koledzy, co wy znowu z tym bełkotem wielkich znafcuf? Jak chcecie konkretnie rozmawiać to przytaczajcie konkretne rejtingi dla Polski, Rejtingi takich agencji jak: Standard and poors, Moodys, Fitch. No ale to trzeba się troszkę wysilić a nie mielić papkę podaną przez ch wie kogo.
.....już Ci sie Banaś nie POdoba
przecież ty to wszystko masz w D. co się raptem tak zamartwiasz?
....... bo Cie uurrrwa lubie ........ a zwłaszcza jak sie wcielasz w La Belle
Belle dostała informację, że przyszły papiery od chirurga z Bangkoku i od tej pory cisza, Belle zniknęła papiery leżą do wypełnienia i podpisania trzeba zrobić przelew jednym słowem konkrety
jak takie konkrety ... to napisz czy ta Belle miała sobie ucinać czy zaszywać ?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51966 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zaorski już strata nie zrealizowana daje depo poniżej już 200k
Na razie nic nie pokazuje, ale może się rozkręci i czegoś będzie można się nauczyć, grać tak jak on to teraz prezentuje to żadna wyszukana sztuka, na pałę wejść w pozycję i twierdzić że zaraz musi zacząć spadać.
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7037 Registration date : 22/12/2011
Zaorski już strata nie zrealizowana daje depo poniżej już 200k
Na razie nic nie pokazuje, ale może się rozkręci i czegoś będzie można się nauczyć, grać tak jak on to teraz prezentuje to żadna wyszukana sztuka, na pałę wejść w pozycję i twierdzić że zaraz musi zacząć spadać.
Ta strategia nazywa się pobrać S i uzbroić się w cierpliwość. Po zakończeniu runa będzie kasa i jeszcze możliwość wypowiedzenia sakramentalnego I told you so?
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10326 Registration date : 05/08/2019
91 proc. Polaków w wieku 18-65 lat uważa, że w ostatnim czasie mocno skoczyły w górę ceny żywności, benzyny, gastronomii i materiałów budowlanych oraz opłaty za mieszkanie. Reakcją badanych jest ograniczenie wydatków – wynika z badania ARC Rynek i Opinia, którego rezultaty opublikowano we wtorek.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10326 Registration date : 05/08/2019
Szczepionka Pfizer-BioNTech przeciwko Covid-19 w 93 proc. zapobiega poważnemu przebiegowi choroby wywołanej przez wariant Delta, ale jej skuteczność w zapobieganiu łagodniejszemu objawowemu przebiegowi spadła o ok. jedną trzecią - do 64 proc. - podało izraelskie ministerstwo zdrowia w poniedziałek.
Dobrze że chociaż w 64% chroni przed deltą.
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
a co do Tuska to był/jest klasyczny strzał w kolano PO,TUSKA ,MARKELI-NIEMIEC
CHYBA JAKIŚ pisIOR PODSUNAL IM TEN POMYSŁ
nie ma lepszego celu w PO do ataków niz Tusk a swoim pierwszym " pojednawczym występem " Tusk zmobiliozwal czesc elektoratu Po i wszystkich od PIS
na Tuska maja cale archiwa w TVPIS a do tego spreawa Nowaka w odwodzie
a mogł sobie siedziec na emeryturze za kilkadziesiat kilo/mc i ew. brać udział w tv debatach/ pouczac - bez zadnych przykrych konsekwencji dla siebie
chyba musiał zostac mocno zmobilizowany przez swoich mocodawców ze na taka minę dal sie wsadzić
Chyba powoli ma już dość ,dziennikarze z tvp info obsiedli go jak muchy:-)
Nawet nie wiedziałem że Nowak prowadził notatnik z łapòwkami
PiSowska propaganda robi swoje, na każdym spotkaniu będzie się musiał mierzyć z trudnymi pytaniami na które nie ma dobrych odpowiedzi. Przedsmak już TVPiS daje pokazując jak emeryci punktują Tuska a on ani me ani be.
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29643 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
nie ma lepszego celu w PO do ataków niz Tusk a swoim pierwszym " pojednawczym występem " Tusk zmobiliozwal czesc elektoratu Po i wszystkich od PIS
a mogł sobie siedziec na emeryturze za kilkadziesiat kilo/mc i ew. brać udział w tv debatach/ pouczac - bez zadnych przykrych konsekwencji dla siebie
chyba musiał zostac mocno zmobilizowany przez swoich mocodawców ze na taka minę dal sie wsadzić
no listę otwiera kaczor z zapisem 50 tyś. dla księdza ale to chyba chodziło o ofiarę czy cóś bo gdyby chodziło o łapówkę to prokurator by kogoś przesłuchał ?
_________________ ...... a będzie giciej
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Może w przyszłości tez się wybiorę w podróż + trading.
Hawaje, Ocean Spokojny. Zacumowałem przy wyspie Kauai. Jeśli chodzi o trading to zapakowałem S na DJ i uzbroiłem się w cierpliwość. Robota jak każda inna ...
S-ki zamknięte, kotwica wyciągnięta, kieruje się na Bermudy. I tak dzień za dniem, teram jak ten wół. Eee, rzucę chyba to w cholerę ...
Ostatnio zmieniony przez Zygmunt de Bill dnia Wto 06 Lip 2021, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
no listę otwiera kaczor z zapisem 50 tyś. dla księdza ale to chyba chodziło o ofiarę czy cóś bo gdyby chodziło o łapówkę to prokurator by kogoś przesłuchał ?
Kaczyński dał mu łapówké za przegranie wyborów
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51966 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Może w przyszłości tez się wybiorę w podróż + trading.
Hawaje, Ocean Spokojny. Zacumowałem przy wyspie Kauai. Jeśli chodzi o trading to zapakowałem S na DJ i uzbroiłem się w cierpliwość. Robota jak każda inna ...
S-ki zamknięte, kotwica wyciągnięta, kieruje się na Bermudy. I tak dzień za dniem, teram jak ten wół. Eee, rzucę chyba to w cholerę ...
pierdolnij to wszystko zajmij się produkcją kozich serów
mówię Ci , kasa większa niż na giełdzie luzik ,natura ,spokój i przyjaciele dookoła ...
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Odyseusz and Forex Trader like this post
AgroTrader MOD
Kaczyński dał mu łapówké za przegranie wyborów
dzisiaj jak oglądałem Tuska w Senacie to taki spanikowany byl ze chyba ciekawe zapiski sa w tym notesie - zeszycie skarbnika zorganizowanej gupy przestępczej =PO