Krypto tuż na murzynow czeka? Ja pier**le wszystkie giełdy powinny być od 15,30 Nawet banan,na chooy od rana przy kompie siedzieć Jankes śpi to reszta świata nie wie co robić Jak tu juan ma być waluta światowa
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Krypto tuż na murzynow czeka? Ja pier**le wszystkie giełdy powinny być od 15,30 Nawet banan,na chooy od rana przy kompie siedzieć Jankes śpi to reszta świata nie wie co robić Jak tu juan ma być waluta światowa
Taa, to jest bezsens sesja w tych godzinach skoro wszystko ustawione pod dyktando jednego hegemona.
Sesja na GPW powinna trwać od 14:45 do 22:15
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Będę gejował i tylko zerkał sporadycznie bo liczyłem na wysoką zmienność z racji rzekomo mającego nadejść tego wielkiego mitycznego kryzysu, o którym od dwóch lat pier**lą ale widzę, że nici z tego wyjdą.
Jedno wielkie mega pałowanie się zrobiło.
KRYZYS-YETI: wszyscy słyszeli a nikt nie widział.
Reser
W sumie i tak czerwiec mam mega zajebisty jak od lat nie miałem. Tylko że Rzyt zgasił światło i zamknął kramik i się skończyła ta dochodowa faza rynq.
Trzeba będzie poczekać do jesieni na lepsze ruchy.
gówno qrwa
Marnowanie prądu na to pałowanie a podobno jest kryzys energetyczny?? Pewnie to taki sam "kryzys" jak i ten gospodarczy, srecesja, srakflacja, srandemia itd. Niedobrze mi się od tego robi.
Reser