Ja mysle ze tylko ziarna kawy obrobione po przetrawieniu -wysraniu przez Opcjonera moga uratowac rynek i zadowolą wysublimowane gusta wytrawnych kawoszy
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51975 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
299 na 80 milionów narodu, u nas ponad 600 do piachu na 38 milionów. To gdzie jest lepsza służba zdrowia?
A składkę na ubezpieczenie zdrowotne zapłaciłeś? No to masz odpowiedź.
TAK!!!! Jestem bezrobotnym zarejestrowanym w PuPie (jakkolwiek to brzmi) więc składka się za mnie sama opłaca.
Ja bym tam wszystkie PuPy zlikwidował przy tym poziomie bezrobocia to zbędny wydatek na pierdzistołków tam pracujących, do tego gówno potrafią zrobić bo nawet opcjowi roboty przy łopacie znaleść nie mogą
albo zlikwidować albo dać to zarząd Hioba
i On znajdzie dla wszystkich "bezrobotnych " godne zajęcie
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
zibi MOD
Liczba postów : 31099 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Bo u nas to burdel jest,powinni jak u Niemca podawać zgony kowidowe ,czyli nie 694 a np 102 To że akurat ktoś ma zawał i test pozytywny to się liczyć nie powinno, No bo taki pacjent czekający na dializę,mający covida umiera na niewydolność nerek dr facto,no bo go nie zdializuja,bo ma covida ,no ale umarł na nerki
K..wa widzę że na Forum też są specjaliści medycy! Niedawno w Polsacie było dwóch doktorów obaj dyrektorzy jakichś szpitali i jeden mówił że restrykcje są za luźne a drugi że na ch..ją są i że zupełnie niepotrzebne wszystko otworzyć i to zaraz.
U nas jest piękne że wszyscy się znają na wszystkim i się wspaniale różnią. Nawet jak pójdę z jakąś pierdołą do dwóch lekarzy to każdy co innego...
a wracając jak podawali bardzo ściśle te covid-owe to był wrzask rok temu (szczególnie tej szczuro opozycji) że fałszują i upiekniają. Opozycja uważała że nawet jak żadnego nie było to ukrywają i są.
Mnie tam jeden ch...j - śmiertelnosć sporo wzrosła i szkoda tych ludzi. A czy kiedy wpadli pod auto mieli covid czy nie to mi rybka...
Zdrówka
Ten drugi był pewnie z Rybnika. Jakbym tyle zarabiał na pandemii, to też byłbym za zniesieniem ograniczeń. https://twitter.com/synxchaosu/status/1374372795006656516
Minister obrony Rosji Siergiej Szojgu podjął decyzję o zakończeniu działań weryfikacyjnych w Południowym i Zachodnim Okręgu Wojskowym, ponieważ - jak przekazuje - "wszystkie założone cele zostały osiągnięte". - Żołnierze wykazali się zdolnością do zapewnienia obrony kraju - ocenił podczas wizyty na anektowanym Krymie.
czyli wojny w tym tygodniu nie będzie
dzisiaj gadalem i Ukraincem i mowie mu ze Putin ich neka i wojny chce , chce ich najechac a on mi odpowiedział "i bardzo dobrze robi " bo "u nas do wladzy dorwali sie narkomani i rozni glupcy "
a wiec nie widze bardzo opcji zeby tam wiekszosc ludzi tej ich obecnej Ukrainy broniła i Putin o tym bardzo dobrze wie i potrzaska szabelką/ hałasuje czolgami przy granicy
rozdać broń i amunicję i niech się wykazują bohaterowie Banderowcy
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51975 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Bo u nas to burdel jest,powinni jak u Niemca podawać zgony kowidowe ,czyli nie 694 a np 102 To że akurat ktoś ma zawał i test pozytywny to się liczyć nie powinno, No bo taki pacjent czekający na dializę,mający covida umiera na niewydolność nerek dr facto,no bo go nie zdializuja,bo ma covida ,no ale umarł na nerki
K..wa widzę że na Forum też są specjaliści medycy! Niedawno w Polsacie było dwóch doktorów obaj dyrektorzy jakichś szpitali i jeden mówił że restrykcje są za luźne a drugi że na ch..ją są i że zupełnie niepotrzebne wszystko otworzyć i to zaraz.
U nas jest piękne że wszyscy się znają na wszystkim i się wspaniale różnią. Nawet jak pójdę z jakąś pierdołą do dwóch lekarzy to każdy co innego...
a wracając jak podawali bardzo ściśle te covid-owe to był wrzask rok temu (szczególnie tej szczuro opozycji) że fałszują i upiekniają. Opozycja uważała że nawet jak żadnego nie było to ukrywają i są.
Mnie tam jeden ch...j - śmiertelnosć sporo wzrosła i szkoda tych ludzi. A czy kiedy wpadli pod auto mieli covid czy nie to mi rybka...
Zdrówka
Ten drugi był pewnie z Rybnika. Jakbym tyle zarabiał na pandemii, to też byłbym za zniesieniem ograniczeń. https://twitter.com/synxchaosu/status/1374372795006656516
Minister obrony Rosji Siergiej Szojgu podjął decyzję o zakończeniu działań weryfikacyjnych w Południowym i Zachodnim Okręgu Wojskowym, ponieważ - jak przekazuje - "wszystkie założone cele zostały osiągnięte". - Żołnierze wykazali się zdolnością do zapewnienia obrony kraju - ocenił podczas wizyty na anektowanym Krymie.
czyli wojny w tym tygodniu nie będzie
Może nie będzie a może to podpucha, to są wredne ch...je jedyną ich siłą jest armia i są wyczuleni na punkcie tego jak ich Świat poważa. Mają to we krwi od setek lat bo musieli znosić tatareskie jażmo oddawać swoje kobiety tym zwierzakom więc to jest mega silna psychoza. potem nadrabiali to okrucieństwem pzrede wszystkim na swoich ludziach i na innych o ile udało im się wygrać.
Najprawdopodobniej jednak tym razem chcieli pokazać że wystarczy że przewiozą trochę wojska przez most i tzw. Świat truchleje.
To co teraz co kwartał będą robić takie manewry aż to spowszednieje?
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Jutro nadzwyczajne posiedzenie Rady Federacji Rosji, z Łukaszenką.
Jednym z kluczowych uprawnień Rady Federacji jest podejmowanie decyzji o użyciu Sił Zbrojnych Federacji Rosyjskiej poza granicami państwa
Nadzwyczajne posiedzenie Rady Federacji oznaczać może albo inwazję na Ukrainę, albo przerzut sił na Białoruś.
stawiam na to drugie, przerzut sił na Białoruś Putin ostrzegał że Zachód pożałuje, mówił o próbie zamordowania Łukaszenki to mogły być przygotowania publiki pod jutrzejszy news
dla Polski to byłaby fatalna wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007
Jednym z kluczowych uprawnień Rady Federacji jest podejmowanie decyzji o użyciu Sił Zbrojnych Federacji Rosyjskiej poza granicami państwa
Nadzwyczajne posiedzenie Rady Federacji oznaczać może albo inwazję na Ukrainę, albo przerzut sił na Białoruś.
stawiam na to drugie, przerzut sił na Białoruś Putin ostrzegał że Zachód pożałuje, mówił o próbie zamordowania Łukaszenki to mogły być przygotowania publiki pod jutrzejszy news
Ruski musi uważać, troche się nastroszyć może, ale rok temu finansjera mu pokazała co z ceną ropy może zrobić, następnym razem dłużej nisko przytrzymają i ruski bankruta zaliczy
waldi lubi tą wiadomość
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Ruski musi uważać, troche się nastroszyć może, ale rok temu finansjera mu pokazała co z ceną ropy może zrobić, następnym razem dłużej nisko przytrzymają i ruski bankruta zaliczy
Przerzut do Białorusi? Takie operacje kosztują a poza tym to by oznaczało że Łukaszenka zostanie figurą woskową jak janukowycz. No niewiem. I czego miałby w tensposóbpożałować tzw. "Zachód"?
A na marginesie - kto dokupuje CDR po dzisiejszym raporcie?
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46580 Registration date : 03/09/2007
Niemcy kupują w Rosji 30 mln dawek szczepionki przeciwko COVID-19 Sputnik V, po 10 mln w czerwcu, lipcu i sierpniu – poinformował „Bild”
Sputnik i Nordstream współczesny Ribbentrop-Mołotov?
to jest herb ruski z lat ok 1800 .. - jako ,że oglądam takie dziwne i ciekawe ruskie filmy na youtube .. takie jest wyjaśnienie tego herbu : główna korona (Angole) 2 mniejsze korony : Prusy(Niemce) i Rosja (i masz tam po lewej naszego orzełka po lewej(zabory były przypominam) ) - a potem się rody królewskie pokłóciły i się zaczęły ,,fajerwerki,,.. jak mawiał klasyk: To było kondominium niemiecko-rosyjskie pod żydowskimangielsim zarządem powierniczym.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7039 Registration date : 22/12/2011
tu macie ,,nielegalnie,, podsłuchanego CEO TV CNN sprzed miesiąca .. (z tłumaczeniem polskim) od 8 minuty :
- nie miał podłączonego akumulatora do jajec ,a śpiewał pieknie.. macie o straszeniu zarazami i trupami i co ważne wspomniał : teraz nie będziemy straszyć zarazą ,ale ,,klimatem,, .. ps. wy się chłopcy to milionów na giełdzie nie dorobicie ,bo nie macie informacji .. a poufne informacje to podstawa przecież ps. dla przypomnienia: https://www.rp.pl/Sylwetki/303189961-Fortuna-dzieki-wojnie---rodzina-Rothschildow.html
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
299 na 80 milionów narodu, u nas ponad 600 do piachu na 38 milionów. To gdzie jest lepsza służba zdrowia?
TAK!!!! Jestem bezrobotnym zarejestrowanym w PuPie (jakkolwiek to brzmi) więc składka się za mnie sama opłaca.
a PuPa proponowała Ci pracę ? Podobno jest duże zapotrzebowanie na takich pracowników ja Ty w zarządach spółek
No niestety, u mnie problemem jest brak znajomości i bycie na anty względem PiS. Ale ciepłą posadkę bym przyjął jakąkolwiek - byleby wygodny stołek był, porządny express do kawy i żeby nikt nie przeszkadzał mi w składaniu zleceń z laptopa
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Ja bym tam wszystkie PuPy zlikwidował przy tym poziomie bezrobocia to zbędny wydatek na pierdzistołków tam pracujących, do tego gówno potrafią zrobić bo nawet opcjowi roboty przy łopacie znaleść nie mogą
No oczywiście, że zbędny ale skoro jest to czemu nie korzystać? Ubezpieczenie dobrowolne w NFZ to jakieś 400 zyla miesięcznie a tak mam na krzywy ryj. Co ja poradzę, że system jest ułomny? Raz na około 2 miesiące tylko idę na wizytę się podpisać i dowiedzieć kiedy termin następnej a ostatnie 3 razy to odbyłem wizytę telefoniczną bo z powodu pandemii nie chcą by im dupy zawracać. O pracę nikt mnie tam nie pyta i całe szczęście. Mało tego, ułomność jest tak duża, że niby nie można być bezrobotnym mając dochody z jakichś tam wyszczególnionych źródeł ale nie uwzględnia to dochodów kapitałowych Czyli można tłuc miliony na giełdach i formalnie kwalifikować się jako bezrobotny.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Czw 22 Kwi 2021, 12:22, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD