IMO jankesi siedzi na daxie że sporą kasą w ostatnim czasie. Spodziewam się tam wyjazdu ponad 20% up Jankes będzie szedł i tak na nowe szczyty. To samo zagranica zrobi u nas w tym roku Hossa wszędzie for ever
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
IMO jankesi siedzi na daxie że sporą kasą w ostatnim czasie. Spodziewam się tam wyjazdu ponad 20% up Jankes będzie szedł i tak na nowe szczyty. To samo zagranica zrobi u nas w tym roku Hossa wszędzie for ever
A CO SIE ZMIENILO ZE ZACZALES Longowac daxa ???
OPROCZ poziomów bo S grales po 700 a teraz L po 1400 kogut Ci sie rozregulował ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Osioł przejrzyj sobie posty sprzed kilku lat. S po 7000 nie brałem... itp itd
Z resztą teraz podchodzę inaczej do życia... Nie długo 35 na karku Wiele przemyślałem....
no tak , tysiac w te czy we wte nie bede sie sprzeczał
ale czy nie powinno byc odwrotnie ??
Po latach i refleksji nad życiem i sensem mogę powiedzieć że nie miałem wpływu na to czy na tamto. Człowiek w tym świecie nie jest kowalem własnego losu. Obecnie to jest najmniej ważne jaką pozycję miałem kiedyś. Ważne jest to co się teraz robi i jaką przyszłość się tymi wyborami generuje... oby prawdziwą
AgroTrader MOD
Osioł przejrzyj sobie posty sprzed kilku lat. S po 7000 nie brałem... itp itd
Z resztą teraz podchodzę inaczej do życia... Nie długo 35 na karku Wiele przemyślałem....
no tak , tysiac w te czy we wte nie bede sie sprzeczał
ale czy nie powinno byc odwrotnie ??
Po latach i refleksji nad życiem i sensem mogę powiedzieć że nie miałem wpływu na to czy na tamto. Człowiek w tym świecie nie jest kowalem własnego losu. Obecnie to jest najmniej ważne jaką pozycję miałem kiedyś. Ważne jest to co się teraz robi i jaką przyszłość się tymi wyborami generuje... oby prawdziwą
no raczej dzisiejsze L na dax -jak pisałeś to chyba ma obecnie znaczenie ? no chyba ze tylko darmowe sygnaly na UFO zapodałeś
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
MKowal
Liczba postów : 651 Registration date : 07/02/2020
Raczej już nie gram tak by to było główne zajęcie w życiu bo to by było najgłupsze zajęcie - poświęcić czas na zarabianie pieniędzy to strata czasu i życia
AgroTrader MOD
Raczej już nie gram tak by to było główne zajęcie w życiu bo to by było najgłupsze zajęcie - poświęcić czas na zarabianie pieniędzy to strata czasu i życia
to co , wiersze teraz będziesz pisał i wzdychał do księżyca ? jak kasa Cie nie interesuje
pieniądze sie przydają i część czasu można trzeba (niestety ) im poświecić
AgroTrader MOD
to co , wiersze teraz będziesz pisał i wzdychał do księżyca ? jak kasa Cie nie interesuje
pieniądze sie przydają i część czasu można trzeba (niestety ) im poświecić
Nie potrzeba mi nadmiaru kasy Poetą nie jestem ale mam wielkie plany...
MKowal
Coraz ciszej o chińskim wirusie w mediach. To oznacza że jest bardzo źle.
IMO dane z Hubei są zaniżone, ale nie w celu propagandowym, tylko dlatego, że tamtejsze szpitale osiągnęły maksymalną przepustowość laboratoryjnego potwierdzania infekcji, więc diagnozuje tylko osoby z symptomami, a podejrzanych poddaje tylko kwarantannie. Myślę, że poza Hubei nie zaniżają danych, więc jeśli w ciągu tygodnia nie wzrośnie śmiertelność poza epicentrum to nie będzie tragedii. Narazie poza Hubei śmiertelność jest znikoma.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pon 10 Lut 2020, 18:39, w całości zmieniany 1 raz
MKowal
I po sesji, S zostawione, chociaż dzisiaj nie wiem z jakiego powodu to spadało, klasyczny okoń, albo wszyscy na ferie pojechali i nie ma kto kupować. Ale jak to Market twierdzi rynek dyskontuje wszystko i nie ma co z nim dyskutować.
Władzio 2 do przodu 9,5 punkta, od początku miesiąca 7, władzio pierwszy też do przodu 10 punktów.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019