:
REALISTA napisał:
http://next.gazeta.pl/next/7,151003,24701605,tankowanie-w-niemczech-tansze-niz-w-polsce-wymowne-zdjecie.html#a=88&c=145&s=BoxBizLink

Czy to możliwe, by ceny paliw w Polsce były wyższe niż w Niemczech? Tak wynika z porównania dwóch paragonów za olej napędowy. Na tym wydanym w Polsce widnieje cena 5,89 zł, na niemieckim 1,249 euro. To równowartość ok. 5,40 zł. W tym konkretnym wypadku tankowanie w Niemczech było tańsze o ok. 50 groszy na litrze.

Szkoda, ale to niestety stary fake news. Coś takiego ukazało się już ze 3 miechy temu. To co przedstawia to zdjęcie to
paragon ze stacji przy autostradzie w PL gdzie ceny są zawsze dużo wyższe zestawione z jakąś lokalną stacyjką w Germanii.
Porównanie bananów i jabłek Very Happy  

Najśmieszniejsze, że sam się dałem na to nabrać jak dwa miesiące temu odwoziłem babę i dzieciaki na Tegel w Berlinie.
Szukałem i szukałem tego tańszego paliwa w po trasie do Berlina i z powrotem i zawsze wychodziło, że w Niemczech jest drożej Laughing

BTW cen diesla to wczoraj tankowałem na Orlenie w Wawie po 5.16 za liter. Mniej więcej tyle samo co 2-3 miesiące temu.

spójrz na daty na paragonach

Widziałem 24.04.2019
Tak jak pisałem coś podobnego ukazało się już w styczniu tego roku i też o dieslu. Nie chce mi się szukać, ale było to
w Fakcie czy jakimś innym superaku. Najwidoczniej temat wraca co jakiś czas jako coś szokującego i wzbudzającego
sensację, a tak naprawdę to zwykły fake bo jeśli porównywać to jabłka z jabłkami. Very Happy

Tak się porównuje najdroższą stację w PL z bardzo tanią stacją w DE i wysnuwa uogólnienia, że w Niemczech jest
tańsze paliwo niż u nas. Laughing

Jak cię temat interesuje to wyszukaj sobie w googlu "ceny paliw w Europie". To dużo bardziej wiarygodne.

ostatnio ropa zdrowo odbiła z 42$ do 65$ a ceny ja by zabetonowane
diesel ma jakiś sztywny kurs w okolicy 5.20 zł scratch

SILVER IDZIE NA 150$
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:22

dacie swoje środki z OFE w "zarządzanie" smarkaczom-krawaciarzom ? O problemie elektrobudowy wiem od dawna, a nie jestem "Wielkim Zarządzającym" ."ulubienica OFE " Laughing

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Problemy-Elektrobudowy-mocno-zbily-kurs-7659118.html

Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:33

zibi napisał:
Piotrek691 napisał:
REALISTA napisał:
Piotrek691 napisał:
REALISTA napisał:
http://next.gazeta.pl/next/7,151003,24701605,tankowanie-w-niemczech-tansze-niz-w-polsce-wymowne-zdjecie.html#a=88&c=145&s=BoxBizLink

Czy to możliwe, by ceny paliw w Polsce były wyższe niż w Niemczech? Tak wynika z porównania dwóch paragonów za olej napędowy. Na tym wydanym w Polsce widnieje cena 5,89 zł, na niemieckim 1,249 euro. To równowartość ok. 5,40 zł. W tym konkretnym wypadku tankowanie w Niemczech było tańsze o ok. 50 groszy na litrze.

Szkoda, ale to niestety stary fake news. Coś takiego ukazało się już ze 3 miechy temu. To co przedstawia to zdjęcie to
paragon ze stacji przy autostradzie w PL gdzie ceny są zawsze dużo wyższe zestawione z jakąś lokalną stacyjką w Germanii.
Porównanie bananów i jabłek Very Happy  

Najśmieszniejsze, że sam się dałem na to nabrać jak dwa miesiące temu odwoziłem babę i dzieciaki na Tegel w Berlinie.
Szukałem i szukałem tego tańszego paliwa w po trasie do Berlina i z powrotem i zawsze wychodziło, że w Niemczech jest drożej Laughing

BTW cen diesla to wczoraj tankowałem na Orlenie w Wawie po 5.16 za liter. Mniej więcej tyle samo co 2-3 miesiące temu.

spójrz na daty na paragonach

Widziałem 24.04.2019
Tak jak pisałem coś podobnego ukazało się już w styczniu tego roku i też o dieslu. Nie chce mi się szukać, ale było to
w Fakcie czy jakimś innym superaku. Najwidoczniej temat wraca co jakiś czas jako coś szokującego i wzbudzającego
sensację, a tak naprawdę to zwykły fake bo jeśli porównywać to jabłka z jabłkami. Very Happy

Tak się porównuje najdroższą stację w PL z bardzo tanią stacją w DE i wysnuwa uogólnienia, że w Niemczech jest
tańsze paliwo niż u nas. Laughing

Jak cię temat interesuje to wyszukaj sobie w googlu "ceny paliw w Europie". To dużo bardziej wiarygodne.

ostatnio ropa zdrowo odbiła z 42$ do 65$ a ceny ja by zabetonowane
diesel ma jakiś sztywny kurs w okolicy 5.20 zł scratch

Ciesz się że nie drożeje.
Powrót do góry Go down
betonowe_buty
TA SYSTEM TRADER
TA  SYSTEM  TRADER
betonowe_buty

Liczba postów : 19454
Registration date : 02/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:34

"z gieldy wyparowały pieniadze"
"patrzcie ile Czapeczka zarobil w 1 dzien na dzwigni 1:100 albo Szymek na dzwigni 1:500"
na runie "kupuj euforie" "kup panike"

ten Kamil to chyba nasz "nomad" Laughing

Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Nie 28 Kwi 2019, 11:41, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 11:35

REALISTA napisał:
dacie swoje środki z OFE w "zarządzanie" smarkaczom-krawaciarzom ?  O problemie elektrobudowy wiem od dawna, a nie jestem "Wielkim Zarządzającym" ."ulubienica OFE  "  Laughing

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Problemy-Elektrobudowy-mocno-zbily-kurs-7659118.html

Jedyne pewne pieniądze to te na własnym koncie z wyłącznym prawem do dowolnej dyspozycji nimi.

Już w ostateczności wolę sam wtopić niż żeby inni mi mieli wtapiać.
Powrót do góry Go down
Guru giełdy
Fake Profil Hiob Team
Guru giełdy

Liczba postów : 3327
Registration date : 31/10/2011

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 12:00

OpCjOnEr napisał:
Guru giełdy napisał:
Diablo napisał:
Guru giełdy napisał:
Diablo napisał:
Guru giełdy napisał:
OpCjOnEr napisał:

Niech najpierw te sqrwysyny same się dla przykladu wyrzekną Lexusów i innych dóbr doczesnych zanim zaczną wymagać tego od innych.
Bogactwo Watykanu stoi w całkowitej skrajności z tym co niby głosił Jezus.
Trzeba być zjebem by na kolanach klęczeć przed jakąś figurką lub imaginacją.

Klęcze bardzo często, symbolika figurek pomaga na początku, potem jest skupienie i obecność.
To co mówi ksiądz jest ogromnym uproszczeniem, bo nie ma takich słow w słowniku, zeby to opisać. Czy na Panią nauczycielkę fizyki mam być wściekly bo powiedziala o atomie jako najmniejszym budulcu.
Ograniczona percepcja daje ograniczone opisy ale dzisiejsza nauka nie wyklucza Boga. Nie wyklucza nawet gadającego węża.

Mówi się że kwestia wiary to prywatna sprawa,  ja jednak mam odmienne zdanie, to ta idiotyczna wiara powoduje zpustoszenie w głowach, takich jak ty np. Prywatnie możesz być w porządku gość,  ale czy naprawde nie widzisz że pozbawiasz się rozumu, bo co robi wiara ? Zwalnia z myślenia,  powtarzasz ciągle te same regulki jak jakiś psychol. Bronisz wiary, bo wierzysz, mimo że wiara zwalnia z myślenia

Właśnie nie chodzi tu o rozum, bo rozumowe postrzeganie świata jest ograniczeniem.
Nawet taki ateista jak Opcjo, wyczuwa że ayahuasca może poszerzyć jego percepcję.
Próba wejścia w świat obserwatora z pozycji cynika jest dobra do zrobienia pierwszego kroku
ale pokora daje więcej przestrzeni i jest bezpieczniejsza w przypadku wszelkich bad tripów.  
Religia jest nakładką, która pomaga rozbić skanalizowane emocje na poziomie podstawowym.
Ale to nie musi ograniczać naszego ruchu, żeby iść dalej, własną drogą ku wolności.

Qrde bela, fizjolog się znalazł lol!  Kanta mamy na forum dobryżart

Przyćpanie ayuhyaski napewno byłoby ciekawym doświadczeniem podobnie jak lsd ale klęczenie i pałowanie się na trzeźwaka to jest raczej bezdennie głupie.

Chodzi o postawę
ale język jakim się posługujesz nie pomoże Ci.
Używając słów o klęczeniu przed proboszczem i zrytej bani
stawiasz się po stronie umysłowych plebejuszy.
Powrót do góry Go down
Guru giełdy
Fake Profil Hiob Team
Guru giełdy

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 12:02

Powrót do góry Go down
Frater
V e x o M e r c a t o r!
V e x o     M e r c a t o r!
Frater

Liczba postów : 2414
Registration date : 28/08/2007

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 12:30

Rafał A. Ziemkiewicz ma kompleks A. Michnika a Hiob ma komplex  Kaczora.
Przez co obaj (RAZ i Hiob) propagują różne pseudo-filozofie......ale kluczowym słowem jest tu  pseudo.... Twisted Evil lol!
Powrót do góry Go down
Guru giełdy
Fake Profil Hiob Team
Guru giełdy

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 12:52

Frater napisał:
Przez co obaj (RAZ i Hiob) propagują różne pseudo-filozofie......ale kluczowym słowem jest tu  pseudo.... Twisted Evil lol!

Rozwiń swoją tezę na ten temat, no wiesz tak żeby nie rzucać ogólnikami.
Napisz tej o swojej filozofii, swoich przemyśleniach / jeśli je masz /
A może jesteś jedynie konsumentem i abonentem i drażni Cię wszelka dyskusja?
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 12:55

https://natemat.pl/126221,pieniadze-watykanu-skad-sie-braly-w-papieskim-skarbcu
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 13:07

Guru giełdy napisał:
OpCjOnEr napisał:
Guru giełdy napisał:
Diablo napisał:
Guru giełdy napisał:
Diablo napisał:
Guru giełdy napisał:

Qrde bela, fizjolog się znalazł lol!  Kanta mamy na forum dobryżart

Chodzi o postawę
ale język jakim się posługujesz nie pomoże Ci.
Używając słów o klęczeniu przed proboszczem i zrytej bani
stawiasz się po stronie umysłowych plebejuszy.

Takie tematy to się ciężko rozstrząsa bez blancika Basketball
Buch! ... albo dwa i wtedy to można gadać na innym levelu understendingu Smile
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 13:17

I dlatego warto przeznaczać pieniądze na takie inwestycje jak LHC

UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 Lhc

Ale to jest Szwajcaria.... w Polsce się buduje pomniki Jezusa, świątynie opatrzności, muzea pamięci żydowskiej itp. Basketball lol!
Powrót do góry Go down
Frater
V e x o M e r c a t o r!
Frater

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 14:20

Guru giełdy napisał:
Frater napisał:

Nie mam nic przeciwko dyskusji, obojętnie wszelkiej czy nie. Ale nie mam specjalnego parcia żeby dyskutować akurat z Tobą. To co piszesz nie jest szczerym, naturalnym poglądem, wręcz powiedziałbym: jest sztuczne a motywem w mojej ocenie jest chęć wyróżnienia się, zaimponowania...itd.
Czasem wolę gdy ktoś rzuci uznanym ogólnikiem i nie sili się na różnego rodzaju niszowe wiki-poglądy von gugel
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 14:36

Frater napisał:
Guru giełdy napisał:
Frater napisał:

Nie mam nic przeciwko dyskusji, obojętnie wszelkiej czy nie. Ale nie mam specjalnego parcia żeby dyskutować akurat z Tobą. To co piszesz nie jest szczerym, naturalnym poglądem, wręcz powiedziałbym: jest sztuczne a motywem w mojej ocenie jest chęć wyróżnienia się,  zaimponowania...itd.
Czasem wolę gdy ktoś rzuci uznanym ogólnikiem i nie sili się na różnego rodzaju niszowe wiki-poglądy von gugel

Bo Gg to fake'owy profil Hioba.
Tego wielonickowego Fantomasa od fazy rynq i Maszynki Z lol!
Powrót do góry Go down
Reser

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 14:56

Przytulacie coś?
Powrót do góry Go down
Frater
V e x o M e r c a t o r!
Frater

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 14:56

Christos woskresie - Woistinu woskresie! Świąteczne życzenia dla brata Marinera - brat Frater lol!
Powrót do góry Go down
Valdi

Liczba postów : 484
Registration date : 03/10/2007

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 15:00

OpCjOnEr napisał:
Frater napisał:
Guru giełdy napisał:
Frater napisał:

Nie mam nic przeciwko dyskusji, obojętnie wszelkiej czy nie. Ale nie mam specjalnego parcia żeby dyskutować akurat z Tobą. To co piszesz nie jest szczerym, naturalnym poglądem, wręcz powiedziałbym: jest sztuczne a motywem w mojej ocenie jest chęć wyróżnienia się,  zaimponowania...itd.

Odkąd nastąpiła redukcja wcieleń Hioba to forum staje się coraz mniej interesujące. Będe tu zaglądał tak długo dopóki będzie tu Hiob.
Powrót do góry Go down
Frater
V e x o M e r c a t o r!
Frater

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 15:23

Valdi napisał:
OpCjOnEr napisał:
Frater napisał:
Guru giełdy napisał:
Frater napisał:

Odkąd nastąpiła redukcja wcieleń Hioba to forum staje się coraz mniej interesujące. Będe tu zaglądał tak długo dopóki będzie tu Hiob.
Tak! Tak! Clou tego Forum to Ty, Mariner i Hiob
Uchylę się od polemiki, może ono i tak jest? scratch
Powrót do góry Go down
Valdi

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 15:43

Frater napisał:
Valdi napisał:
OpCjOnEr napisał:
Frater napisał:
Guru giełdy napisał:
Frater napisał:

Tak! Tak!  Clou tego Forum to Ty, Mariner i Hiob
Uchylę się od polemiki, może ono i tak jest? scratch

Zobacz ile napisałem postów przez 12 lat i pomyśl logicznie czy z takim dorobkiem ktokolwiek uważałby siebie za znaczącą osobę w tym gronie? Większość obecnie tu piszących jest bardzo nerwowa i przewrażliwiona na swoim punkcie. Wyjątkiem (potwierdzającym regułę?) jest Opcjoner. Takie zachowanie rodzi we mnie podejrzenie, że być może przepowiednie Hioba w przypadku wielu tu piszących się sprawdziły. Mnie wpisy Hioba z początku istnienia tego forum uratowały od bankructwa. Dzięki Hiobowi nabrałem potrzebnej w życiu i na giełdzie pokory.
Powrót do góry Go down
Valdi

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 15:45

OpCjOnEr napisał:

I dlatego warto przeznaczać pieniądze na takie inwestycje jak LHC

UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 Lhc

Ale to jest Szwajcaria.... w Polsce się buduje pomniki Jezusa, świątynie opatrzności, muzea pamięci żydowskiej itp. Basketball lol!

Meissner, który ostatnio Cię zainteresował był jednym z Polaków tam pracujących. Od roku pracuje tam moja daleka kuzynka, która skończyła studia w Niemczech. Chodziła i chodzi do kościoła.
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 16:17

ubrali w CCC ( na CD jest to samo, kwestia czasu , że pojawi się informacja o tym, że członek CEO sprzedał ileś tam akcji ) .

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Grupa-CCC-szacuje-ze-miala-w-I-kw-155-5-mln-zl-straty-netto-wiecej-niz-zakladal-konsensus-7659585.html

Grupa CCC szacuje, że miała w I kw. 155,5 mln zł straty netto
Powrót do góry Go down
Diablo

Diablo

Liczba postów : 31488

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 16:25

REALISTA napisał:
ubrali w CCC  ( na CD jest to samo, kwestia czasu , że pojawi się informacja o tym, że członek CEO sprzedał ileś tam akcji ) .

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Grupa-CCC-szacuje-ze-miala-w-I-kw-155-5-mln-zl-straty-netto-wiecej-niz-zakladal-konsensus-7659585.html

Wujowe buty sprzedają, wolę RYŁKO.

Jak ta wyprowadzka OFE ma wreszcie wyglądać? Bo w nie których spółkach np CDprojekt OFE posiadaja 20% udziałów, jak do cholery bez konsekwencji OFE mają wyjść z akcji?
Powrót do góry Go down
REALISTA
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 16:31

Diablo napisał:
REALISTA napisał:
ubrali w CCC  ( na CD jest to samo, kwestia czasu , że pojawi się informacja o tym, że członek CEO sprzedał ileś tam akcji ) .

Jak ta wyprowadzka OFE ma wreszcie wyglądać? Bo w nie których spółkach np CDprojekt OFE posiadaja 20% udziałów, jak do cholery bez konsekwencji OFE mają wyjść z akcji?

badziewiastą tnadetę ; Wojas ma dobre
co do wyprowadzki OFE sam sobie zadaję to pytanie ... osobiście uważam, że bez porządnej zwałki się u nas nie obędzie; niestety może być i tak, że na rynku zostaną same państwowe fundy a zmienność będzie 5 punktowa
Powrót do góry Go down
neuron
UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
neuron

Liczba postów : 9999
Registration date : 29/02/2012

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 16:36

Diablo napisał:
REALISTA napisał:

PKC ? scratch

UFOTrader Senior
UFOTrader Senior
REALISTA

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 EmptyNie 28 Kwi 2019, 16:36

https://www.newsweek.pl/swiat/egipt-boom-demograficzny-gorszy-niz-terroryzm-panstwa-islamskiego/q0nc09j

Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: UFO 27 - 28 2019 r. Weekend   UFO  27 - 28 2019 r. Weekend - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

UFO 27 - 28 2019 r. Weekend
Powrót do góry 
Strona 3 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» UFO 11 - 12 05 2019 r. Weekend
» UFO 24-25 08 2019 r. Weekend
» UFO 19-20 10 2019 r. Weekend
» UFO 12 - 13 01 2019 r. Weekend
» UFO 01-02 06 2019 r. Weekend

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach