A po ile to teraz chodzi może bym sobie kupił z jednego pod zabezpiecznie w sumie nie wiem czego
W stopce mam. W ogóle to zmienność implikowana rośnie więc można brać dowolne opcje w ciemno.
Wee to po 200pln chodzi to tyle to mi szkoda wyjebać poczekam jak spadnie na 1punkt
Gdy spadnie na 1pkt to będzie nierealna już wtedy.
No ale może będzie jakaś podbitka i mi wskoczy na 2pkt to się pochwalę że 100% przyjebałem na opcjach
Jak weźmiesz odpowiednią ilość za 1pkt to czemu nie. Tylko że trudno jest zrobić z 1pkt 2pkt, bo spready są na 3pkt.
Osz ku.. zapomniałem że tam nadpłynność panuje, no faktycznie do tego jeszcze prowizję dojdą to teoretycznie z 5 punktów by musiało urosnąć żeby te 100% wykazać.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Witam! Z L na S po 1925. Moje systemy nie pasują do obecnej fazy rynku.
Masakra jest, nie? Ja na szczęście mam od 2 tyg. wolne systemy na short, więc nie dałem się zapakować w longi, ale szybkie systemy oddawały szorty ze stratą na podbitkach. Dopiero dzisiaj pobrałem większe ilości long, ale mam je w 100% ubezpieczone putami ITM, więc mogę sobie pozwolić na zagranie niesystemowe. Jedyne ryzyko że nie będzie płynności na opcjach, ale póki co animator twardo animuje.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Jak tam eksperci będzie jakaś większa obsrywka czy znów jednodniowe przeczyszczenie ? Bo nie wiem czy zamykać S czy potrzymać do jutra ?
No właśnie fajnie by było gdyby jutro jeszcze spadło, bo miałbym następną transzę put ITM i dopakowałbym longi, tym bardziej że jutro depo spadnie mi do zera, więc raczej nie pogłębi jutro dołka bo byłoby za łatwo.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 27 Sty 2021, 16:07, w całości zmieniany 1 raz
Małolat
Liczba postów : 12656 Age : 38 Location : Krosno Registration date : 29/08/2007
Masakra jest, nie? Ja na szczęście mam od 2 tyg. wolne systemy na short, więc nie dałem się zapakować w longi, ale szybkie systemy oddawały szorty ze stratą na podbitkach. Dopiero dzisiaj pobrałem większe ilości long, ale mam je w 100% ubezpieczone putami ITM, więc mogę sobie pozwolić na zagranie niesystemowe. Jedyne ryzyko że nie będzie płynności na opcjach, ale póki co animator twardo animuje.
Mnie jeszcze wzięło w styczniu na jakieś zagrania pozasystemowe, a zima to okres, gdy moje IQ jest najniższe. I jeszcze dołozyłem trochę do strat systemowych. Jak to mówią skoczkowie narciarscy - muszę poćwiczyć spokojnie na średniej skoczni.
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
Mnie jeszcze wzięło w styczniu na jakieś zagrania pozasystemowe, a zima to okres, gdy moje IQ jest najniższe. I jeszcze dołozyłem trochę do strat systemowych. Jak to mówią skoczkowie narciarscy - muszę poćwiczyć spokojnie na średniej skoczni.
Tak pamiętam, założyłeś w styczniu że będzie trójkąt, tylko że był rozszerzający się a nie zwężający. Ja założyłem wtedy flagę więc wyratowałem systemy opcjami, ale na zero. Cały czas robimy ten megafon, jesteśmy w fali a w C, więc teraz fala b do góry.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Sro 27 Sty 2021, 16:22, w całości zmieniany 1 raz
koala
Liczba postów : 201 Registration date : 14/06/2013
Hm, ja jedno S właśnie zamknąłem po 1923 ... Reszta czeka na większe spadki przewidywane przez Dex'a w lutym.
Jeszcze jeden S zamknięty po 1931. Reszta czeka, puty też.
Odbicie w USA coś dzisiaj rachityczne. Parę groszy udało się skubnąć na odbiciach, ale strach łapać spadające noże. Co innego zamykać na spadkach, ale muszę oszczędzać SSS, bo mam ich mało. Zamiast tego otwieram na krótki czas przeciwstawne ze stoplossami i takeprofitami, reagując też "ręcznie". Zarobek na prąd do komputera. Dużo krzyku, mało wełny, rzekł diabeł strzygąc kota.
Ostatnio zmieniony przez koala dnia Sro 27 Sty 2021, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008