"Nie uchylam się od płacenia alimentów. W ub.r. pani Olchowicz otrzymała 230 tys. zł zaległości. Nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć. W ogóle nie rozumiem, dlaczego mam dorosłą osobę utrzymywać już 10 lat, dla mnie jest to niejasne — mówi Marcinkiewicz."
Ja też nie rozumiem, ale jest nauczka. Szczególnie dla tych TKŚ co mieszkają z 20 lat młodszymi paniami.
Zygmunt ,to se przygarnij taka o 30 nlat starsza,najlepiej w chodziku i z rurkami w nosie,wtedy tylko na pampersy wydasz na na rozwod nie bedzie miala sily
Kaziu myśli że Ziobro w sądzie dużo może
To nagonka Zbigniewa Ziobry na mnie, to jest zemsta polityczna — mówi w rozmowie z Onetem Marcinkiewicz.
Zostawił żonę z dziećmi i puknął Anabel no to i w anal knebel Jakby miał fason to by płacił i nie kwiczal Kobiety kosztują,Opcjo oszczedza to nie ma kobiety,Kotowi alimentów nie musi placic
nie ma darmowych obiadów
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
U nas jest rynek z dupy. Po kiego wuja tak nasi wczoraj sie zesrali to nie mogę sqmać. Jankes rośnie trzeci dzień a u nas siekanka naprzemienna na dwie strony. Robienie z leszczy idiotów. Jeszcze perfidnie wsparcie wyłamali na koniec. Banana grajdoł
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46697 Registration date : 03/09/2007
U nas jest rynek z dupy. Po kiego wuja tak nasi wczoraj sie zesrali to nie mogę sqmać. Jankes rośnie trzeci dzień a u nas siekanka naprzemienna na dwie strony. Robienie z leszczy idiotów. Jeszcze perfidnie wsparcie wyłamali na koniec. Banana grajdoł
bo jutro załamanie światowe
mówi ci to coś?
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
mówi ci to coś?
Znaczy się ,że co ? Jutro bracia C.Opcjonera odwiedza?no fakt wtedy będzie załamanie,może nie światowe a napewno cztery litery mu się zalamia
thorgall TraderArtysta XXI
Liczba postów : 25093 Age : 52 Registration date : 08/07/2008
Też mnie zaskoczyli wczoraj, przy takich Stanach powinniśmy już byli wybić nowe szczyty. Ale widocznie nadal jest u nas bessa, i stąd słabość.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
mówi ci to coś?
W mózgu masz załamanie i to codziennie.
Reser
No ba! Oczywista oczywistość. Czepili się zegarka Nowaka i ośmiorniczek z dupy a tu miliardowe wały idą typu Ostrołęka, respiratory i cała masa szemranych fundacji powiązanych z dojną zmianą. Szeregowy poseł jest chroniony całodobowo przez publiczną służbę za twoje podatki
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Czw 02 Lut 2023, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Reser
No ba! Oczywista oczywistość. Czepili się zegarka Nowaka i ośmiorniczek z dupy a tu miliardowe wały idą typu Ostrołęka, respiratory i cała masa szemranych fundacji powiązanych z dojną zmianą. Szeregowy poseł jest chroniony całodobowo przez publiczną służbę za twoje podatki
Z podatków Opcjonera jak długo tak będą cię doić? Ruszysz do urny wyborczej?
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
Z podatków Opcjonera jak długo tak będą cię doić? Ruszysz do urny wyborczej?
Ledwo się zaczął luty a urny będą w listopadzie. To jest jeszcze taki szmat czasu, że się cuda mogą wydarzyć. Nie qmam tego bo tak przeglądając media to można odnieść wrażenie jakby te wybory tuż tuż zaraz za tydzień miały być a to jest bite 10 miesięcy z kawałkiem.
Odyseusz lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
No ba! Oczywista oczywistość. Czepili się zegarka Nowaka i ośmiorniczek z dupy a tu miliardowe wały idą typu Ostrołęka, respiratory i cała masa szemranych fundacji powiązanych z dojną zmianą.
..... PiS ...... DAła jaka jest ........ każdy normalny ujjjjjj widzi *
* nie dotyczy Hioba, Zibiego i czasami Jabcoka
PiS ........cis
Reser