nierozumiem pzreciez ci mogli się rejestrować już dużo wczesniej ja nie chwaląc siem jestem w tej grupie i na e pacjencie zarejsetrowałem się na dzisiaj...
No nie. To są daty, w których moga się rejestrować konkretne roczniki. Jakim cudem się zarejestrowałeś przed czasem? Ja próbowałem to mi nie przyjęło.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Włochy. "Króla nieobecności" nie było w pracy przez 15 lat. Cały czas pobierał pensję
Jednym z najbardziej znanych przypadków takich nadużyć jest historia z San Remo, gdzie w pewnym urzędzie dochodzeniem objęto aż 70 proc. pracowników. Kamery zarejestrowały, jak niektóre z zatrudnionych tam osób przychodziły do pracy, by tylko podbić swoje karty, po czym wracały do domów. Na nagraniach pojawiały się nawet osoby w kapciach i szlafrokach.
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Cena miedzi w czwartek na giełdzie LME w Londynie spadła o 0,4 procenta, jednak dzień wcześniej zdrożała o 1,3 proc., do 9 445 dol. za tonę, co było najwyższym notowaniem surowca od dziesięciu lat. Według ekspertów w magazynach LME obserwowany jest duży ruch związany z miedzią, daje to dobre perspektywy dla cen metalu – informuje Polska Agencja Prasowa
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Bo u nas to burdel jest,powinni jak u Niemca podawać zgony kowidowe ,czyli nie 694 a np 102 To że akurat ktoś ma zawał i test pozytywny to się liczyć nie powinno, No bo taki pacjent czekający na dializę,mający covida umiera na niewydolność nerek dr facto,no bo go nie zdializuja,bo ma covida ,no ale umarł na nerki
Reser
Bo u nas to burdel jest,powinni jak u Niemca podawać zgony kowidowe ,czyli nie 694 a np 102 To że akurat ktoś ma zawał i test pozytywny to się liczyć nie powinno, No bo taki pacjent czekający na dializę,mający covida umiera na niewydolność nerek dr facto,no bo go nie zdializuja,bo ma covida ,no ale umarł na nerki
No ale pośrednio to wina covidu bo gdyby nie on to by nie umarł był. To są ofiary pośrednie epidemii.
Reser
K..wa widzę że na Forum też są specjaliści medycy! Niedawno w Polsacie było dwóch doktorów obaj dyrektorzy jakichś szpitali i jeden mówił że restrykcje są za luźne a drugi że na ch..ją są i że zupełnie niepotrzebne wszystko otworzyć i to zaraz.
U nas jest piękne że wszyscy się znają na wszystkim i się wspaniale różnią. Nawet jak pójdę z jakąś pierdołą do dwóch lekarzy to każdy co innego...
a wracając jak podawali bardzo ściśle te covid-owe to był wrzask rok temu (szczególnie tej szczuro opozycji) że fałszują i upiekniają. Opozycja uważała że nawet jak żadnego nie było to ukrywają i są.
Mnie tam jeden ch...j - śmiertelnosć sporo wzrosła i szkoda tych ludzi. A czy kiedy wpadli pod auto mieli covid czy nie to mi rybka...
Zdrówka
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6018 Registration date : 20/10/2018
K..wa widzę że na Forum też są specjaliści medycy! Niedawno w Polsacie było dwóch doktorów obaj dyrektorzy jakichś szpitali i jeden mówił że restrykcje są za luźne a drugi że na ch..ją są i że zupełnie niepotrzebne wszystko otworzyć i to zaraz.
U nas jest piękne że wszyscy się znają na wszystkim i się wspaniale różnią. Nawet jak pójdę z jakąś pierdołą do dwóch lekarzy to każdy co innego...
a wracając jak podawali bardzo ściśle te covid-owe to był wrzask rok temu (szczególnie tej szczuro opozycji) że fałszują i upiekniają. Opozycja uważała że nawet jak żadnego nie było to ukrywają i są.
Mnie tam jeden ch...j - śmiertelnosć sporo wzrosła i szkoda tych ludzi. A czy kiedy wpadli pod auto mieli covid czy nie to mi rybka...
Zdrówka
Ten drugi był pewnie z Rybnika. Jakbym tyle zarabiał na pandemii, to też byłbym za zniesieniem ograniczeń. https://twitter.com/synxchaosu/status/1374372795006656516