Ja w ogóle nie rozumiem dlaczego Polska w całości nie jest jeszcze specjalną strefą ekonomiczną, bo geopolitycznie to jest korzeń Europy a nie Niemcy. To jest najważniejsze państwo na mapie i nie dlatego że się tu urodziłem.
GOSPODARKA W OPOWIECI PISowców TO ROSNIE TAK SZYBKO JAK ZAROBKI W OPOWIECI UFOków
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29597 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
No i ostrzegałem, żeby się nie śmiać z 3 buszków i teraz mamy trzeźwość bez Opcjo.
...... a taki był POrządny Facet ........ tylko za dużo ćpał, pijał pedalskie piwka z Lidla i grywał na pedalskich indexach
Mi naprawdę żal że odszedł. Miał już dość, wcale się nie dziwię zresztą.
UFO to nałóg POrównywalny z problemem AA lub hazardem ...... jak znam życie to wróci, jeżeli nie na 3źwo, to na pewno PO nastym buchU
no wlasnie OPCJO BEZ BUCHA I BEZ UFO DŁUGO NIE WYTRZYMA
Zamknij się w końcu Osioł, bo tego cynizmu nie da się czytać. Powoli dociera do mnie że Opcjo nie wróci.
.............................................Poleciał na Tajki? Prezes, zajmij Ty się lepiej rentą babki, zostawcie Opcjonera w spokoju, odszedł i nie sądzę by wrócił dziadek
dex lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51892 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Ja w ogóle nie rozumiem dlaczego Polska w całości nie jest jeszcze specjalną strefą ekonomiczną, bo geopolitycznie to jest korzeń Europy a nie Niemcy. To jest najważniejsze państwo na mapie i nie dlatego że się tu urodziłem.
a co do ona wagi naszego państwa , to chyba jasne jest że działa tu niemiecka dywersja która ciągle bije nas centralnie po jajach i chodzimy tacy podkuleni
_________________ Lepiej ze stopem stracić , niż bez stopa wpierdolić !!!!!!!!!
SILVER IDZIE NA 150$
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29597 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
a co do ona wagi naszego państwa , to chyba jasne jest że działa tu niemiecka dywersja która ciągle bije nas centralnie po jajach i chodzimy tacy podkuleni
Gdyby Niemcy nie mieli kompleksu na naszym punkcie to nie współpracowaliby z Rosją.
Forex Trader lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
No i ostrzegałem, żeby się nie śmiać z 3 buszków i teraz mamy trzeźwość bez Opcjo.
...... a taki był POrządny Facet ........ tylko za dużo ćpał, pijał pedalskie piwka z Lidla i grywał na pedalskich indexach
UFO to nałóg POrównywalny z problemem AA lub hazardem ...... jak znam życie to wróci, jeżeli nie na 3źwo, to na pewno PO nastym buchU
Zamknij się w końcu bo bo tego cynizmu nie da się czytać. Powoli dociera do mnie że Opcjo nie wróci.
TO SKOCZ Z OKNA -BO ŻYCIE BEZ OPCJONERA NIE MA SENSU TU LUDZIE KASE PRZEPIERDALAJA I CAŁE ZYCIE SOBIE RUJNUJĄ-ODBIERAJĄ A TY CKLIWIE ROZPACZASZ ZE NIE MASZ CODZIENNIE RANO RAPORTU Z DEFEKACJI
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Gdyby Niemcy nie mieli kompleksu na naszym punkcie to nie współpracowaliby z Rosją.
...... bo przestraszyli się TERCETU Kaczyński/Suski/Mularczyk ........ i ICH raPOrtu
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51892 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zamknij się w końcu Osioł, bo tego cynizmu nie da się czytać. Powoli dociera do mnie że Opcjo nie wróci.
A co się stało, że OPcjo zmienił nazwę użytkownika? Poleciał na Tajki?
PISZE TERAZ JAKO KolekcjonEr - Opcjoner = Kolekcjoner
... Nie zgadza mi się parę szczegółów
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Ostatnio zmieniony przez dziadek dnia Czw 16 Lut 2023, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
dex lubi tą wiadomość
Nadaje ze Stronia
DLA MNIE SPRAWA JEST PROSTA jesli Opcjoner psychicznie nie wytrzymał obecnosci na UFO
TO NIE NADAJE SIE DO TRADERKI I NIECH SOBIE LEPIEJ POSZUKA SPOKOJNEGO ZAJECIA NP. NA KASIE W Biedronce Lidlu
... Daj już spokój...dajcie spokój z tą jazdą na Opcjonera. Ja rozumiem że można komuś dociąć ale tak wszyscy na jednego? Jeszcze pewnie uważacie, że powielanie codziennie tych samych sucharów jest dowcipne i wszyscy powinni się hahac?
_________________ „Na rynku istnieją starzy traderzy i traderzy odważni. Ale bardzo mało jest starych i odważnych” Ed Seykota "...ustalono już że na giełdzie , LEGALNIE milionerem może stać się tylko miliarder" Osły AgroTrader ... https://www.youtube.com/watch?v=O-4oOvZ_K4g
Nadaje ze Stronia and dex like this post
AgroTrader MOD
DLA MNIE SPRAWA JEST PROSTA jesli Opcjoner psychicznie nie wytrzymał obecnosci na UFO
TO NIE NADAJE SIE DO TRADERKI I NIECH SOBIE LEPIEJ POSZUKA SPOKOJNEGO ZAJECIA NP. NA KASIE W Biedronce Lidlu
... Daj już spokój...dajcie spokój z tą jazdą na Opcjonera. Ja rozumiem że można komuś dociąć ale tak wszyscy na jednego? Jeszcze pewnie uważacie, że powielanie codziennie tych samych sucharów jest dowcipne i wszyscy powinni się hahac?
TO JEST HARD FORUM DLA HARD TRADEROW I TO BYŁY TYLKO HARD ZARTY
MIECZAK NIE ZAROBI W TYM SIEDLISKU KiZ
PS A POZA TYM TO PEWNIE MASZ RACJE wszak Opcjoner byl jedynym normalnym na tym forum TO ILE MOZNA ZE ŚWIRAMI WYTRZYMAĆ NAWET MICHU NIE WYTRZYMAL
PS2 ogolnie to jest burza w szklance wody -HUI WI O CO ??? BO OPCJONER 2 DNI NIE PISZE NA UFO
Ostatnio zmieniony przez AgroTrader dnia Czw 16 Lut 2023, 22:37, w całości zmieniany 1 raz
Nadaje ze Stronia
Najgorsze że tu wszyscy są alkoholikami oprócz Opcjo. Sorry, taka prawda, wstydźmy się. Proponuję żeby zamknąć ten wątek wcześniej i uczcić odejście Opcjo minetą ciszy.
thorgall lubi tą wiadomość
AgroTrader MOD
Najgorsze że tu wszyscy są alkoholikami oprócz Opcjo. Sorry, taka prawda, wstydźcie się. Proponuję żeby zamknąć ten wątek wcześniej i uczcić odejście Opcjo minetą ciszy.
WYPRASZAM SOBIE ja jestem zdecydowanym przeciwnikiem ALKOHOLU I alkoholików (SWOJE WYPILEM ZA MŁODU I CHWATIT )
JESLI MNIE NIE PRZEPROSISZ TO ODCHODZĘ
Prezes
Liczba postów : 16403 Age : 46 Location : The Bronx, New York, U.S. Registration date : 01/09/2007