Потемнеет серебро, померкнет золото, Поизносятся и вещи и слова, Из альбомов улыбнётся нежно молодость, Из-под плит проглянет тихая трава. Всё на свете перемелется, век сменится, Пронесутся годы, словно с горки вниз, Только ты, душа, суровой жизни пленница Из меня, как из темницы, смотришь ввысь.
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Odyseusz Fake Profil Hiob Team
Liczba postów : 6031 Registration date : 20/10/2018
Потемнеет серебро, померкнет золото, Поизносятся и вещи и слова, Из альбомов улыбнётся нежно молодость, Из-под плит проглянет тихая трава. Всё на свете перемелется, век сменится, Пронесутся годы, словно с горки вниз, Только ты, душа, суровой жизни пленница Из меня, как из темницы, смотришь ввысь.
poszukaj beczenia kózki o godz 22 ci się przyda
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
poszukaj beczenia kózki o godz 22 ci się przyda
.... już znalazłem Osłu koleżanke
Odyseusz lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
jestem dzisiaj w dobrym nastroju to zdradze Wam tajemnice "MOICH OSTATNICH SUKCESOW "
DZISIAJ PODWOIŁEM DEPO
-PRAWDA ALE W POŁOWIE =półprawda= GÓWNO PRAWDA
a teraz przywalę cała prawdą -jak jeszcze raz podwoje depo to wyjdę na zero
jak wyjde na zero to opisze swoj trejd grudniowo /styczniowy jedyny plus z tej grudniowej wtopy to taki ze belke mniejsza zapłacę czyli jest powod do radosci na zasadzie -złamałem tylko jedna noge a mogłem dwie bo miałem juz tak chyba 5 lat do tyłu -teraz 5ty ostatni rok sobie strate odpisze ze wpierdoliłem sie dopiero w styczniu i w kwietniu dojebali jeszcze belkę od zysku ktorego juz nie było
to k**wa boli nie masz kasy a zostałes z samą belką do zapłaty
czyli teraz mam duzo lepiej i jak odrobie to potraktuje to jako optymalizacje podatkową
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Pią 03 Lut 2023, 18:57, w całości zmieniany 3 razy
Odyseusz lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29694 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
jestem dzisiaj w dobrym nastroju to zdradze Wam tajemnice "MOICH OSTATNICH SUKCESOW "
DZISIAJ PODWOIŁEM DEPO
-PRAWDA ALE W POŁOWIE =półprawda
..... ogoliłeś Leszcza Opcjonera
TEN SKNERA bojaźliwy ,płochy, niedostępny, tchórzliwy, trwożliwy, pierzchliwy, nieufny, płochliwy, nieprzystępny, zalękniony, trwożny, strachliwy, NIE DA SIE OKRASC
JA TO CO INNEGO -odwaznie zapierdalam vabank - kope sie z koniem i dopiero jak umocze i kopa w ryj dostane to nastepuje otrzeźwienie i zaczynam madrzej grać
i tak juz od 20-tu 30-tu lat
Nadaje ze Stronia
GAZ znowu leci na mordę a Szanowny Pan Mateusz łaskawie zatrzymuje ceny gazu dla piekarzy. Minę przy tym ma zatroskaną i myślącą. Mistrz szopki noworocznej.
To jest bezczelne okradanie całego narodu żeby było na kampanię wybiórczą i na dozbrajanie Ukrainy.
Miska ryżu coraz bardziej widoczna.
Reser
Liczba postów : 110962 Registration date : 30/08/2007
Jankes już odhaczone ma wszystkie możliwe dane, FEDy, Fredy, SREDy - nic tylko róść mu pozostaje dalej a ten zaczyna bezczelnie spadać. Qpowali plotki a sprzedają fakty?
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Pią 03 Lut 2023, 19:01, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD
Liczba postów : 52257 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
GAZ znowu leci na mordę a Szanowny Pan Mateusz łaskawie zatrzymuje ceny gazu dla piekarzy. Minę przy tym ma zatroskaną i myślącą. Mistrz szopki noworocznej.
To jest bezczelne okradanie całego narodu żeby było na kampanię wybiórczą i na dozbrajanie Ukrainy.
hui nie okradanie
A NIE DARŁES MORDY RAZEM Z PO I TVN ZE GAZU NA ZIME ZABRAKNIE ,ZE RURA Baltic Pipe ODDANA ALE NIE ZAPEŁNIONA
no to pisiory nakupiły gazy na samym szczycie z całego swiata pod korek i teraz nie pier dol tylko sie ciesz i płąć ze masz gazu pod dostatkiem
AgroTrader MOD
hui nie okradanie
A NIE DARŁES MORDY RAZEM Z PO I TVN ZE GAZU NA ZIME ZABRAKNIE ,ZE RURA Baltic Pipe ODDANA ALE NIE ZAPEŁNIONA
no to pisiory nakupiły gazy na samym szczycie z całego swiata pod korek i teraz nie pier dol tylko sie ciesz i płąć ze masz gazu pod dostatkiem
To jest gówno prawda bo mają rekordowe zyski czyli musieli qpować znacznie taniej niż myślisz. Poza tym firmy handlujące surowcami powinny się hedge'ować opcjami lub fjuczerami na wypadek niekorzystnych zmian i wówczas cena po jakiej nabywają surowiec robi się bez znaczenia. Gdyby faktycznie qpowali tak drogo, to powinni sprzedając bardzo drogo mieć niewielkie zyski i to by uzasadniało wysoki koszt zaqpu a skoro mają rekordowe zyski, to zwyczajnie w chuja walą bo mogliby zejść z tym horrendalnych z dupy wziętych kosmicznych marż i też by zarobili tylko że nie aż tyle. Bezczelne wykorzystywanie sytuacji po prostu. Te zyski idą na kampanię Jarka i na Ukrainę czyli płacimy za to po cichu wszyscy. To by nie przeszło na rynq konqrencyjnym a przechodzi bo jest monopol jebany i nikt im nie podskoczy.
Oj osioł jeszcze musisz się uczyć sporo. W końcu zrozumiałeś, że na pisiorów się nie głosuje ale tego powyżej jeszcze nie qmasz.
Ostatnio zmieniony przez Market Trader dnia Pią 03 Lut 2023, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
AgroTrader MOD