Najwyższy od 29 lat odczyt powinien mocno niepokoić inwestorów, bowiem niesie istotne ryzyko konieczności podwyżek stóp. Kto czyta nas dłużej, wie już, że ta opcja przy obecnym zadłużeniu niespecjalnie wchodzi w grę.
Fed jest postawiony pod ścianą i jedyne co potrafi robić, to gasić ten pożar benzyną, a więc skupować jeszcze więcej rządowego długu, by utrzymać rentowność na relatywnie niskim poziomie.
Widać to zresztą jak na dłoni. Od 2 miesięcy wzrost rentowności został zatrzymany, a po wczorajszych danych obserwowaliśmy jeszcze spadki i opuszczenie progu dotychczasowej zmienności dołem!
https://stooq.pl/mol/?id=19449
nowa ekonomia
Forex Trader lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29638 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
jak tam "góró" Zaorski z Nasdaq'iem? ciągle S wysiaduje czy depa zabrakło?
ja widze ze to zwykly leszcz -łapie szczyty tak jak ja i czeka az zawróci łapie cenę
pewnie kase ma z reklam od jutube od "trejdu" i innych "pokazów " albo od brokera dostal kase i ma zachęcić leszcy =pokazać ze mozna duzo wygrać
ALE NA RAZIE NIC NIE POKAZAL I KWALIFIKUJE SIE NA DOKSZTAŁCANIE np. u Profesora Opcjonera
dokładnie tyle pierdolenia wszędzie że trzeba straty szybko tnąć ale zastosowanie tej prostej zasady każdemu problem przysparza, jebana psychika i przekonanie o własnej nieomylności
REALISTA lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51960 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jednak Zaorski dalej wysiaduje S na nasdaq'u wydawało mi się że zamknął bo jakieś stare wideo odpaliłem i tam nasdaq'a nie było no ciekawe jak to się skończy
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51960 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jednak Zaorski dalej wysiaduje S na nasdaq'u wydawało mi się że zamknął bo jakieś stare wideo odpaliłem i tam nasdaq'a nie było no ciekawe jak to się skończy
czyli gra jak Osły na Nikkei
TWARDZIEL
na koniach Mu slabno idzie moze chociaz na jablkach sie lepiej zna zeby odrobic ????!
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
czyli gra jak Osły na Nikkei
TWARDZIEL
na koniach Mu slabno idzie moze chociaz na jablkach sie lepiej zna zeby odrobic ????!
....... gówno sie zna na jabkach ...... zimą 3mał w magazynach gdy były PO 4 zeta w marketach ...... a teraz przedaje PO 1,99 bo już nowe rosną
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Pią 11 Cze 2021, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007