postuluje za stworzeniem Partii Ufo i proponuje odpowiednie kandydatury Diablo-Premier Opcjo -Min Fin Agro Min Roll Zibi - Min Zdrowia Zygmunt - Min Sportu i Turystyki Kami - Min Propagandy
mysle nad stolkiem dla mnie- Min Przekstalcen Wlasn
Dziadek - Prezydent,najlepsza kandydatura
Kiepski byłby że mnie premier, zlikwidowałbym socjał i przeprowadził pełna prywatyzację, a to by się zibiemu nie spodobało
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9733 Registration date : 21/12/2019
Będą w ogóle jeszcze jakieś wzrosty w tym miesiącu, czy dopiero w lutym?
IDĄ WIELKIE SPADKI! BYKI BĘDĄ WYLATYWAĆ OKNAMI!
BEEEESSSSSSSSSA WSZYSTKICH WESSSSSSSSA!
Najgorsze ze tego nie jest sie w stanie przewidziec ale patrzac na ogolna sytucje to poza inflacyjnym wpływem na wzrost gield to ja innych przeslanek na wzrost nie widze a coraz wiecej przeslanek za spadkami.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Będą w ogóle jeszcze jakieś wzrosty w tym miesiącu, czy dopiero w lutym?
IDĄ WIELKIE SPADKI! BYKI BĘDĄ WYLATYWAĆ OKNAMI!
BEEEESSSSSSSSSA WSZYSTKICH WESSSSSSSSA!
Najgorsze ze tego nie jest sie w stanie przewidziec ale patrzac na ogolna sytucje to poza inflacyjnym wpływem na wzrost gield to ja innych przeslanek na wzrost nie widze a coraz wiecej przeslanek za spadkami.
Na to wygląda, ale speqlacyjne L po 14 tysia na Nasdaq (na chwilę) jutro zapakuję.
U nas TYLKO SSSSSS! Rano na open dokładka na full depo, bo Leszcz będzie na 100% uśredniał!
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
postuluje za stworzeniem Partii Ufo i proponuje odpowiednie kandydatury Diablo-Premier Opcjo -Min Fin Agro Min Roll Zibi - Min Zdrowia Zygmunt - Min Sportu i Turystyki Kami - Min Propagandy
mysle nad stolkiem dla mnie- Min Przekstalcen Wlasn
Dziadek - Prezydent,najlepsza kandydatura
Kiepski byłby że mnie premier, zlikwidowałbym socjał i przeprowadził pełna prywatyzację, a to by się zibiemu nie spodobało
ja bym za to Ciebie wyleczył , ale to by się tobie nie spodobało
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31104 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008