Będzie ta padaka w Ameryce w końcu czy n-ty raz zrobią to samo co zawsze? Ileż qrwa można Dane osrane totalnie, sytuacja na wykresach do chuja nie podobna. -3% powinno być bez łaski dzisiaj.
Odyseusz lubi tą wiadomość
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Znowu wróciłem na niedźwiedzią stronę mocy i czekam na srakę praptaka.
Na razie short jest na plusie, zobaczymy. Jeszcze Powell o dwudziestej namiesza.
Dane są do dupy, będzie recesja za Oceanem qrwa.
dwie doby temu mówiłes cos o hossie stulecia....zupełnie jak Holecka
Dane ostatnio fatalne pokazali. Wczoraj potężny spadek Empire State a dziś zesrany retail. Ten spadek PPI jedynie dobry ale moim zdaniem to był ostatni przed wzrostem za miesiąc. Coraz więcej wskazuje, że wyhamowało wyhamowywanie inflacji czyli była na inflacjach korekta i dalej może być zdziwko jak znowu dojebie kolejna fala drożyzny wszędzie. Do tego strach jest taki, że nie chcą finansować Ukrainy bo mają swoje problemy (uchodźcy z południa, wojna gangów w Mexico i jeszcze ostatnie klęski żywiołowe w całych Stanach) a jeśliby Jankes wycofał się z Ukrainy to wiesz co to dla Polski by znaczyło? Strach się nawet bać.
Reser
Od teraz usługi będą świadczone przez Binance Poland sp. z o. o.
XTB jako zoo nieźle kantowało
Zawieranie Transakcji. Możesz zawierać Transakcje, w których możemy pośredniczyć, bezpośrednio z nami lub bezpośrednio z innymi użytkownikami. Nie oświadczamy ani nie zapewniamy, że jakakolwiek Transakcja zostanie zakończona pomyślnie lub w określonym czasie.
Animatorzy rynku. Przyjmujesz do wiadomości, zgadzasz się i akceptujesz, że: (1) możemy wyznaczyć jednego lub więcej animatorów rynku (w tym Podmioty Binance działające w takim charakterze) w celu zapewnienia płynności na Platformie, a każdy taki animator rynku może zawrzeć jakąkolwiek Transakcję z Tobą jako Twoim kontrahentem; (2) animatorzy rynku mogą również utrzymywać pozycje w różnych Aktywach Cyfrowych w ramach swojej działalności animatora rynku, w tym pozycje w Aktywach Cyfrowych, które są przeciwne Twoim pozycjom; oraz (3) taka działalność animatora rynku może odbywać się za pomocą handlu algorytmicznego.
Nasza odpowiedzialność. Nasza odpowiedzialność, a także odpowiedzialność Podmiotów Binance, wobec Ciebie lub osób trzecich w jakichkolwiek okolicznościach jest ograniczona do rzeczywistej kwoty straty lub szkody, która jest spowodowana bezpośrednio i jest racjonalnie przewidywalna przez nasze naruszenie niniejszych warunków, a jeśli jest to dozwolone przez prawo, w żadnym wypadku nie przekracza [3.000 USD]. Taka kwota zostanie Ci przez nas wypłacona w pełnej i ostatecznej ugodzie i zaspokojeniu naszej całkowitej odpowiedzialności i odpowiedzialności Podmiotów Binance za wszelkie straty lub szkody, które są spowodowane bezpośrednio i są racjonalnie przewidywalne przez nasze naruszenie tych warunków. W zakresie dozwolonym przez Obowiązujące Prawo, przyjmujesz do wiadomości i akceptujesz, że odszkodowanie jest odpowiednim środkiem naprawczym i że nie będziesz uprawniony do żadnych innych roszczeń lub prawnych środków naprawczych, w tym, ale nie tylko, do wszelkich roszczeń rzeczowych, nakazów, lub określonego świadczenia.
Zajebiemy Ci z 50k $ i chuja nam zrobisz
Ostatnio zmieniony przez Janko Traderroo dnia Sro 18 Sty 2023, 18:25, w całości zmieniany 5 razy
Reser
Od teraz usługi będą świadczone przez Binance Poland sp. z o. o.
XTB jako zoo nieźle kantowało
No właśnie nie wiem na chooy. Jeszcze do skarbówki zaczną coś wysyłać z dupy.
TO ZWYKLE ZLODZIEJE "NA WYRWE " AZ ZAPISAŁEM SOBIE JAKIE SPREDY MIELI NA PLN -JAK NIE GRALI USA I EUROPA
TO BYŁO CHYBA W PN. 2 STYCZNIA Polska SAMA WTEDY GRAŁA NA GIELDACH BO INNI SWIETOWALI I NASI ZŁODZIEJE KURSY WYZNACZALI A JAKIE KURSY WYZNACZYLI W XTB -ZARAZ PO PÓŁNOCY -PO OTWARCIU NOTOWAN
MIALEM OTWARTE USD,EUR I CHF I NAGLE PO OTWQRCIU NOTOWAN WYPAROWALA KUPA KASY Z DEPO -"STRATA "SKOCZYLA NIEMIŁOSIERNIE JAK KTOS MIAL MALE DEPO TO MU ZAMKNELI W SAMYM DOLKU
SAME QRWY I ZLODZIEJE
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
Śmigłowiec, który rozbił się w środę rano w Browarach pod Kijowem, to najprawdopodobniej wyprodukowana we Francji maszyna Aerospatiale AS332 Super Puma. Rozpatrywanych jest kilka wersji tragedii, w tym: naruszenie zasad lotu, niesprawność techniczna śmigłowca, umyślne działania dotyczące zniszczenia środka transportu. W katastrofie zginął minister spraw wewnętrznych Denys Monastyrski i jego dwóch zastępców, Jewhenij Jenin i Jurij Łubkowycz. Łącznie zginęło co najmniej 18 osób, w tym troje dzieci.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
pike UFOTrader Junior
Liczba postów : 9734 Registration date : 21/12/2019
Kolejny krach ? Niemiaszek na razie w niego nie wierzy
A ty Opcjo Hossy na 2500 dwa dni temu nie głosiłeś ?
Dwa tygodnie temu chyba Na 2100 tylko zakładałem ale chyba i tego nie będzie.
Była hossa - byłem bykiem (co się śmiali ze mnie) a teraz robi sie kibel to stałem się niedźwiedziem. Chyba normalne? Ja zawsze z trendem. Nie kłócę się z nim, nie walczę tylko się przyłączam a gdy trend się zmienia to i ja zmieniam zdanie. Tak powinien robić każdy TKŚ a nie jak Agros pod walec się kłaść i czekać aż wróci za miesiąc.
Ed lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Była hossa - byłem bykiem (co się śmiali ze mnie) a teraz robi sie kibel to stałem się niedźwiedziem. Chyba normalne? Ja zawsze z trendem. Nie kłócę się z nim, nie walczę tylko się przyłączam a gdy trend się zmienia to i ja zmieniam zdanie. Tak powinien robić każdy TKŚ a nie jak Agros pod walec się kłaść i czekać aż wróci za miesiąc.
lepiej cicho siedziec z S bo zaraz sie Prezes przylaczy "NA FULL DEPO S" i po krachu
Ed lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
I CZYM SIE CHWALISZ ??? TAK TO KAZDY MOZE BYC MISIEM PODCZAS HOSSY TO JEST SZTUKA i tym sie mozna pochwalic
AgroTrader MOD
Były włoski eurodeputowany, Pier Antonio Panzeri, aresztowany w ramach śledztwa w sprawie korupcji w Parlamencie Europejskim, zawarł ugodę z belgijską prokuraturą. W zamian dostanie niższy wyrok. Doprecyzujmy: świadek koronny korupcji – w zamian za informacje o łapówkach wręczane w Parlamencie Europejskim oraz politykom europejskim.
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
Były włoski eurodeputowany, Pier Antonio Panzeri, aresztowany w ramach śledztwa w sprawie korupcji w Parlamencie Europejskim, zawarł ugodę z belgijską prokuraturą. W zamian dostanie niższy wyrok. Doprecyzujmy: świadek koronny korupcji – w zamian za informacje o łapówkach wręczane w Parlamencie Europejskim oraz politykom europejskim.
czy Donald już jest w Panamie
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!