Piszom że Goldman miał zły rok Goldman Sachs had a rough year in 2022, and CEO David Solomon was punished for that. Sort of.
i że CEO obciemli pensjem - Goldman Sachs CEO got 30% pay cut
Biedaczek, pewnie popłynoł na akcjach CD Projektu
Rzyt stracił? To Agros go wydymał
Tiaaaa...zły rok, zamiast 30 mld przytulił "tylko" 10
ja mysle ze w dobie szybkiego internetu zyd naprawdę ma wielkie problemy z milionami leszczy
kiedys ,jak sobie ustawił ławicę leszczy wg AT - ktora po to została wymyślona TO ICH MILIONAMI NA MULIARDY dolarow WYDYMAL JEDNA ROZGRYWKĄ - wyjątek od zasady
a teraz skubia zewszsd tabuny leszczy na male kwoty i jak milion leszczy wyjebie zyda na 100dolarow to juz ten manipulant ma spara kase w plecy I TU MASZ OPCJONER TO CIAGŁE BEZTRENDZIE -PAŁOWANIE BO NA WIĘKSZYM RUCHU TO ZANIM ON SIE ZACZNIE TO JUZ ŁAWICA LESZCZY SIEDZI NA WŁAŚCIWEJ POZYCJI I ILE ZYD MOZE WTOPIC JESLI GRUBE MILIONY BY TRZEBA DOKŁADAĆ DO KONTYNUACJI ruchu
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
MICHU
Liczba postów : 39723 Registration date : 25/10/2010
To ciekawe, nie pomyślałbym że poruszając się z prędkością światła nie jest potrzebna hibernacja, i że można dotrzeć wszędzie subiektywnie w mgnieniu oka.
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
dawałem do czasu jak powiedział że na imprezę (festiwal) wpuści tylko zaszczepionych nie mogłem iść teraz niech.... wypierdala ... faszysta sanitarny
Ja w tym roku nic nie dałem. Ale w tamtym roku licytowałem pewną rzecz i zapłaciłem 1500zł. Ja jak już to zawsze biorę udział w aukcjach jak jest coś co mnie interesuje. W tym roku sobie odpuściłem.
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
dawałem do czasu jak powiedział że na imprezę (festiwal) wpuści tylko zaszczepionych nie mogłem iść teraz niech.... wypierdala ... faszysta sanitarny
Ja w tym roku nic nie dałem. Ale w tamtym roku licytowałem pewną rzecz i zapłaciłem 1500zł. Ja jak już to zawsze biorę udział w aukcjach jak jest coś co mnie interesuje. W tym roku sobie odpuściłem.
lubie dobrze zjeść i wypić , zaczniemy od ośmiorniczek a potem juz tylko drożej , myślę że obiad zasponsoruje , bo dziada sknerusa po wszystkich mediach obwiozę
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Janko Traderroo and AgroTrader like this post
Forex Trader MOD
Liczba postów : 10365 Registration date : 05/08/2019
lubie dobrze zjeść i wypić , zaczniemy od ośmiorniczek a potem juz tylko drożej , myślę że obiad zasponsoruje , bo dziada sknerusa po wszystkich mediach obwiozę
120K za obiad i spacer z Tuskiem?
Janko Traderroo lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
drogo -120 000
Tobie to pewnie nie o spacer z Tuskiem chodzi ale chyba za spełnione marzenia =za Tuska tyle nie dasz
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Andrzej Dragan (ur. 16 maja[potrzebny przypis] 1978 w Koninie[1]) – polski fizyk teoretyk i artysta: fotograf, kompozytor oraz twórca filmowy[2], a także popularyzator nauki. Doktor habilitowany fizyki, profesor uczelni na Wydziale Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego (FUW) i profesor wizytujący na Narodowym Uniwersytecie Singapuru (NUS). Zdobywca wielu nagród krajowych i międzynarodowych.
Jako fizyk zajmował się m.in. informacją kwantową w wersji relatywistycznej, habilitując się właśnie na ten temat[3]. Jako fotograf stworzył własny styl portretu. Jest synem Anny Dragan – dziennikarki, redaktorki i pisarki.
no i jaki ma sens nasze przytulanie albo jutrzejsze otwarcie na gpw ??
AgroTrader MOD
Szefowa niemieckiej dyplomacji we wtorek (24.01.2023) na forum Zgromadzenia Ogólnego Rady Europy w Strasburgu wezwała Zachód do spójności, mówiąc: – Prowadzimy wojnę przeciwko Rosji, a nie przeciwko sobie. Rosja szybko zareagowała, wytykając Niemcom, że mimo pomocy Ukrainie twierdziły, że nie są stroną wojny.
Niemcy nie tylko się pauperyzują, ale i kretynieją.
Niesprawiedliwe stwierdzenie - Niemcy zachowują się nieźle, mają jakieś swoje zacięcia ale cała UE działa dosyć sprawnie. Wszyscy obudzili sie teraz w innym świecie i widzą że mają mało broni, dali się ruskim otumanić.
A ruscy są jak JKM zawsze znajda jakieś celne stwierdzenie, ida w ślady gebelsa, nie ma sie co tym przejmować.
Moim zdaniem za jakiś czas zawarty zostanie pokój w takich mniej więcej granicach jak teraz. Chyba tez ruscy to wiedzą a Ukraina pewnie też tylko nikt głoiśno nie powie.
Dziwna wojna, pozycyjna jak IWW, na wyniszczenie, ofensywy ogłaszają z wyprzedzeniem w prasie,
Przy okazji jadę do Stolycy i postanowiłem sobie zamowić panienkę a tu koledzy są kumaci w tym temacie - jak to jest do jakich hoteli mozna zamówić?
zibi MOD
Liczba postów : 31152 Age : 49 Location : Zamość Registration date : 23/05/2008
drogo -120 000
Tobie to pewnie nie o spacer z Tuskiem chodzi ale chyba za spełnione marzenia =za Tuska tyle nie dasz
grosze za uwolnienie się od problemów które nas czekają przez tego skurwysyna
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Powtórzę pytanie bo: jadę do Stolycy i postanowiłem sobie zamowić panienkę a tu koledzy są kumaci w tym temacie - jak to teraz jest, do jakich hoteli mozna zamówić?
Co do rynkuf to ciekawa sytuacja bo na nadmuchamych USA jakby sie rwali do silnych wzrostów a u nas jest taniocha a jakby odwrotnie się szykuje...
dziadek Admin
Liczba postów : 13101 Location : Nowe Rybie Registration date : 13/11/2007
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g