ɐllǝnuɐɯɯı @gen_brygady · 19 g. Niesamowite. Tusk dzisiaj powiedział, że oni chcieli dać 500+ tylko nie zdążyli.
Czy Platforma naprawdę uważa Polaków za kretynów, którzy nie pamiętają, że piniendzy nie ma i nie bendzie?
Krzysztof Feusette @FeusetteK · 23 g. Jaja jak berety. Tusk dziękuję Arłukowiczowi za to, że ten "odstąpił" mu miejsce w zarządzie PO. Choć wszyscy wiedzą, że Tusk wszedł za Kopacz, bo gdyby nie zrezygnowała, to ona byłaby p.o. przewodniczącego.
Ile można kłamać?! I kim trzeba być, by to łykać?
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Wto 06 Lip 2021, 17:33, w całości zmieniany 2 razy
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6018 Registration date : 20/10/2018
a co do Tuska to był/jest klasyczny strzał w kolano PO,TUSKA ,MARKELI-NIEMIEC
CHYBA JAKIŚ pisIOR PODSUNAL IM TEN POMYSŁ
nie ma lepszego celu w PO do ataków niz Tusk a swoim pierwszym " pojednawczym występem " Tusk zmobiliozwal czesc elektoratu Po i wszystkich od PIS
na Tuska maja cale archiwa w TVPIS a do tego spreawa Nowaka w odwodzie
a mogł sobie siedziec na emeryturze za kilkadziesiat kilo/mc i ew. brać udział w tv debatach/ pouczac - bez zadnych przykrych konsekwencji dla siebie
chyba musiał zostac mocno zmobilizowany przez swoich mocodawców ze na taka minę dal sie wsadzić
Chyba powoli ma już dość ,dziennikarze z tvp info obsiedli go jak muchy:-)
Nawet nie wiedziałem że Nowak prowadził notatnik z łapòwkami
no listę otwiera kaczor z zapisem 50 tyś. dla księdza ale to chyba chodziło o ofiarę czy cóś bo gdyby chodziło o łapówkę to prokurator by kogoś przesłuchał ?
Kaczyński dał mu łapówké za przegranie wyborów
dzisiaj jak oglądałem Tuska w Senacie to taki spanikowany byl ze chyba ciekawe zapiski sa w tym notesie - zeszycie skarbnika zorganizowanej gupy przestępczej =PO
kwestia ściągnięcia DNA ze szklanki, z której pił. Być może na forsie Nowaka będzie jakiś dodatkowy bonus points!
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10336 Registration date : 05/08/2019
Może w przyszłości tez się wybiorę w podróż + trading.
Hawaje, Ocean Spokojny. Zacumowałem przy wyspie Kauai. Jeśli chodzi o trading to zapakowałem S na DJ i uzbroiłem się w cierpliwość. Robota jak każda inna ...
S-ki zamknięte, kotwica wyciągnięta, kieruje się na Bermudy. I tak dzień za dniem, teram jak ten wół. Eee, rzucę chyba to w cholerę ...
pierdolnij to wszystko zajmij się produkcją kozich serów
mówię Ci , kasa większa niż na giełdzie luzik ,natura ,spokój i przyjaciele dookoła ...
Ktoś tu chyba dzisiaj oglądał live Zaorskiego ?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29650 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Może w przyszłości tez się wybiorę w podróż + trading.
Hawaje, Ocean Spokojny. Zacumowałem przy wyspie Kauai. Jeśli chodzi o trading to zapakowałem S na DJ i uzbroiłem się w cierpliwość. Robota jak każda inna ...
S-ki zamknięte, kotwica wyciągnięta, kieruje się na Bermudy. I tak dzień za dniem, teram jak ten wół. Eee, rzucę chyba to w cholerę ...
pierdolnij to wszystko zajmij się produkcją kozich serów
mówię Ci , kasa większa niż na giełdzie luzik ,natura ,spokój i przyjaciele dookoła ...
Ktoś tu chyba dzisiaj oglądał live Zaorskiego ?
oglądanie to jeszcze nie boli tak ... tak jak naśladowanie zagrań miszcza
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Forex Trader lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29650 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
ɐllǝnuɐɯɯı @gen_brygady · 19 g. Niesamowite. Tusk dzisiaj powiedział, że oni chcieli dać 500+ tylko nie zdążyli.
Czy Platforma naprawdę uważa Polaków za kretynów, którzy nie pamiętają, że piniendzy nie ma i nie bendzie?
Krzysztof Feusette @FeusetteK · 23 g. Jaja jak berety. Tusk dziękuję Arłukowiczowi za to, że ten "odstąpił" mu miejsce w zarządzie PO. Choć wszyscy wiedzą, że Tusk wszedł za Kopacz, bo gdyby nie zrezygnowała, to ona byłaby p.o. przewodniczącego.
.....wszyscy kłamią aby utrzymać sie u koryta
...... a długi POwstałe za PiS ..........DAły spłacać bedzie Twoja Wnusia
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51973 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
na eurosporcie nie ma pewnie Krok vel Solorz vel Żak nadaje
.....Onet ....... relacja na żywo
POlszit .......Dał na swoich kanałach sPOrtowych
najebał Krok tych płatnych kanalow
i zeby wiecej jelenia zlapac to nawet skroty na swich kanalach nie daje tylko w telewizji zdjecia pokazuje i zaneca leszczxa -kup platny to zobaczysz wiecej
jak mial Krok prawa na pilke kopana to tez tak bylo
ale teraz na puilke niozna prawa ma tvPIs i dzieki systematycznym opłatom Marinera wszyscy mozemy ogladac + wielość skrótów i powtórek
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51973 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
na eurosporcie nie ma pewnie Krok vel Solorz vel Żak nadaje
.....Onet ....... relacja na żywo
POlszit .......Dał na swoich kanałach sPOrtowych
najebał Krok tych płatnych kanalow
i zeby wiecej jelenia zlapac to nawet skroty na swich kanalach nie daje tylko w telewizji zdjecia pokazuje i zaneca leszczxa -kup platny to zobaczysz wiecej
jak mial Krok prawa na pilke kopana to tez tak bylo
ale teraz na puilke niozna prawa ma tvPIs i dzieki systematycznym opłatom Marinera wszyscy mozemy ogladac + wielość skrótów i powtórek
AgroTrader MOD
.....wszyscy kłamią aby utrzymać sie u koryta
...... a długi POwstałe za PiS ..........DAły spłacać bedzie Twoja Wnusia
od pewnego pułapu-wielkosci długów dlugami zaczyna martwic sie juz tylko wierzyciel a dluznik ma to w
i właśnie do tego pułapu powinniśmy zmierzać a co zdążymy za to użyć to nikt nam tego nie zabierze ZADEN RZYT
Nadaje ze Stronia lubi tą wiadomość
zibi MOD
Liczba postów : 31099 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Niezła beka z tego wychodzi
Pamiétam jak Wałésa ruszył w Polské i chciał zebrać 2 mln ludzi aby wyjść 'a ulicé
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
AgroTrader MOD
Mam obstawionego Hurkacza, że wygra Wimbledon po qrsie 60, aktualnie jest już tylko 30.
czy mozna juz zrealizowac połowe wygranej ??
bo wygrac to nie wygra na 99,9%
Jest taka opcja Cash-out. Np. mam obstawione Włochy na miszcza Europy. Obstawiałem po qrsie 8, przed mistrzostwami jeszcze. Teraz mogę wypłacić po qrsie 2,5. Hurkacza jeszcze nie ma Cash-outu, jeszcze zbyt małe prawdopodobieństwo rzyt ma na przegranie kasy.
AgroTrader MOD
P@weł @winatuska1 · 4 g. Jest taka firma FINANCIAL POLAND, e której 90% udziałów ma Miłosz Kłeczek. Tak ten Miłosz. I w 2020 firma dostaje od 3 600 000 PLN pomocy!!! Założył też Dixon i nie zwrócił należności. Całość ze szczegółami pod linkiem.
https://bezprawie.pl/?tag=oszustwo
AgroTrader MOD
Mam obstawionego Hurkacza, że wygra Wimbledon po qrsie 60, aktualnie jest już tylko 30.
Jest taka opcja Cash-out. Np. mam obstawione Włochy na miszcza Europy. Obstawiałem po qrsie 8, przed mistrzostwami jeszcze. Teraz mogę wypłacić po qrsie 2,5. Hurkacza jeszcze nie ma Cash-outu, jeszcze zbyt małe prawdopodobieństwo rzyt ma na przegranie kasy.
kolegę mojego obejrzyj daje patenty bez ryzyka abonament trzeba tylko zapłacić najlepszy jest
A w jakiej firmie to tak można wypłacić zrealizować częściowy zysk przed wydarzeniem się zdarzenia?
Coś to pięknie bardzo brzmi.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007