No ale ja cały czas czekam na swoje profity. 1) Spadek 2) odszkodowanie za 11 letni obóz zagłady 3) odszkodowanie za okaleczanie. 4) odszkodowanie za badania biologiczne na żywym organiźmie 5) odszkodowanie za pozostawienie bez środków do życia.
Podobno mam tyłu przyjaciół.
Ile państwo Polskie proponuje ??? Czekam na oferty.
Ty żyjesz w jakimś innym świecie
i jeszcze zapomniał o odszkodowaniu za korona wirusa najlepiej pozew skierowac do WHO -nawet Trump taki pozew poprze
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
zaczyna nam się powoli fastiwal danych o niskich oczekiwaniach na które żywiołowo reagują rynki oczywiście reakcja jest in plus jest tragicznie ale nie beznadziejnie no i jak kasa potrzebna do idziesz do FED i tam dają ale musisz wykazać, że wczoraj kupowałeś akcje i w to miejsce kasa na następny dzień najbardziej łaskawym okiem się patrzy na tych co nie mają gotówki na zakupy
no i jak się okazuje niska cena oil sprzyja rozwojowi
_________________ ...... a będzie giciej
Ostatnio zmieniony przez neuron dnia Wto 28 Kwi 2020, 09:42, w całości zmieniany 1 raz
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
„ Mam PLAN. Wycyganie od Osła Spadek ę Mega Multimilionerem. ".
no qrwa ze spadkiem to moze poczekaj az zejdę z tego świata
czyli ... huiowy plan bo jeszcze mi sie ma na zycie
Może i masz ...ale ja nie mam.
Misza Tobie to chyba nikt nie powiedział, że żeby mieć to trzeba odkładać zawczasu ?
No ale ja cały czas czekam na swoje profity. 1) Spadek 2) odszkodowanie za 11 letni obóz zagłady 3) odszkodowanie za okaleczanie. 4) odszkodowanie za badania biologiczne na żywym organiźmie 5) odszkodowanie za pozostawienie bez środków do życia.
Podobno mam tyłu przyjaciół.
Ile państwo Polskie proponuje ??? Czekam na oferty.
........ Palant kolega Ci POmoże ........ bo Cię lubi
Kazik Kowalski
Liczba postów : 450 Location : Koszalin Registration date : 10/01/2019
“Dno w świecie inwestycji nie kończy się 4 letnim dołkiem; kończy się wraz z 10 lub 15 letnimi dołkami.”
“Nigdy nie działaj na podstawie myślenia życzeniowego. Działanie bez sprawdzenia faktów sprawi, że zostaniesz zmieciony wraz z tłumem.” “Cena towaru nigdy nie osiągnie wartości zerowej. Inwestując w towary nie kupujesz kawałka papieru, który mówi tylko, że stajesz się właścicielem kawałka firmy, która może zbankrutować.”
taki mądry a pewnie ostatnio na ropie Go przewieźli rzyt i na takich cfaniakow ma sposoby
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
“Dno w świecie inwestycji nie kończy się 4 letnim dołkiem; kończy się wraz z 10 lub 15 letnimi dołkami.”
“Nigdy nie działaj na podstawie myślenia życzeniowego. Działanie bez sprawdzenia faktów sprawi, że zostaniesz zmieciony wraz z tłumem.” “Cena towaru nigdy nie osiągnie wartości zerowej. Inwestując w towary nie kupujesz kawałka papieru, który mówi tylko, że stajesz się właścicielem kawałka firmy, która może zbankrutować.”
taki mądry a pewnie ostatnio na ropie Go przewieźli rzyt i na takich cfaniakow ma sposoby
Ekstra.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 28 Kwi 2020, 10:05, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Czy ta yebana proteza hossy wreszcie bedzie miała swój koniec?
Ciekawe pytanie. Patrzę sobie na jenota i zauważyłem, że od marcowego krachu, reaguje podobnie jak każda inna waluta na osłabienie czy umocnienie śmaty.
Przed tym całym cyrkiem umocnienie jena było wstępem do padaki na indeksach i odwrotnie. Wnioski?
- jen przestał być bezpieczną przystanią, lub/oraz - korba na indeksach w jankielni jest spowodowana pompką FEDu, a nie kapitału spekulacyjnego.
Jeśli to drugie to misie mają ..........rane bo FED drukuje jak oszalały i DOW 30K jest opcją.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52250 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
“Zwiększ stawkę gdy jesteś pewny siebie i skaluj w dół swoje pozycje, gdy brakuje Ci przekonania.” “Największa zmienność występuje w punktach zwrotnych, zmniejsza się wraz z ustanowieniem nowego trendu.”
AgroTrader MOD
“Giełda nigdy nie jest oczywista. Ma ona na celu oszukiwać większość ludzi przez większość czasu.”
“Są chwile, kiedy należy być całkowicie poza rynkiem, zarówno ze względów emocjonalnych jak i ekonomicznych.”
“Kiedy jestem niedźwiedziem i sprzedaje akcje, każda sprzedaż musi być na niższym poziomie niż w poprzedniej transakcji. Kiedy kupuję, jest odwrotnie. Muszę kupować na rosnącej skali. Nie skaluję pozycji w dół, tylko w górę.”
ja robie odwrotnie -skaluje w dół
AgroTrader MOD
“Zwiększ stawkę gdy jesteś pewny siebie i skaluj w dół swoje pozycje, gdy brakuje Ci przekonania.” “Największa zmienność występuje w punktach zwrotnych, zmniejsza się wraz z ustanowieniem nowego trendu.”
George Soros
Multimilioner i Wielki Filantrop.
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Wto 28 Kwi 2020, 10:21, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Chińczycy też podobnie myśleli bo rzucili się kupować tanią ropę i się zdziwili jak poszła poniżej zera. Fajna nazwa tej struktury: "Skarb Ropy Naftowej" Ładny mi ...urwa skarb.
More than 60,000 clients have invested in Bank of China’s product, Caixin reported, adding that investors have lost their margins of 4.2 billion and owed the bank a further 5.8 billion yuan.
The losses stem from the bank settling May West Texas Intermediate contracts that underpinned its very inappropriately named "Crude Oil Treasure" (Yuan You Bao in Chinese) product
Czy ta yebana proteza hossy wreszcie bedzie miała swój koniec?
Ciekawe pytanie. Patrzę sobie na jenota i zauważyłem, że od marcowego krachu, reaguje podobnie jak każda inna waluta na osłabienie czy umocnienie śmaty.
Przed tym całym cyrkiem umocnienie jena było wstępem do padaki na indeksach i odwrotnie. Wnioski?
- jen przestał być bezpieczną przystanią, lub/oraz - korba na indeksach w jankielni jest spowodowana pompką FEDu, a nie kapitału spekulacyjnego.
Jeśli to drugie to misie mają ..........rane bo FED drukuje jak oszalały i DOW 30K jest opcją.
moim zdaniem trzeba zapomniec o spadkach na ten moment mysle ze jutro fed oglosi ujemne stopy,wiec sp 500 zaatakuje fi 61,8-2920 w czwartek ecb tez cos doda pewnie beda jakies ruchy korekcyjne w dol,ale ogolnie widze jazde na haje w dluzszym terminie
AgroTrader MOD
“Spekulacja jest najciekawszą grą na świecie. Nie jest jednak przeznaczona dla ludzi głupich, leniwych, tych z problemami emocjonalnymi lub poszukujących szybkiego zarobku. Ci umrą biedni.”
Misza .. trudno Ci bedzie dorobic sie na spekulacji
10. “Nie ma nowości w spekulacji. To co wydarzyło się wcześniej, powtórzy się jutro i pojutrze, raz po raz. To efekt niezmiennych zachowań ludzi obecnych na rynku. Jestem tego pewien.”
i tak w koło od ponad stu lat