Pierwszy post dzisiaj i od razu sukces , Opcjo idzies skamleć o deputat węglowy do PiSiorów ? nawet 1500 dają jak tylko węglem chajcujesz tak to w Polsce dobrze jest i to wszystko z moich podatków.
AgroTrader lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51965 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
dr Szudrzynski; oczywiscie ze szczepic dzieci .. dzieci sa caly czas szczepione, do nastu lat i dobrze to znosza , lepiej niz dorosli... ....szczepic dzieci . ....szczepionki sa dobrze przebadane , przetestowane na setkach milionow ludzi ...
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 10 Gru 2021, 09:44, w całości zmieniany 1 raz
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Pierwszy post dzisiaj i od razu sukces , Opcjo idzies skamleć o deputat węglowy do PiSiorów ? nawet 1500 dają jak tylko węglem chajcujesz tak to w Polsce dobrze jest i to wszystko z moich podatków.
Czlowiek sukcesu
a wezmy takiego Opcjonera od 5-tej rano tutaj siedzii ,glupoty wypisuje i tylko same wtopy ZERO SUKCESU
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader lubi tą wiadomość
kamikaze UFOTrader Senior
Liczba postów : 19683 Registration date : 28/08/2007
Dzisiaj u nas bryndza z obrotem jakiej dawno nie było, gdyby nie ciuchy co szału dostały to by było 130mln obrotu na prawie połówce sesji, no wynik też byłby poniżej 0 gdyby nie +11% na LPP, ale jedną spółką to oni za długo tu nie poszarżują trzeba dobrze L-ek pilnować, żeby na piwko wieczorne było
zibi MOD
Liczba postów : 31097 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 22/05/2008
Wy tu naprawdę niektórzy pierdolnięci fest jesteście. Aż czasem szkoda mi strzępić klawiatury. Jak ja mam tu jedyny normalny nie zwariować?
Może się Osły ujarał ?
No właśnie też tak pomyślałem. Gibbona pierdolnął z rańca i taki durny śmiech go ogarnął. W sumie gibbonik jeszcze nikomu nie zaszkodził no ale qrwa przed sesją?
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9732 Registration date : 21/12/2019
Wy tu naprawdę niektórzy pierdolnięci fest jesteście. Aż czasem szkoda mi strzępić klawiatury. Jak ja mam tu jedyny normalny nie zwariować?
Może się Osły ujarał ?
No właśnie też tak pomyślałem. Gibbona pierdolnął z rańca i taki durny śmiech go ogarnął. W sumie gibbonik jeszcze nikomu nie zaszkodził no ale qrwa przed sesją?
On chyba tymi olejkami się delektuje co mu poleciłeś, a później stolec po lasach oddaje w formie rzadkiej
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Może się Osły ujarał ?
On chyba tymi olejkami się delektuje co mu poleciłeś, a później stolec po lasach oddaje w formie rzadkiej
No bo one mocne są gdy się więcej walnie. Z dupy qpiłem kiedyś na Militariach test na THC z uryny i wychodzi dodatni nawet kilka dni po konsumpcji. Jak oni to zrobili, że całkowicie legalnie w Ziobrystanie sprzedają coś takiego, to jest majstersztyk. Jeden jedyny sklep, przynajmniej ten, który znam. Oby nie skończyli tak jak sklepy z dopami swego czasu.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007