To mają do siebie czarne łabędzie że albo będą, albo ich nie będzie.
...a serio: od listopada rysujemy wzrostowy (kończący?) klin na W20. Na kontraktach już wczoraj był nieudany test górnej linii klina, dziś mamy kolejny. Ale na indeksie dopiero dziś, teraz jest pierwszy test górnej linii klina. Raczej powinno to się odbić w dół, ale kto ich tam wie?
Ten klin to tym razem chyba niestety podpucha ale to może być widać za kilka tygodni o ile nie walnom lagi w górę. Poza tym takie kliny lubiom nadbijać i to grubo więc może być że te stopy strzelom w tzw. międzyczasie.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10311 Registration date : 05/08/2019
W sumie z dupy trochę jest to nagłe umocnienie USD dzisiaj Pasuje jak kwiatek do kożucha. Hossa na rynkach, kryzys się skończył więc korba jakby mnie nie dziwi ale czemu $ się tak umocnił?
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Opcjo zobacz - jak Ukraińcy ruskich chłopów wybija to zostana takie towary do zagospodarowania JAKBY BYŁA PÓŹNIEJ ORGANJIZOWANA JAKAŚ "BRATNIA POMOC" Z TYM POWIĄZANA TO JA SIE ZAPISUJE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Forex Trader MOD
W sumie z dupy trochę jest to nagłe umocnienie USD dzisiaj Pasuje jak kwiatek do kożucha. Hossa na rynkach, kryzys się skończył więc korba jakby mnie nie dziwi ale czemu $ się tak umocnił?
Z DUPY TO BYŁA TWOJA PROGNOZA RYCHŁEGO WZROSTU PRZY 1,07
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
REALISTA lubi tą wiadomość
Forex Trader MOD
Opcjoner znów puścił leszcza w maliny .
REALISTA lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51925 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Opcjoner znów puścił leszcza w maliny .
TRZEBA COS ZROBIC Z TYM NAGANIACZEM
THORGALL ,WYTRZEŹWIAŁEŚ JUZ PO Sylwestrze ? to bierz sie do roboty
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Wto 03 Sty 2023, 12:12, w całości zmieniany 1 raz
REALISTA and Forex Trader like this post
AgroTrader MOD
To mają do siebie czarne łabędzie że albo będą, albo ich nie będzie.
...a serio: od listopada rysujemy wzrostowy (kończący?) klin na W20. Na kontraktach już wczoraj był nieudany test górnej linii klina, dziś mamy kolejny. Ale na indeksie dopiero dziś, teraz jest pierwszy test górnej linii klina. Raczej powinno to się odbić w dół, ale kto ich tam wie?
Ten klin to tym razem chyba niestety podpucha ale to może być widać za kilka tygodni o ile nie walnom lagi w górę. Poza tym takie kliny lubiom nadbijać i to grubo więc może być że te stopy strzelom w tzw. międzyczasie.
Już strzeliły. Ale zawsze można wrócić.
AgroTrader MOD
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
Wszystko działa prawidłowo. Fałszywe wybicie było. Przy determinacji FED do walki z inflacją + to, że Europa a przede wszystkim Niemcy ,gospodarczo są w czarnej, murzyńskiej Edek nie miał prawa iść wyżej.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46567 Registration date : 03/09/2007
Wymalowali na 4h ładna głowę z ramionami, tak piękna że nawet co do punktu moje 11090 zrobili i miało być wybicie w górę, każdy leszcz to widzi, a tu Edek już od rana pokazuje że to tylko pod publiczkę robione było. Będzie jezda w dół... Mam nadzieję, że tym razem bez niepotrzebnych przystanków
AgroTrader MOD