MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO 10 07 2020 r. Sob 11 Lip 2020, 00:15 | |
| - pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
- Masz Michu Collinsa na odprężenie, powspominaj jak swoją sarenkę (vel Zochę jak dobrze pamiętam) spotkałeś, i już o giełdzie dajmy spokój bo mi synapsy popalisz
Twierdzisz, że Oprogramowanie jest nic nie warte. Ja o Hedżach Ty ile zarobiłem. Ja o kodzie 01 Ty muzyczka.
Czy Ty czasem nie cierpisz ???
Oprogramowanie jest ważne jeśli można je wykorzystać do pomnażania dudtków bo jeśli tego nie robi to po co ci takie oprogramowanie ? To czy zostanie wykorzystane nie zależy ode mnie. Nie musi być wykorzystane i nie dla wszystkich. Otruwałeś mnie. A czym ja Cię niby otruwałem, według mnie w każdym szaleństwie jest metoda, ale musisz ją jakoś zaprezentować i musi być użuteczna i zdatna do wykorzystania, więc jak masz jakieś efekty swoich prac to zaprezentuj, a jak się boisz że ktoś ci ją podbierze to otwórz sobie konto demo i podziałaj zobaczysz co jest warta. Sam sobie otwórz konto demo. Wpłać milion i można tracić. To Ty jesteś ten co z kwiaciarni nie wychodzi ?
Ostatnio zmieniony przez MICHU dnia Sob 11 Lip 2020, 00:19, w całości zmieniany 1 raz | |
|
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
| Temat: Re: UFO 10 07 2020 r. Sob 11 Lip 2020, 00:18 | |
| - MICHU napisał:
- pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
- Masz Michu Collinsa na odprężenie, powspominaj jak swoją sarenkę (vel Zochę jak dobrze pamiętam) spotkałeś, i już o giełdzie dajmy spokój bo mi synapsy popalisz
Twierdzisz, że Oprogramowanie jest nic nie warte. Ja o Hedżach Ty ile zarobiłem. Ja o kodzie 01 Ty muzyczka.
Oprogramowanie jest ważne jeśli można je wykorzystać do pomnażania dudtków bo jeśli tego nie robi to po co ci takie oprogramowanie ? To czy zostanie wykorzystane nie zależy ode mnie. Nie musi być wykorzystane i nie dla wszystkich. Otruwałeś mnie. A czym ja Cię niby otruwałem, według mnie w każdym szaleństwie jest metoda, ale musisz ją jakoś zaprezentować i musi być użuteczna i zdatna do wykorzystania, więc jak masz jakieś efekty swoich prac to zaprezentuj, a jak się boisz że ktoś ci ją podbierze to otwórz sobie konto demo i podziałaj zobaczysz co jest warta. Sam sobie otwórz konto demo. Wpłać milion i można tracić. Dobra ta dyskusja zmierza do nikąd, piwo mi się skończyło, spadam, dzięki Michu za wymianę luźnych myśli, trzymaj się, kolejny Antek będzie tym właściwym | |
|
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
| Temat: Re: UFO 10 07 2020 r. Sob 11 Lip 2020, 00:20 | |
| - pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
- MICHU napisał:
- pike napisał:
Oprogramowanie jest ważne jeśli można je wykorzystać do pomnażania dudtków bo jeśli tego nie robi to po co ci takie oprogramowanie ? To czy zostanie wykorzystane nie zależy ode mnie. Nie musi być wykorzystane i nie dla wszystkich. Otruwałeś mnie. A czym ja Cię niby otruwałem, według mnie w każdym szaleństwie jest metoda, ale musisz ją jakoś zaprezentować i musi być użuteczna i zdatna do wykorzystania, więc jak masz jakieś efekty swoich prac to zaprezentuj, a jak się boisz że ktoś ci ją podbierze to otwórz sobie konto demo i podziałaj zobaczysz co jest warta. Sam sobie otwórz konto demo. Wpłać milion i można tracić. Dobra ta dyskusja zmierza do nikąd, piwo mi się skończyło, spadam, dzięki Michu za wymianę luźnych myśli, trzymaj się, kolejny Antek będzie tym właściwym Antek 1 jest właściwy. analogowe Steki/ Fteki. Tak się zaczęła onegdaj ta przygoda. | |
|
Sir Nick UFOTrader Senior
Liczba postów : 870 Age : 48 Registration date : 01/11/2010
| Temat: Re: UFO 10 07 2020 r. Sob 11 Lip 2020, 00:30 | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: UFO 10 07 2020 r. | |
| |
|