........ w Dzień Prezydenta ....... Śpiący Joe obudził sie w Kijowie
MOŁODIEC
Szacun!
Pewnie AF1 wylądował gdzieś w UA bo raczej nie jechał lądem z Polski. No ryzyko, jedna z najważniejszych osób na świecie w przestrzeni powietrznej, w której latają drony i szlag wie co. A przecież wylecieć stamtąd też jakoś musi.
REALISTA UFOTrader Senior
Liczba postów : 46564 Registration date : 03/09/2007
Uważam, że to forum jest zajebiste.A jakie jest Wasze zdanie ?
Mogło być trochę więcej dziwek ale tak to spoko jest
Mam taki mały pomysł racjonalizatorski, co by zwiększyć efektywność tego forum a tym samym zwiększyć zyski TKS mianowicie, umożliwić wklejanie cipek. Na początek po 22-giej, a jak się pomysł przyjmie to całą dobę. Co Wy na to ?
Kazik Kowalski lubi tą wiadomość
Zygmunt de Bill UFOTrader Senior
Liczba postów : 7029 Registration date : 22/12/2011
Mam taki mały pomysł racjonalizatorski, co by zwiększyć efektywność tego forum a tym samym zwiększyć zyski TKS mianowicie, umożliwić wklejanie cipek. Na początek po 22-giej, a jak się pomysł przyjmie to całą dobę. Co Wy na to ?
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29631 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
..... ale tylko gołe (ogolone) ............ tak jak goły (czyt. ogolony) jest co 2-gi TKŚ
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29631 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
........ w Dzień Prezydenta ....... Śpiący Joe obudził sie w Kijowie
MOŁODIEC
Szacun!
Pewnie AF1 wylądował gdzieś w UA bo raczej nie jechał lądem z Polski. No ryzyko, jedna z najważniejszych osób na świecie w przestrzeni powietrznej, w której latają drony i szlag wie co. A przecież wylecieć stamtąd też jakoś musi.
....... Opcjoner ......... sprawdź na Onet.pl
Joe Biden złożył w poniedziałek niespodziewaną wizytę w Kijowie, gdzie spotkał się z Wołodymyrem Zełenskim. "New York Times" podał, że Joe Biden razem ze swoimi współpracownikami przyjechali do Kijowa pociągiem, który ruszył z Rzeszowa. "Prezydent odbył wielogodzinną podróż pociągiem od granicy z Polską, demonstrując determinację swojej administracji w obliczu trwającej od roku inwazji Rosji na Ukrainę" — pisze amerykańska gazeta.