Tragiczny wypadek na Słowacji. Niedźwiedź zagryzł 57-letniego mężczyznę w Tatrach Niżnych
Na Słowacji, na terenie jednego z lasów w rejonie Tatr Niżnych, odnaleziono zwłoki człowieka, którego zabił niedźwiedź - informują lokalne władze. To pierwszy w taki przypadek u naszych południowych sąsiadów od co najmniej 100 lat.
....... przypadek .......... nie sądze
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Sony Interactive Entertainment poinformowało o przywróceniu dostępności cyfrowej wersji gry Cyberpunk 2077 w sklepie PlayStation Store począwszy od dnia 21 czerwca 2021 r.
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Sony Interactive Entertainment poinformowało o przywróceniu dostępności cyfrowej wersji gry Cyberpunk 2077 w sklepie PlayStation Store począwszy od dnia 21 czerwca 2021 r.
A to pod to ta korba na CDR, będzie dobry test sentymentu.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Wszedłeś na przyjęcie Tak jakbyś wchodził na jacht Kapelusz strategicznie zasłaniał Ci oko Twój szalik w morelowym kolorze Twoje oko utkwione w lustrze Obserwując siebie gdy tańczysz gawota I wszystkie dziewczyny marzą abyś był ich partnerem Aby one były twoimi partnerkami Jesteś taki próżny Myśląc, że ta piosenka jest o Tobie. Jesteś taki próżny I założę się że myślisz, że ta piosenka jest o Tobie Czyż nie? Miałeś mnie kilka lat temu Wtedy gdy byłam jeszcze bardzo naiwna No cóż, mówiłeś że tworzyliśmy piękną parę I że nigdy nie odejdziesz Ale porzuciłeś rzeczy które tak kochałeś I jedną z nich byłam ja Miałam kiedyś marzenia były jak chmury w mojej kawie Chmury w mojej kawie Jesteś taki próżny Myśląc, że ta piosenka jest o Tobie. Jesteś taki próżny I założę się że myślisz, że ta piosenka jest o Tobie Czyż nie? Cóż, słyszałam że byłeś w Saratodze I Twój koń wygrał rzecz jasna Potem poleciałeś swoim samolotem do Nowej Szkocji Aby zobaczyć całkowite zaćmienie słońca Cóż zawsze jesteś tam gdzie powinieneś być A jeśli nie to wtedy jesteś z Tajemniczym szpiegiem lub żoną swojego dobrego przyjaciela Żoną swojego dobrego przyjaciela Jesteś taki próżny Myśląc, że ta piosenka jest o Tobie. Jesteś taki próżny I założę się że myślisz, że ta piosenka jest o Tobie Czyż nie?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29641 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g