Witam! Dziś nie mogłem śledzić sesji, ale ustawiłem małe L z limitem 1865 no i się załapałem od otwarcia. Teraz mogę żałować, ze nie wziąłem więcej, ale to już byłoby zbyt ryzykowne. Wczoraj tylko zamknąłem S, ale się nie odwracałem. Zobaczymy. Wyszliśmy górą z konsolidacji, systemy mam wszystkie na L.
Ja mam dopiero od fix dziś. Za to na FULL DEPO!
Oczekuję jutro otwarcia plus 100 - 200 pkt.!!!!!
I hossy do 2600!
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Z tym dolarem się dziwnie szarpią ale powinien edek wrócić na 07 niebawem.
juz poszedl....
1.11 w nieco dalszej perspektywie nadal aktualne. Trend jest wzrostowy a każda próba walki z nim kończy się wykiszkowanym depozytem. Na GPW pięknie longi zarabiają! Agros zamiast brać te esy mógłby mi od razu przelać to by sie na prowizji i na belce zaoszczędziło.
PODAJ NR KONTA
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Reser
Witam! Dziś nie mogłem śledzić sesji, ale ustawiłem małe L z limitem 1865 no i się załapałem od otwarcia. Teraz mogę żałować, ze nie wziąłem więcej, ale to już byłoby zbyt ryzykowne. Wczoraj tylko zamknąłem S, ale się nie odwracałem. Zobaczymy. Wyszliśmy górą z konsolidacji, systemy mam wszystkie na L.
I hossy do 2600!
JA MYŚLĘ ZE BĘDZIE WIĘCEJ - tak z plus 400-500 PKT. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Sro 04 Sty 2023, 20:10, w całości zmieniany 2 razy
Reser
I hossy do 2600!
JA MYŚLĘ ZE BĘDZIE WIĘCEJ - tak z plus 400-500 PKT. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O, widzę, że masz lepszy cynk! Doskonale. Otwarcie 2 400!!!!!
Reser
Wziąłem -0.5szt SPX pod ten wasz gigantyczny krach cena 3833.2 i na razie brandzluje się gówno koło dupy, takie to "spadanie" O nogawkach obsranych można mówić gdy będzie w 38. setce. Na razie to jest kpina i żarty z miśka.
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007
Wziąłem -0.5szt SPX pod ten wasz gigantyczny krach cena 3833.2 i na razie brandzluje się gówno koło dupy, takie to "spadanie" O nogawkach obsranych można mówić gdy będzie w 38. setce. Na razie to jest kpina i żarty z miśka.
Brawo, Opcjo, w Stanach teraz KRACH, na Xiążecej HOSSA POD NIEBIOSSA!!!!!
S NA SAPCIĘ, L NA WIGA!
Reser