Dziś pozytywnie zaskoczył już NY Empire State. Teraz dochodzi także mały ząbek na indeksie Michigan Sentiment, który broni się przed utratą pułapu 50. Przypomnę, że indeks ten powstaje w oparciu o ankiety prowadzone wśród 500 gospodarstw domowych, które proszone są o ocenę aktualnej sytuacji ekonomicznej i oszacowanie oczekiwań jej kształtowania się w przyszłości.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
48 ale w górzystym terenie to kwestia drugorzędna - liczą się różnice wysokości czyli podjazdy. Jeszcze 22 mi zostały do Hradka nad Nissou. Ja se tak gejuję tempem wycieczkowym. A to przerwa na fotkę a to kawkę a to laptopika rozłożę a to coś inne i tak na 9-10h ogólnej aktywności 5-6h realnie przepedałowanych mi wychodzi bo mi licznik się zatrzymuje i odlicza pauzy.
HA HA HA 48 KM TO JA PRZEJEŻDŻAM NA ROWERZE BEZ PEDAŁÓW I CAŁY CZAS POD GÓRĘ
Ale codziennie przez prawie 4 tygodnie?
........Osioł sie tylko wymandrza ....... a jak jeździ to tylko traktorem i marzy o 2400
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
....... martwie sie o Realiste (OLIWA), Opcjonera i kolarzy @ TdF (upały na zachodzie above 40 ) ....... i o Szkocje/UK (histeryczne rockordy )
.....a nad całością czuwa ABSOLUT ...... i pałeczka
Ty sie lepiej martw o swoja wątrobę i trzustke. My z Opcjonerem, jako największe lewaki na UFO prowadzimy zdrowy tryb życie.
...... wy3małem 6 miechów bez picia to jeden z piciem będzie w sam raz
PiS ...... DAła
....... a bez treningu wsiadam na geja i z marszu robie 100 km
To dużo zależy od paru zmiennych: jaki typ roweru, przede wszystkim outdoor czy indoor, jaki wiatr i z której strony, jakie podjazdy/zjazdy, jaka nawierzchnia, czy z bagażami czy samym rowerkiem i też od temperatury bo przy upale się źle jeździ. To jest tyle zmiennych na raz. Bo tak powiedzieć, że wsiadam na rower i robię setkę to jak nic nie powiedzieć.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Przykładowo z Zakopca do Krakowa z wiatrem od południa zrobić te 120km to banał ale odwrotnie również z wiatrem południowym znacznie i to dużo znacznie trudniej.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Najlepiej zrobić sobie trasę ileś dni po różnych terenach przy różnej pogodzie i kierunkach wiatru to wtedy każdy z was sam oceni jak to w praktyce wygląda i na ile go stać.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
....... martwie sie o Realiste (OLIWA), Opcjonera i kolarzy @ TdF (upały na zachodzie above 40 ) ....... i o Szkocje/UK (histeryczne rockordy )
.....a nad całością czuwa ABSOLUT ...... i pałeczka
Ty sie lepiej martw o swoja wątrobę i trzustke. My z Opcjonerem, jako największe lewaki na UFO prowadzimy zdrowy tryb życie.
...... wy3małem 6 miechów bez picia to jeden z piciem będzie w sam raz
PiS ...... DAła
....... a bez treningu wsiadam na geja i z marszu robie 100 km
To dużo zależy od paru zmiennych: jaki typ roweru, przede wszystkim outdoor czy indoor, jaki wiatr i z której strony, jakie podjazdy/zjazdy, jaka nawierzchnia, czy z bagażami czy samym rowerkiem i też od temperatury bo przy upale się źle jeździ. To jest tyle zmiennych na raz. Bo tak powiedzieć, że wsiadam na rower i robię setkę to jak nic nie powiedzieć.
..... chyba nie myślisz, że byłbym w stanie walić sto kilkadziesiąt km dziennie przez miesiąc POd górke i z górki PO miesięcznym chlaniu
PiS ....... cis
...jeszcze psyche i kondycja wrodzona na one setke mi wystarczy ....... 3-4 tygodniowy trip wymaga czegoś więcej niż siedzenie na kanapie i żłopanie wielopaków
PiS ....... gis
....no i lata robią swoje ..... ale 3-4 noclegi POd chmurką jeszcze zdzierże
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Commerzbank rozważy podjęcie kroków prawnych w związku z programem wakacji kredytowych ale w TVP beda mieli używanie
znów materiał pójdzie z Tuskiem po Niemiecku łatwo to połączyć
...... nie będe Cie J****ł .....bo juz nie mam sił walczyć z wiatrakami ......... ale za to kolejną zdrowaśke kolanową na niedzielnej sumie masz gratis oraz za Twe zdrowie i POwodzenie pije ostatnie ........ ostatnie dzisiaj
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
— Nagle ktoś mi pokazuje tych zapitych mężczyzn. Byłem jednym z nich. Wydawało mi się, że już się z tego nie podźwignę — mówi aktor Lech Dyblik w rozmowie z Onetem.
Lech Dyblik jest jednym z najbardziej znanych polskich aktorów drugiego planu. Swoje emploi opisuje: "menel, rolnik oraz urzędnik partyjny niższego szczebla"
W kinach można go oglądać w filmie "Po miłość"; reżyser filmu, Andrzej Mańkowski, proponuje mocny obraz prowincji odartej z perspektyw i utopionej w morzu wódki
Dyblik wie, czym jest piekło uzależnienia. — Cały się trząsłem po kilku tygodniach nieustannego picia — mówi. — Moje życie i tak nie miało sensu. Nikomu nie było przydatne
Aktor jednak postawił na walkę z nałogiem. Nauczył się świata od nowa, w wydaniu bez alkoholu. Od trzech dekad jest trzeźwy, odzyskał rodzinę: — Jestem dumny, że się kochamy — podkreśla
PiS ........DAła
Throguś bierz przykład ........ bo wóda to samo zło
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Termoaktywna odzież musi być bo gdy się w zwykłej koszulce upocisz jak świna to później jakby lód do pleców przyłożyć. Ciuchy termoaktywne niwelują ten chujowy efekt.