U nas przekonanie że niemiec i usa bedą korbić wiecznie i brak własnej inicjatywy. Będzie prawdziwy pogrom jak korekta na zaochodzie zawita.
Mam wrażenie że chce jeszcze spaść i zanim zacznie solidnie róść pomacamy 1914, jak nie dzis to jutro, jezeli zaś dopełznie do 1973 to biorę S.Wcześniej nic bo nerwowo się wypalę patrząc na to co siędzieje. Chwyciłem L na 1947 ale nie utrzymałem bo parzył w ręce.
Oczywiście to co się dzieje naokoło może zmienić ale skoro dziś jest taka marnota po tej wielkiej luce to raczej na razie kierunek w dół. Powodzenia!
MICHU
Liczba postów : 39678 Registration date : 25/10/2010
U nas przekonanie że niemiec i usa bedą korbić wiecznie i brak własnej inicjatywy. Będzie prawdziwy pogrom jak korekta na zaochodzie zawita.
Mam wrażenie że chce jeszcze spaść i zanim zacznie solidnie róść pomacamy 1914, jak nie dzis to jutro, jezeli zaś dopełznie do 1973 to biorę S.Wcześniej nic bo nerwowo się wypalę patrząc na to co siędzieje. Chwyciłem L na 1947 ale nie utrzymałem bo parzył w ręce.
Oczywiście to co się dzieje naokoło może zmienić ale skoro dziś jest taka marnota po tej wielkiej luce to raczej na razie kierunek w dół. Powodzenia!
Zdrówka i Powodzenia !!!
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Taa, na m15 trend spadkowy jest.
waldi
Liczba postów : 823 Registration date : 09/10/2011
Taa, na m15 trend spadkowy jest.
Zaraz dokniemy lukę i następny przystanek 1940?
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
dex a to urządzonko https://shop.trezor.io/product/trezor-model-t co się stanie gdyby nawaliło? zepsuje się po prostu albo upośledzi w sposób fizyczny typu autobus najedzie.... i wtedy siano nie do odzyskania już?
Reser
dex a to urządzonko https://shop.trezor.io/product/trezor-model-t co się stanie gdyby nawaliło? zepsuje się po prostu albo upośledzi w sposób fizyczny typu autobus najedzie.... i wtedy siano nie do odzyskania już?
Do odzyskania poprzez tzw. recovery seed (nasienie odzysku? )
Wiżek20 dziś naśladuje Szwabinkę. Niemiaszki też już dzioba wychylają coraz śmielej.
Dokładnie totalne beztrendzie się zrobiło, rano się zanosiło że będzie rura do góry póżniej na dół a wychodzi że płasko sobie skończą tam gdzie zaczeli.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
Fuck, na LTC stopa mi pogonili. Z dupy korba tylko na tym jednym
Zamiast spekulować krypto nie lepiej jest pożyczać spekulantom na dwucyfrowy % rocznie?
https://yearn.finance/vaults/
Oczywiście można więcej zarobić na rynku, tylko się trzeba nakombinować, a tu kasa sama płynie.
W jedną dobę jest zmienność porównywalna z roczną stopą. Nie przewidzisz ile to za rok będzie warte. Uważam taki temat za dość abstrakcyjny.
Mówię o pożyczaniu stablecoinów na dwucyfrowy %, a nie krypto o wysokiej zmienności, gdzie swoją drogą można dostać nawet 7000% rocznie, ale nie da się zabezpieczyć ryzyka kursowego.
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Czw 25 Lut 2021, 15:01, w całości zmieniany 2 razy
Reser