Na tygodniowych to wygląda na piękne wyjście z flagi górą z zakresem do jakichś 2200
WYGLADA TAK JAK ZYD CHCE ZEBY WYGLADAŁO = JAK ZYD SOBIE NARYSOWAŁ
CZYLI RUCH BEDZIE ODWROTNY
Zgadza się, te wszystki figury dopiero takie się stają kiedy sie w pełni zrealizują. Niemniej są też czynniki fundamentalne że papiery są tanie teraz Choćby inflacja. Moim zdaniem wiec ja gram L na papierach co nie zmeinia że liczę na cofkę aby dobrać L bo się zagapiłem.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6015 Registration date : 20/10/2018
USA JUZ SIE WALI A NASI ,NA RAZIE -ZESRAJ SIE A NIE DAJ SIE
ALE ZARAZ I U NAS PADAKA
Na depo wieczorem ujrzysz srake praptaka
Opcjoner największym bykiem na UFO O
nie ma co sie podniecac zyd robi co-chce za niewielkie pieniadze ustawia sobie indeksy na banana
dzisiaj na minusie -zostawiłem wszystko ZAROBIE JUTRO ? A NAJPRĘDZEJ W PONIEDZIAŁEK
Kliny mają to do siebie, że z nich można zrobić inne kliny albo cokolwiek. Dziś można zobaczyć że dobili do górnej bandy więc możliwe że jutro zawrócą. A jak nie to mogą zawrócić później albo nie i jechać do góry
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
USDonek nie wierzy co sie dzieje i zaraz wyskoczy z kanalu w gore... tak ze moze byc ciekawie. NQ najbardziej odstawal ostatni czas wiec kilka dobrych % w gore sie nalezy
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Z tym dolarem się dziwnie szarpią ale powinien edek wrócić na 07 niebawem.
juz poszedl....
1.11 w nieco dalszej perspektywie nadal aktualne. Trend jest wzrostowy a każda próba walki z nim kończy się wykiszkowanym depozytem. Na GPW pięknie longi zarabiają! Agros zamiast brać te esy mógłby mi od razu przelać to by sie na prowizji i na belce zaoszczędziło.
Pan Nikt Dobry Kreskarz
Liczba postów : 5909 Registration date : 29/08/2007
Witam! Dziś nie mogłem śledzić sesji, ale ustawiłem małe L z limitem 1865 no i się załapałem od otwarcia. Teraz mogę żałować, ze nie wziąłem więcej, ale to już byłoby zbyt ryzykowne. Wczoraj tylko zamknąłem S, ale się nie odwracałem. Zobaczymy. Wyszliśmy górą z konsolidacji, systemy mam wszystkie na L.