_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
waldi
Liczba postów : 823 Registration date : 09/10/2011
Temat: Aaaa teraz widzę o co chodziło Pią 29 Sty 2021, 16:17
no to gratulacje! A gdybyś mnie nie wystraszył to bym wiecej nabrał po 320, potem zanim się ogarnąłem że można po 300 to już nie dają, może jeszcze się zwali zobaczymy. Pewnie dziś staną gdzieś na jakimś dziwnym poziomie aby była zagwozdka. Za 300 dokupię. Ja mam akcje wiec nie mam takiego cisnienia.
Wygląda, że na zachodzie się ogarneli, przynajmniej na teraz, u nas CDR za dużo spadł żeby to teraz można było wyciągnąć, więc ze strojenia okienek tym razem nie wiele wyszło
CDR zabiera z indeksu 1,6% tyle co spadamy, jedna spółka buja całym indeksem
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Wygląda, że na zachodzie się ogarneli, przynajmniej na teraz, u nas CDR za dużo spadł żeby to teraz można było wyciągnąć, więc ze strojenia okienek tym razem nie wiele wyszło
Na CDR krzyż śmierci, wrócili od dołu do MA200 i spadli. Klasyka.
Teraz powinni wyciągnąć powyżej MA50, żeby nie było za łatwo.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pią 29 Sty 2021, 16:41, w całości zmieniany 1 raz
neuron UFOTrader Senior
Liczba postów : 9999 Registration date : 29/02/2012
Agro wytlumacz pikowi , że spółka o takiej perspektywie i kapitalizacji jak cyberpunk może to zrobić
_________________ ...... a będzie giciej
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
podobno Obajtek - Orlen ma produkować szczepionki pod nazwa "Narodowa Szczepionka "
Borys Johnson pojechal wczoraj do SZkocji i znalezli sie tacy co na Niego donieśli na Policje ZE LAMIE PRAWO Covidowe bo PRZEMIESZCZA SIE BEZ ŻADNEJ POTRZEBY
Od kilku miesięcy wszystkie sondaże wskazują, że większość Szkotów opowiada się za niepodległością. Sturgeon wielokrotnie powtarzała, że jeśli jej Szkocka Partia Narodowa (SNP) wygra majowe wybory do szkockiego parlamentu, będzie to równoznaczne z mandatem do przeprowadzenia nowego referendum. Jednak aby było ono ważne, zgodę na to musi wyrazić rząd w Londynie, a Johnson argumentuje, że ta kwestia została już rozstrzygnięta podczas plebiscytu, który odbył się w 2014 r.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 29 Sty 2021, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
dla mnie zabawny jest Czapeczka, gosciu zalozyl konta na Fejsie, radyjku teraz Twiterze i nagania na jakies spolki bez obrotu, a teraz na najbardziej plynna spolke na GPW tj. CDR i on mysli, ze ma wplyw na jej notowania. Juz wyobrazam sobie go jak siedzi w tej czapeczce myslac, ze steruje kursami spolek jak Michu udajac Muska
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
dla mnie zabawny jest Czapeczka, gosciu zalozyl konta na Fejsie, radyjku teraz Twiterze i nagania na jakies spolki bez obrotu, a teraz na najbardziej plynna spolke na GPW tj. CDR i on mysli, ze ma wplyw na jej notowania. Juz wyobrazam sobie go jak siedzi w tej czapeczce myslac, ze steruje kursami spolek jak Michu udajac Muska
a moze Waldi to Czapeczka ?
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Słaba formacja na WIG20, u nas z formacji odwrotu najlepiej działają zasłony, przenikania, objęcia i wiesielce, a z formacji kontynuacji najlepsze są luki.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Pią 29 Sty 2021, 17:19, w całości zmieniany 2 razy
betonowe_buty TA SYSTEM TRADER
Liczba postów : 19454 Location : Instytut Badań Giełdowych i Politycznych Registration date : 02/10/2007
a moze Waldi to Czapeczka ?
tez tak pomyslalem ale nie chcialem pisac, bo bym dostal odpowiedz, ze wszedzie go widze nie wiem dlaczego waldi tez pisal o 400, 500 i 1000. Czapka pisze o nowym ath. i sie tego uczepili. a nie pamieta wół jak dzieciem był i przy kursie 120 "szukał" szorta na 1 mln akcji.
Ostatnio zmieniony przez betonowe_buty dnia Pią 29 Sty 2021, 17:20, w całości zmieniany 1 raz
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
No nie da się dzisiaj pograć trzeba chyba zwijać zabawki, ale coś chyba wisi w powietrzu ciekawe czy w weekend coś nie jebnie ?
pobrałem trochę teraz SS na bo coś mi się wydaje, że tiktokowcy sa naszpikowani akcjami na górce ostatnio przyciąłem, to na trochę rydzyka mogę sobi pozwolić Te naganiania "największego wizjonera" Muska są żałosne
już chyba się skończyło to, że każdy Murzyn musi mieć akcje na weekend, bo już je od dawna mają
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
No nie da się dzisiaj pograć trzeba chyba zwijać zabawki, ale coś chyba wisi w powietrzu ciekawe czy w weekend coś nie jebnie ?
pobrałem trochę teraz SS na bo coś mi się wydaje, że tiktokowcy sa naszpikowani akcjami na górce ostatnio przyciąłem, to na trochę rydzyka mogę sobi pozwolić Te naganiania "największego wizjonera" Muska są żałosne
już chyba się skończyło to, że każdy Murzyn musi mieć akcje na weekend, bo już je od dawna mają
No aż dziw bierze koniec miesiąca, piątek i akcji nie kupują ?
Chyba coś grubszego nadciąga, kto ma L ten berek wychodzi