| UFO 06 04 2020 r. | |
|
+12Bartek Piotrek691 zibi neuron pike Guru giełdy Reser AgroTrader REALISTA Pan Nikt dex dziadek 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 09:42 | |
| _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 09:48 | |
| | |
|
| |
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 09:48 | |
| jesli zmienila sie administracja to czy zmienil sie takze regulamin ?
ogolnie to najbardziej interesuje mnie czy mozna wklejac gołe cipki ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
| |
|
| |
AgroTrader MOD
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 09:56 | |
| "Gorączka wywołana przez koronawirusa nie ustępuje". Boris Johnson w szpitalu
Brytyjski premier Boris Johnson został przyjęty do szpitala, gdyż gorączka wywołana u niego przez koronawirusa nie ustępuje - poinformowało w niedzielę wieczorem jego biuro.
Guardian twierdzi, że w ubiegłym tygodniu dotarł do informacji, iż stan Johnsona był gorszy, niż oficjalnie podawano. U premiera miano obserwować trudności w oddychaniu. Downing Street zapewniało wówczas, że nie ma powodu do niepokoju i twierdziło, że nie ma planów przyjęcia Johnsona do szpitala.
Początkowo planowano, że samoizolacja Borisa Johnsona zakończy się w piątek.
Doniesienia o hospitalizacji szefa brytyjskiego rządu wywołały w poniedziałek rano spadek wartości funta do dolara.ps Opcjo , zarabiasz na pedalskim mwigu i na chorobie Johnsona i do tego nie mozna teraz dac na tace zeby choc czasciowo winy swe odkupic myśle ze sowity przelew na konto Ojca Dyrektora jest ostatnia deska ratunku dla Ciebieps 2 juz funt odbił = juz Borys wydobrzał = juz nie potrzeba przelewac na konto Ojca Dyrektora .... _________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pon 06 Kwi 2020, 10:02, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:01 | |
| Już się u nas spałowało LUKA robi 80% dziennych ruchów a później godziny bezsensownego pałowania. | |
|
| |
AgroTrader MOD
| |
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:03 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:05 | |
| - AgroTrader napisał:
- Market Trader napisał:
- Już się u nas spałowało
LUKA robi 80% dziennych ruchów a później godziny bezsensownego pałowania. a nie ma w necie jakichś sprawdzonych systemów na wyłapywanie luk ??/
przeciez jak sa luki TO MUSZA BYC I SYSTEMY Musisz umieć najpóźniej o 16:59 przewidzieć co zrobi Jankes w nocy następnej roboczodoby. W tym również musisz umieć przewidzieć treść ewentualnego tweeta Trumpa. Zamknąłem już GeYa 134.41 | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:07 | |
| Londyn popuszcza srakę | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:11 | |
| W Nowym Jorku zaczyna brakować miejsc w kostnicach - alarmują pracownicy szpitala Wyckoff. Przed placówką medyczną w dzielnicy Brooklyn zorganizowano prowizoryczną kostnicę. Ciała zmarłych układane są tu obok siebie w pomarańczowych workach. Część ciał leży na korytarzach szpitala. Nowy Jork jest najbardziej dotkniętym przez koronawirusa stanem USA. Do tej pory pandemia COVID-19 zabiła w Nowym Jorku 3565 osób. To ponad 40 proc. wszystkich zgonów w USA.
oni zawsze muszą być "naj" ' _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:14 | |
| UK i ropulec walą się w dół powoli | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:15 | |
| - neuron napisał:
- W Nowym Jorku zaczyna brakować miejsc w kostnicach - alarmują pracownicy szpitala Wyckoff. Przed placówką medyczną w dzielnicy Brooklyn zorganizowano prowizoryczną kostnicę. Ciała zmarłych układane są tu obok siebie w pomarańczowych workach. Część ciał leży na korytarzach szpitala. Nowy Jork jest najbardziej dotkniętym przez koronawirusa stanem USA. Do tej pory pandemia COVID-19 zabiła w Nowym Jorku 3565 osób. To ponad 40 proc. wszystkich zgonów w USA.
oni zawsze muszą być "naj" ' Załatwią to tweetem Trumpa albo drukarką Powella. To są uniwersalne narzędzia do walki z każdym kryzysem. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:18 | |
| Chyba rozwolnienie będzie na GPW | |
|
| |
Piotrek691
Liczba postów : 8186 Location : Mokotów Registration date : 15/04/2010
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:35 | |
| Witam Strach się przyznać, ale w nocy weszło mi LL na jankiela Czuję się jakbym dy...ł tygrysa "I smieszno i straszno" | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:43 | |
| - neuron napisał:
- W Nowym Jorku zaczyna brakować miejsc w kostnicach - alarmują pracownicy szpitala Wyckoff. Przed placówką medyczną w dzielnicy Brooklyn zorganizowano prowizoryczną kostnicę. Ciała zmarłych układane są tu obok siebie w pomarańczowych workach. Część ciał leży na korytarzach szpitala. Nowy Jork jest najbardziej dotkniętym przez koronawirusa stanem USA. Do tej pory pandemia COVID-19 zabiła w Nowym Jorku 3565 osób. To ponad 40 proc. wszystkich zgonów w USA.
oni zawsze muszą być "naj" ' Jeśli w jankielni jest tak żle to jak naprawdę musiało być w Chinach? Dodatkowo liczba zgonów w USA jest prawdopodobnie co najmniej 2x wyższa niż oficjalnie podawana. https://www.zerohedge.com/geopolitical/new-york-reports-promising-first-drop-covid-19-deaths-hell-week-begins-live-updates | |
|
| |
Guru giełdy Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 3327 Location : Trejder klasy Guru Registration date : 31/10/2011
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:48 | |
| - neuron napisał:
- Guru giełdy napisał:
- REALISTA napisał:
- jak pisałem w weekend , korba jest a SS zamknąłem po pólnocy ( cale szczęście) ale L nie wziąłem nie trejder ze mnie , ludy mi do Micha.
https://krytykapolityczna.pl/swiat/sutowski-bendyk-kryzys-cywilizacji-energia-klimat-pandemia-wywiad/
W konkretach przekłada się to np. na 850 awarii magistrali wodnych dziennie, wzrost o 27 procent w stosunku do 2014 roku, do tego 38 procent mostów wymaga wymiany, naprawy lub znaczącej konserwacji. Pogarszający się stan infrastruktury w USA, która dla poprawnego funkcjonowania wymaga systematycznych nakładów, oznacza, że amerykański, a de facto światowy model cywilizacyjny dotarł do kresu, zderzając się z barierą termodynamiczną. Pieniądze, owszem, można „drukować” i ratować gospodarkę przed recesją luzowaniem ilościowym, w ten sposób nie można jednak zwiększać podaży zasobów materialnych potrzebnych do funkcjonowania cywilizacji. przeczytałem to całe i jest to kompletny bełkot lewaka. Koleś wyrzuca z siebie zdania, które są pomieszanymi analizami kilkunastu osób. Robi to w ten sposób, że wyłapuje to co akurat mu pasuje do jego paranoi. Żeby się za długo nie rozpisywać jak cytowany paranoik, to powiem krótko że Amerykanie swoje bezpieczeństwo postrzegają w wolności wyboru i jeśli wyborem jest prywatna opieka medyczna to Państwo ma ograniczony sposób działania. Również w zakresie finansowania (krytykowanego przez opcjonera wczoraj) co komu ile i dlaczego tyle tamtemu a mnie mniej z państwowej kasy. # Zwróćcie uwagę jeszcze czego nie robi np Owsiak On nie buduje szpitala serduszko czy przychodni serduszko nie zatrudnia personelu medycznego, nie ogrzewa budynku Tylko proste ruchy, kupić coś u prywaciarza i wrzucić to do państwowego szpitala i niech się tam bujają bez względu czy jest personel do obsługi czy nie ma. Krytykujesz Owsiaka za to, że społeczeństwo daje mu pieniądze zeby kupował sprzęt do szpitali ? Nie. Przeczytaj ze zrozumieniem | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:58 | |
| | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 10:59 | |
| Jankes ma ochotę dalej róść - hossa się utrzyma.
| |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:04 | |
| | |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:06 | |
| | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:08 | |
| - Guru giełdy napisał:
- neuron napisał:
- Guru giełdy napisał:
- REALISTA napisał:
- jak pisałem w weekend , korba jest a SS zamknąłem po pólnocy ( cale szczęście) ale L nie wziąłem nie trejder ze mnie , ludy mi do Micha.
https://krytykapolityczna.pl/swiat/sutowski-bendyk-kryzys-cywilizacji-energia-klimat-pandemia-wywiad/
W konkretach przekłada się to np. na 850 awarii magistrali wodnych dziennie, wzrost o 27 procent w stosunku do 2014 roku, do tego 38 procent mostów wymaga wymiany, naprawy lub znaczącej konserwacji. Pogarszający się stan infrastruktury w USA, która dla poprawnego funkcjonowania wymaga systematycznych nakładów, oznacza, że amerykański, a de facto światowy model cywilizacyjny dotarł do kresu, zderzając się z barierą termodynamiczną. Pieniądze, owszem, można „drukować” i ratować gospodarkę przed recesją luzowaniem ilościowym, w ten sposób nie można jednak zwiększać podaży zasobów materialnych potrzebnych do funkcjonowania cywilizacji. przeczytałem to całe i jest to kompletny bełkot lewaka. Koleś wyrzuca z siebie zdania, które są pomieszanymi analizami kilkunastu osób. Robi to w ten sposób, że wyłapuje to co akurat mu pasuje do jego paranoi. Żeby się za długo nie rozpisywać jak cytowany paranoik, to powiem krótko że Amerykanie swoje bezpieczeństwo postrzegają w wolności wyboru i jeśli wyborem jest prywatna opieka medyczna to Państwo ma ograniczony sposób działania. Również w zakresie finansowania (krytykowanego przez opcjonera wczoraj) co komu ile i dlaczego tyle tamtemu a mnie mniej z państwowej kasy. # Zwróćcie uwagę jeszcze czego nie robi np Owsiak On nie buduje szpitala serduszko czy przychodni serduszko nie zatrudnia personelu medycznego, nie ogrzewa budynku Tylko proste ruchy, kupić coś u prywaciarza i wrzucić to do państwowego szpitala i niech się tam bujają bez względu czy jest personel do obsługi czy nie ma. Krytykujesz Owsiaka za to, że społeczeństwo daje mu pieniądze zeby kupował sprzęt do szpitali ? Nie. Przeczytaj ze zrozumieniem Zwróćcie uwagę jeszcze czego nie robi np OwsiakOn nie buduje szpitala ..........piszesz wprost ... co tu rozumieć ?? _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:19 | |
| - neuron napisał:
- Guru giełdy napisał:
Nie. Przeczytaj ze zrozumieniem Zwróćcie uwagę jeszcze czego nie robi np Owsiak On nie buduje szpitala .......... piszesz wprost ... co tu rozumieć ?? Kolega Hiob przyjmuje, że Owsiak ma model biznesowy podobny do Ojca Dyrektora. 1. Ściągnąć kasę z "owieczek" 2. Kupić byle co i wrzucić do szpitali 3. Przytulić na utrzymanie siebie i znajomych To jest typowe myślenie zwolenników Jarosława Zbawcy wzmocnione działaniami w internecie brygad trolli Szefenakera. Nie chcą zauważyć, że jest cała rada fundacji WOŚP złożona z fachowców lekarzy, którzy współpracują ze szpitalami z całej Polski, a zakupy co i jak są określane według potrzeb zgłaszanych przez szpitale. Kiedy ostatni raz byłem w szpitalu bo moja starsza córka miała operację mogłem się wygodnie wyspać na leżance dla rodziców dostarczonej przez WOŚP, Jeszcze kilka lat wcześniej pamiętam rodziców śpiących w szpitalach na karimatach na podłodze bo na takie "luksusy" jak godne warunki dla rodziców chorych dzieci nie było nigdy pieniędzy. W sumie ja kolegę Hioba rozumiem. Owsiak i WOŚP stanowią mocną konkurencję dla Caritasu wspieranego przez KK. Biznes is Biznes, a konkurencję trzeba niszczyć. | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:33 | |
| - Piotrek691 napisał:
- neuron napisał:
- Guru giełdy napisał:
Nie. Przeczytaj ze zrozumieniem Zwróćcie uwagę jeszcze czego nie robi np Owsiak On nie buduje szpitala .......... piszesz wprost ... co tu rozumieć ?? Kolega Hiob przyjmuje, że Owsiak ma model biznesowy podobny do Ojca Dyrektora.
1. Ściągnąć kasę z "owieczek" 2. Kupić byle co i wrzucić do szpitali 3. Przytulić na utrzymanie siebie i znajomych
To jest typowe myślenie zwolenników Jarosława Zbawcy wzmocnione działaniami w internecie brygad trolli Szefenakera.
Nie chcą zauważyć, że jest cała rada fundacji WOŚP złożona z fachowców lekarzy, którzy współpracują ze szpitalami z całej Polski, a zakupy co i jak są określane według potrzeb zgłaszanych przez szpitale.
Kiedy ostatni raz byłem w szpitalu bo moja starsza córka miała operację mogłem się wygodnie wyspać na leżance dla rodziców dostarczonej przez WOŚP, Jeszcze kilka lat wcześniej pamiętam rodziców śpiących w szpitalach na karimatach na podłodze bo na takie "luksusy" jak godne warunki dla rodziców chorych dzieci nie było nigdy pieniędzy.
W sumie ja kolegę Hioba rozumiem. Owsiak i WOŚP stanowią mocną konkurencję dla Caritasu wspieranego przez KK. Biznes is Biznes, a konkurencję trzeba niszczyć.
no ale Hiob obiecał, że nie będzie szczurzył !!! pewnie myśli, że wzorem swojego mentora z żoliborza coś naopowiada a ciemny lud to kupi a przecież na forum są sami wyjadacze intelektualni tu nie tak łatwo o rząd wiernych dusz trzeba się trochę nawiginać myślowo, wykazać finezją rozumowania _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:40 | |
| podobno francuzi coś testują klinicznie na koronowirusa może to pod to ta głupawka dzisiaj ?? wyobrazcie sobie co się będzie działo jak tylko znajdą jakiś lek na łagodzenie choroby i sprowadzający to wszystko do zwykłego przechorowania +30 % na giełdach będzie bo programy pomocowe zostaną a choroba zniknie i wszyscy do pracy, do kawiarni, w samoloty bo tanio na hawajach, ileż to będzie można srajfonów kupić ????
Kursy europejskich indeksów rosną dzięki oznakom spowolnienia pandemii koronawirusa https://stooq.pl/n/?f=1345998
no i trzeba szybko zrobić jakiś wskażnik oparty na liczbie zachorowań i zgonów bo teraz na tym rynki będą grać do upadłego i chyba nawet wyniki za I kwartałnie będą za nie wiele znaczyły
_________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:50 | |
| - neuron napisał:
- podobno francuzi coś testują klinicznie na koronowirusa
może to pod to ta głupawka dzisiaj ?? wyobrazcie sobie co się będzie działo jak tylko znajdą jakiś lek na łagodzenie choroby i sprowadzający to wszystko do zwykłego przechorowania +30 % na giełdach będzie bo programy pomocowe zostaną a choroba zniknie i wszyscy do pracy, do kawiarni, w samoloty bo tanio na hawajach, ileż to będzie można srajfonów kupić ???? O cudownych lekach na koronkę to ja słyszę już od stycznia. Czego to nie wymyślali? : - leki na hiva, - osocze od ozdrowieńców, - chlorochinina - itd....itp... Codziennie coś w newsach można znaleźć o nowych "przełomach" i nadziejach. W sumie dobrze bo jakby napisali prawdę, że leku nie ma i nie będzie przez najbliższe lata to ludzie mogliby popaść w depresję. Jedyne z tych nowości co może być interesujące to taka ciekawostka, ze w krajach gdzie szczepiono dzieciaki obowiązkowo na BCG czyli gruźlicę pandemia ma łagodniejszy przebieg. W krajach gdzie takich obowiązkowych szczepień nie ma śmiertelność wydaje się dużo wyższa. W Polsce szczepi się obowiązkowo na gruźlicę od 65 lat, a w takich USA nigdy nie było takiego wymogu. | |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 11:53 | |
| Prawie co druga polska firma planuje zmniejszyć wynagrodzenia pracownikom. Jeszcze więcej liczy na pomoc tzw. tarczy antykryzysowej – wynika z badań Polskiego Instytutu Ekonomicznego. https://www.money.pl/gospodarka/oto-prawda-o-polskich-firmach-zwolnienia-i-mniejsze-pensje-a-i-tak-wiekszosc-moze-nie-przetrwac-koronakryzysu-6496622094108289a.html
nieżle się zapowiada będziemy zarabiać na poziomie najniższego wynagrodzenia ?? _________________ ...... a będzie giciej
| |
|
| |
neuron UFOTrader Senior
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 12:05 | |
| Gowin podał się do dymisji ale jaja chce porozumienia w kwestii wyborów z opozycją !!! jeszcze pis będzie rządził mniejszościowo _________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Pon 06 Kwi 2020, 12:07, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Reser
| |
| |
Piotrek691
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 12:08 | |
| - neuron napisał:
- Prawie co druga polska firma planuje zmniejszyć wynagrodzenia pracownikom. Jeszcze więcej liczy na pomoc tzw. tarczy antykryzysowej – wynika z badań Polskiego Instytutu Ekonomicznego.
https://www.money.pl/gospodarka/oto-prawda-o-polskich-firmach-zwolnienia-i-mniejsze-pensje-a-i-tak-wiekszosc-moze-nie-przetrwac-koronakryzysu-6496622094108289a.html
nieżle się zapowiada będziemy zarabiać na poziomie najniższego wynagrodzenia ?? Na to też jest metoda. U mnie w młockarni prawie 100% jest na L4 Lepsze 80% niż za postojowe. Dla pracodawców jest to też rozwiązanie bo po 33 dniach obowiązek płacenia za L4 przechodzi na ZUS. | |
|
| |
Reser
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. Pon 06 Kwi 2020, 12:10 | |
| Zobaczcie jaka gównozmienność jest u nas i pałowanie. Po 3h handlu jesteśmy na cenie otwarcia. Pomijając poranną lukę to jest totalne pałowanie nic się nie dzieje Cena nie możę się oddalić od poziomu otwarcia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 06 04 2020 r. | |
| |
|
| |
| UFO 06 04 2020 r. | |
|