Dupa zaraz będzie podtarta. Panikarze się wysrali a Rzyt ma giełdunię pod kontrolą.
To nie są panikarze Stefan
Grubsza sraka się szykuje
No zobaczymy, na razie jest jeszcze wciąż bycza świeczka. Jutro qrewsko ważne dane o 14:30
Coś dla Agrosa: 2:45 PMI w Chinach
Mi się wydaje że jedyne istotne dane dla giełdy to stopy procentowe, bo ma bezpośredni wpływ na bazę na koniach i wyceny opcji, a reszta to szum informacyjny który jest dawno w cenach i wystarczy patrzeć się na wykres.
Poza tym nasza giełda lepiej koreluje z randem południowo afrykańskim niż z Jankami
Ostatnio zmieniony przez dex dnia Czw 02 Lut 2023, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
Dupa zaraz będzie podtarta. Panikarze się wysrali a Rzyt ma giełdunię pod kontrolą.
To nie są panikarze Stefan
Grubsza sraka się szykuje
No zobaczymy, na razie jest jeszcze wciąż bycza świeczka. Jutro qrewsko ważne dane o 14:30
Coś dla Agrosa: 2:45 PMI w Chinach
Mi się wydaje że jedyne istotne dane dla giełdy to stopy procentowe, bo ma bezpośredni wpływ na bazę na koniach i wyceny opcji, a reszta to szum informacyjny i wystarczy patrzeć się na wykres.
Ami się wydaje że najważniejsze dane tu o dane z mojego konta .. zawsze qrwy zagrają przeciwnie
dex lubi tą wiadomość
Bartek
Liczba postów : 6326 Location : polandow Registration date : 19/05/2010
U nas jest rynek z dupy. Po kiego wuja tak nasi wczoraj sie zesrali to nie mogę sqmać. Jankes rośnie trzeci dzień a u nas siekanka naprzemienna na dwie strony. Robienie z leszczy idiotów. Jeszcze perfidnie wsparcie wyłamali na koniec. Banana grajdoł
bo jutro załamanie światowe
mówi ci to coś?
W mózgu masz załamanie i to codziennie.
czy zdajesz sobie sprawe ze obraziłeś Thorgalla
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
No ba! Oczywista oczywistość. Czepili się zegarka Nowaka i ośmiorniczek z dupy a tu miliardowe wały idą typu Ostrołęka, respiratory i cała masa szemranych fundacji powiązanych z dojną zmianą. Szeregowy poseł jest chroniony całodobowo przez publiczną służbę za twoje podatki
To chyba powinienes trzymac sie i głosowac na PIS od nich mpzesz sie duzo nauczyc -skonczyc te nedzne amatorskie przeklejanie cen za pare złotych
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Czw 02 Lut 2023, 22:15, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51945 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011