Opcjoner Olej Dojczlandów ....... dawaj na priv od Germanców do mnie dojedziesz w 2 dni, zanim starsza wróci z wywczasów zrobimy kilka tripów wokół mojego kija 50-70 km, wypijemy sPOro piwka, basen na ogrodzie do dysPOzycji, 7 kotów do POgłaskania
PiS .......DAła
... oferta ważna do wieczora, nocleg i basen gratis, grill też
.....do czech bordera mam 10-15 km ....zatem wypady w Jesienniki możliwe
PiS ......cis
ZAPROSZENIE wygasa dzisiaj o godz. 20:00 ......... palant nigdy prawie nigdy nie ściemnia
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Opcjoner Olej Dojczlandów ....... dawaj na priv od Germanców do mnie dojedziesz w 2 dni, zanim starsza wróci z wywczasów zrobimy kilka tripów wokół mojego kija 50-70 km, wypijemy sPOro piwka, basen na ogrodzie do dysPOzycji, 7 kotów do POgłaskania
PiS .......DAła
PiS ......cis
ZAPROSZENIE wygasa dzisiaj o godz. 20:00 ......... palant nigdy prawie nigdy nie ściemnia
Zboczyłem z Helmutni chwilowo do Ojczyzny w lubuskim i jestem zachwycony trasą w okolicach Łęknicy
Warto było a nawet pogoda się zrobiła letnia.
Zajebiste na maxa!
Juś skończyłem na dziś gejowanie, opierdalam się na słoneczq a Żubr już jeden pękł i istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie ostatni
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
PiS .......DAła
PiS ......cis
Zboczyłem z Helmutni chwilowo do Ojczyzny w lubuskim i jestem zachwycony trasą w okolicach Łęknicy
Zajebiste na maxa!
Juś skończyłem na dziś gejowanie, opierdalam się na słoneczq a Żubr już jeden pękł i istnieje duże prawdopodobieństwo, że nie ostatni
...oferta aktualna, z Łęknicy do mnie jest około 225 km ....... jak sie spręzysz to we wtorek wieczorem jesteś i będzie bal ..... woda w basenie sie nagrzeje, browar w piwniczce zawsze schłodzony a i grilla elektrycznego w kazdej chwili moge rozpalić ..... Po drodze wiele fajnych miejsc do zwiedzania: Bolesławiec, Świdnica, Srebrna Góra .......... nawet tamtendy jakaś rowerówka biegnie
PiS .....cis
...... niezłe fotki robisz ........ może PUPa sie nie dowie
Ostatnio zmieniony przez Nadaje ze Stronia dnia Nie 17 Lip 2022, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Reser
PiS .......DAła
PiS ......cis
Zajebiste na maxa!
...oferta aktualna, z Łęknicy do mnie jest około 225 km ....... jak sie spręzysz to we wtorek wieczorem jesteś i będzie bal ..... woda w basenie sie nagrzeje, browar w piwniczce zawsze schłodzony a i grilla elektrycznego w kazdej chwili moge rozpalić ..... Po drodze wiele fajnych miejsc do zwiedzania: Bolesławiec, Świdnica, Srebrna Góra .......... nawet tamtendy jakaś rowerówka biegnie
PiS .....cis
...... niezłe fotki robisz ........ może PUPa sie nie dowie
Gejowałem z 3 lata temu wdluż Bobru od Jeleniej Dziury na północ. Tam było fajne urbexowe posowieckie miasto Pstrąże tudzież Strachów ale to już niestety rozjebali. . Resztki tych budynqw zdążyłem zwiedzić. Zajebisty klimat post apo taka psychodela fajna była. Zostały chyba tylko schrony na czołgi o ile też ich nie rozjebali. I urwany most. Okolice Żagania też są spoko a w Bolesławcu jest jakieś święto ceramiki coroczne to się Helmuty zjeżdżają.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Nie 17 Lip 2022, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
.....dzisiaj ostatnie ..... - średnia dzienna pierszego tygodnia chlania to 7 1/2 bronka per day, w kolejnych tygodniach chlania średnia nie do utrzymania
Reser
Tak ogólnie to uważam, że Zdolny Śląsk to najciekawsze województwo w Polsce. Najwięcej obiektów pamiętających malarza i owianych tajemnicą, ciekawe trasy i lokalizacyjne daleko od putlerowskich rakiet. I graniczy z dwoma krajami Schengen.
Reser
skarpeta cool ,ale trampki spracowane ogolnie to podobno wiocha sandal i skarpeta jakis czas temu babsko mnie z tego powodu wysmialo na ulicy wTogirze ale ja juz lansowac sie nie musze i mam wyjebane na konwenanse
Reser
skarpeta cool ,ale trampki spracowane ogolnie to podobno wiocha sandal i skarpeta jakis czas temu babsko mnie z tego powodu wysmialo na ulicy wTogirze ale ja juz lansowac sie nie musze i mam wyjebane na konwenanse
"wiocha" bo ktoś (jakiś tzw. influencer) tak ustalił? Mam w piździe takie kwestie. Chętnie bym z takim babsztylem podysqtował o zasadności skarpetek do sandałów.
To czy coś jest "modne" czy "wypada" itd to jest wylacznie umowa społeczna podyktowana widzimisiem kogoś kto w pewnym etapie był uznany za wpływowego - nic więcej. Mnie to jebie co se ktoś myśli a skarpety do sandałów nosił będę niczym memiczny Janusz... tyle że termoaktywne bo się tak nie zapacają