ale na qrwidołq warszawskim bo na to dopiero od dziś zacząłem
Pytanie zasadnicze: czy robi zjebkę pod rozliczenie i np. w przyszłym tygodniu uzna, że juś po inflacji i kryzysie, czy mamy już PRAWDZIWĄ I REGULARNĄ bessę
tarzan UFOTrader Senior
Liczba postów : 11715 Registration date : 16/09/2007
Pytanie zasadnicze: czy robi zjebkę pod rozliczenie i np. w przyszłym tygodniu uzna, że juś po inflacji i kryzysie, czy mamy już PRAWDZIWĄ I REGULARNĄ bessę
raczej końcówkę bessy w końcu do 1000 już tak niedaleko
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
To ciężko przewidzieć. Zobaczymy.
MoralnyNiepokój lubi tą wiadomość
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
Witam! Ja od 1 września cały czas na L, chociaż mocno rzuca, jak widać. Na W20 rysuje się flaga na wykresie 30-minutowym. Jeśli nie zejdą poniżej 1485, to teoretycznie powinno być podbicie do 1630-40 pkt. (bo zbyt mocno słychać ostatnio o krachu )
MoralnyNiepokój
Liczba postów : 3708 Registration date : 11/03/2010
Odpowiedź godna światowej klasy analityka zaproszonego do znanej ekonomicznej telewizji. Oczywiście angielskojęzycznej, o zasięgu globalnym. Ja od siebie dodam, że przewidywanie to trudne i ryzykowne zajęcie, szczególnie przewidywanie przyszłości
waldi
Liczba postów : 823 Registration date : 09/10/2011
O Bitcoinie niektórzy zaczynają mówić FEDcoin bo w zasadzie kopiuje ruchy Jankesa.
No to samo jest w tych samych momentach czyli w zasadzie w tej chwili zrobiło się obojętne czy się będzie shorcić BTC czy NQ/SPX bo to identycznie się rusza.
ETH blisko wsparcia 1400+
chyba ZYDcoin bo jak widac przejelo nad nlm kontrole zydostwo amerykańskie
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52252 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
I takie nieudaczniki rządzą tym krajem. Sami Misiewicze qrwa. Ważne, że RODZINKA NA SWOIM poprzytulała do kieszonek i że emerytom się dalej pierze resztki mózgów o winie Tuska.
no tak Tusk i te wszystkie przydupasy za darmo robiły
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Znów murzynka cisną, u nas wczoraj ładnie się trzymali a dzisiaj już kaplica, jak się za wielką wodą nie zbiorą to u nas luka w dół w poniedziałek i chyba kierunek na minima dotychczasowe
Reser
Odpowiedź godna światowej klasy analityka zaproszonego do znanej ekonomicznej telewizji. Oczywiście angielskojęzycznej, o zasięgu globalnym. Ja od siebie dodam, że przewidywanie to trudne i ryzykowne zajęcie, szczególnie przewidywanie przyszłości
Ja tak jak Rafał - nie staram się przewidywać tylko podążać za światełkiem w tunelu
Reser
Znów murzynka cisną, u nas wczoraj ładnie się trzymali a dzisiaj już kaplica, jak się za wielką wodą nie zbiorą to u nas luka w dół w poniedziałek i chyba kierunek na minima dotychczasowe
Oby bo 5 krótkich na midwiga zostawiłem do poniedziałq Baza +74pkt w tej sytuacji to nie wiem co za zjeby to qpowały.
Reser
Ja w zasadzie nie próbuję różnych piw, jeśli nie jestem na wyjeździe. Lubię Pilsner Urqell i takie kupuję do domu. Jak piję poza domem, to wybieram pils'y. Musi być klarowne i tylko 3 składniki.
Reser
Ja w zasadzie nie próbuję różnych piw, jeśli nie jestem na wyjeździe. Lubię Pilsner Urqell i takie kupuję do domu. Jak piję poza domem, to wybieram pils'y. Musi być klarowne i tylko 3 składniki.
Nie jest słodkie, nie gustuję w słodkich piwach. To jest porter czyli dość kopliwy 9%
Reser
Jankesa wyciągają i ta świeczka jakaś taka skarłowaciała. Short sapinkowy wyczekany od piętnastej godziny wrócił do tego samego levelu Qrwa naprawdę niezwykle ciężko jest coś tam u tych Murzynów przytulić GPW jest znacznie łatwiejsze, przynajmniej dla mnie. Można się śmiać że banana qrwidołek ale no po prostu jest ŁATWIEJ! Ostatatnie dwa tygodnie to proporcje zarobkowe u mnie GPW:Jankes = 98:2 więc helloł