TANIEJĄ BILETY KOLEJOWE WIELKI SUKCES PIS I MORAWIECKIEGO
QRWA RZAD FACHOFCÓW
W ciągu 2 tygodni zapadnie decyzja w sprawie cen biletów kolejowych. Premier powiedział na konferencji prasowej, że najlepiej byłoby, gdyby ceny powróciły do poziomu sprzed podwyżki.
Najpierw podnosisz ceny potem obnizasz, najpierw wprowadzasz kozę, potem ją wyprowadzasz....
1/2. Bez komentarza
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Agros w końcu zmądrzał Nikt normalny już na piśdzielców nie będzie głosował.
SUGERUJESZ ZE ZE CAŁE UFO ZAGŁOSUJE NA PIS
No przecież tu ostoja prawactwa jest. Taki Odyseusz czy zibi to już doczekać się nie mogą
tak, juś przebieramy nóżkami ale wiesz krytykujesz ale czy pójdziesz głosować na kogoś innego to jeszcze nie wiesz jakoś ci nikt nie pasuje a tu np taki Hołownia, taki "śliczny zagraniczny" Bo tu trzeba ten ruch zrobić, nie wystarczy PISioczyć.
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Agros w końcu zmądrzał Nikt normalny już na piśdzielców nie będzie głosował.
SUGERUJESZ ZE ZE CAŁE UFO ZAGŁOSUJE NA PIS
No przecież tu ostoja prawactwa jest. Taki Odyseusz czy zibi to już doczekać się nie mogą
tak, juś przebieramy nóżkami ale wiesz krytykujesz ale czy pójdziesz głosować na kogoś innego to jeszcze nie wiesz jakoś ci nikt nie pasuje a tu np taki Hołownia, taki "śliczny zagraniczny" Bo tu trzeba ten ruch zrobić, nie wystarczy PISioczyć.
Hołownia to jest zjeb. On chce likwidować gotówkę To idiota a jego płacz nad Konstytucją to marny teatrzyk.
Odyseusz lubi tą wiadomość
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
BTW, ale nasza giełda to jest banan. bazowe rosły to spadała, teraz spadają, a rośniemy, ki uj się stało z korelacją.
A ja dostałem z dupy opcję za pół darmo
Chyba się ktoś jebnął stroną (zamiast qpić sprzedał)
LOL, 15pkt się pomylił, dodatkowo musiało nie być jeszcze animatora.
Więcej bo pierwszy qrs był 62 W ogóle dziwi mnie, że lutowe puty są skrajnie prowzrostowo ustawione tj. można z prawej strony animatora qpić od ręki po cenie wigu20 a wystawiać to trzeba dać gorzej. Z kolei calle wyqrwione z bazami dużo do przodu.
dex
Liczba postów : 13781 Registration date : 14/09/2010
BTW, ale nasza giełda to jest banan. bazowe rosły to spadała, teraz spadają, a rośniemy, ki uj się stało z korelacją.
Więcej bo pierwszy qrs był 62 W ogóle dziwi mnie, że lutowe puty są skrajnie prowzrostowo ustawione tj. można z prawej strony animatora qpić od ręki po cenie wigu20 a wystawiać to trzeba dać gorzej. Z kolei calle wyqrwione z bazami dużo do przodu.
Dziwny sie zrobił rynek od 3 dni, rzeczywiście. Taka ciekawostka, widziałeś nieoficjalny indeks zmienności implikowanej dla WIG20?
http://artim.waw.pl/wiv20/
Reser
Dziwny sie zrobił rynek od 3 dni, rzeczywiście. Taka ciekawostka, widziałeś nieoficjalny indeks zmienności implikowanej dla WIG20?
A tego nie znam. Ta sytuacja z przechyleniem wycen opcji na stronę hossową trwa od dawna już. O-czki możesz tak samo qpić z prawej po tyle co kontrakt
Reser
A tego nie znam. Ta sytuacja z przechyleniem wycen opcji na stronę hossową trwa od dawna już. O-czki możesz tak samo qpić z prawej po tyle co kontrakt
musisz się jeszcze dużo uczyć bo tylko wstyd nam przynosisz
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
thorgall lubi tą wiadomość
Reser