Nie jestem nowy, tylko sie nie odzywałem, nie masz ciekawszych tematów? Zaparz sobie ziółek albo daj inna chwilę relaksu. Ja już się dzisiaj nie zamierzam odzywac więc odgibaj się plizzzz
AgroTrader napisał:
pike napisał:
AgroTrader napisał:
waldi napisał:
Dzień dobry najlepszym traderom światowym! Ukłony od bacznego obserwatora od dawna. Nie odzywam sie bo nic madrego nie miałem do powiedzenia staram sie jakoś ogarnąć na tym giełdowym łez padole.
Dzisś odzywam się jako posiadacz CDR. Staram sie odgadnąć na podstawie Game STop dokąd to dojdzie.
Obstawiam dziś 420 aby dociisnąć fundusze. Z tyłu głowy mam że moze jednak to nie tylko wyciskanie a budowanie pozycji? Te tweety Muska też są zastanawiające że się teraz aktywował...
Przy okazji skoro krótkie na Game STop to podobno 130% akcji w obrocie to raczej grają tam na fuczersach a nie typowej krótkiej sprzedaży?
Miłoego i udanego dnia życzę!
TERAZ DOPIERO CZYTAM I QTWA
Taaaak rzadko zaglądasz i AKURAT DZISIAJ WPADŁEŚ PODZIELIC SIE Z NAMI wiadomością ze dokupujesz CDR NA GORCE BO DOJDZIE DO 420 ALBO I DO TYSIACA
I NAPIERDALASZ POSTÓW WIECEJ NIZ ZA OSTATNI ROK
ŻAŁOSNY GŁUPI NAGANIACZU NAGANIAC TO TRZEBA INTELIGENTNIE A GLUPSZXEGO OD SIEBIE SZUKAJ GDZIE INDZIEJ
Ale czemu tak agresywnie jak tak będziemy podchodzić do każdego nowego użytkownika to sami ze sobą będziemy tylko pisać, każdy ma swój rozum i robi po swojemu nie wydaje mi się że to było agresywne naganianie kolega napisał że kupuje więc można się swoimi wątpliwościami podzielić w końcu to jego kasa i niech robi jak uważa.
ale to jest "nowy użytkownik " a Ty chyba naiwny ??
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zarejestrowałem dawno aby poghadac o Futures... anie nie zdecydowałem się odezwać.
Już wyjaśniłem powyżej więc odpieprz się ode mnie łaskawie
Za swoją kase dokupiłem i teraz paczem co bedzie bo na razie korby nie ma. WIec pewnie skończę dzień biedniejszy choć nadal tylko na ekranie cÓż gdyby to chodziło jak sie chce to było by za łatwe.
AgroTrader napisał:
dex napisał:
Fajnie, że pojawiają się nowi użytkownicy forum.
tez mysle ze zarejestrowaŁ konto dawno pisze jako ktoś inny i teraz postanowił uaktywnić martwe konto Zeby poszukać głupszego od siebie
NIE CIERPIĘ NAGANIACZY
ale dlaczego nie uznales za sluszne wejsc tutaj i napisac ze brales CDR po 250 bo bedzie 450 TYLKO WLASNIE DZISIAJ WPADASZ I SŁUŻYSZ RADą ???
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
waldi
Liczba postów : 823 Registration date : 09/10/2011
Temat: Nie daję tylko pytam bo CDR zaczął się tu pojawiać ostatnio Pią 29 Sty 2021, 15:09
Nie daję rad tylko pytam bo CDR zaczął się tu pojawiać ostatnio w tym watku.
ciekaw jestem opinii innych bo sam nie pamiętam takiego "wyciskania".
Ja kupowałem po 250 nie przewidując że to się tak szybko do czegoś takiego załapie - zakładałem że będzie sobie rosło powoli pod poprawę gry i dobre komunikaty a tu taka korba. Trafiło sie ślepej kurze ziarno i teraz próbuję zrozumiec bo jeśli to wyciskanie to w którymś momencie spadnie.
Może nawet maks był wczoraj? Tak tu pisali. Mi się wydaje i pod to postawiłem dziś odrobin kasy, że jednak pójdzie dalej do góry. Oceniam że szansa na wzrost i to duży jest wieksza niż ryzyko spadku i to raczej umiarkowanego.
Nie sądzę że ktoś kto włożył tyle kasy w to pompowanie już ją wyjął i teraz opyla takim leszczom jak ja. Wydaje sie że to za wcześnie i stad moje pytanie.
Tak czy siak dzięki szczególnie tym co przedstaili swój pogląd merytoryczny - starałem się każdemu podziękować ale moze kogoś pominąłem. Zdanie UFO jest sceptyczne w tej sprawie i to odnotowuję.
Pozdrawiam Wszystkich
AgroTrader napisał:
waldi napisał:
Zarejestrowałem dawno aby poghadac o Futures... anie nie zdecydowałem się odezwać.
Już wyjaśniłem powyżej więc odpieprz się ode mnie łaskawie
Za swoją kase dokupiłem i teraz paczem co bedzie bo na razie korby nie ma. WIec pewnie skończę dzień biedniejszy choć nadal tylko na ekranie cÓż gdyby to chodziło jak sie chce to było by za łatwe.
AgroTrader napisał:
dex napisał:
Fajnie, że pojawiają się nowi użytkownicy forum.
tez mysle ze zarejestrowaŁ konto dawno pisze jako ktoś inny i teraz postanowił uaktywnić martwe konto Zeby poszukać głupszego od siebie
NIE CIERPIĘ NAGANIACZY
ale dlaczego nie uznales za sluszne wejsc tutaj i napisac ze brales CDR po 250 bo bedzie 450 TYLKO WLASNIE DZISIAJ WPADASZ I SŁUŻYSZ RADą ???
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
Ograniczenia w realizacji zleceń na akcjach i akcjach CFD (spółki notowane w USA) Informujemy, że zlecenia na akcjach oraz CFD bazujących na akcjach wybranych spółek notowanych w USA mogą być odrzucane ze względu na restrykcje wprowadzane przez brokerów obsługujących obrót na rynkach w USA. Ograniczenia w realizacji zleceń dotyczą między innymi spółek GameStop (GME.US) i AMC Enternainment Holdings (AMC.US).
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
cdr -11% niezłe wyciskanie, zaraz wycisna tych co licza na ath
No i widły, pytanie co po nich, odbiją czy dalej zjazd
waldi
Liczba postów : 823 Registration date : 09/10/2011
Temat: Możliwe, czuję dreszczyk emocji, na razie zrealizowała się Pią 29 Sty 2021, 15:23
Możliwe, czuję dreszczyk emocji, na razie zrealizowała się pierwsza część planu spadek do dołu kanału ale nie wytrzymałem i dokupiłem wyżej niż margines jaki założyłem czyli 320. Jednak korby dziś jak nie było tak nie ma. Jakby się miało jednak zwalić to może przy okazji odbiorą tego S na FW20H którego wczoraj za wcześnie ustawiłem
Sorry że nie w temacie futures i opcji ale skoro powiedziało się A to dodam B aby nie było
betonowe_buty napisał:
cdr -11% niezłe wyciskanie, zaraz wycisna tych co licza na ath
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
No nie da się dzisiaj pograć trzeba chyba zwijać zabawki, ale coś chyba wisi w powietrzu ciekawe czy w weekend coś nie jebnie ?
pobrałem trochę teraz SS na bo coś mi się wydaje, że tiktokowcy sa naszpikowani akcjami na górce ostatnio przyciąłem, to na trochę rydzyka mogę sobi pozwolić Te naganiania "największego wizjonera" Muska są żałosne
chyba ten oszust-wizjoner na tym zarabia
wystarczy mu kasy zeby jedna społke po swoim tweecie wywindować -na pokaz później to opisał i juz inni windują za niego a On tylko sprzedaje im na szczycie to co wczesnej kupił
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007