Uważam, że to forum jest zajebiste.A jakie jest Wasze zdanie ?
Mogło być trochę więcej dziwek ale tak to spoko jest
Mam taki mały pomysł racjonalizatorski, co by zwiększyć efektywność tego forum a tym samym zwiększyć zyski TKS mianowicie, umożliwić wklejanie cipek. Na początek po 22-giej, a jak się pomysł przyjmie to całą dobę. Co Wy na to ?
..... ale tylko gołe (ogolone) ............ tak jak goły (czyt. ogolony) jest co 2-gi TKŚ
To jest temat do dyskusji
MICHU
Liczba postów : 39673 Registration date : 25/10/2010
"Nic się nie da", że zacytuje klasyka. Moze Opcjonerowi cos sie stało? On jest sam ( z kotami)...wie ktoś, gdzie on mieszka? Normalnie jak gdzieś wyjeżdżał to i tak dawał znać .
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
"Nic się nie da", że zacytuje klasyka. Moze Opcjonerowi cos sie stało? On jest sam ( z kotami)...wie ktoś, gdzie on mieszka? Normalnie jak gdzieś wyjeżdżał to i tak dawał znać .
Tak dluga absencja u Opcjo mnie martwi bardzo. W piatek pochowalismy kolege rok starszego ode mnie 48 l. Opcjo znalem z wypadu UFO nie wiem 2008-2009 mniej wiecej to bylo.
On by sie normalnie odezwal... ale widocznie cos sie stalo... i z tym musi sobie ufo poradzic. Amen
Moze na rowerku sobie po buszkach nie poradzil
Ed
Liczba postów : 3465 Age : 48 Location : Chorzów / Wuppertal Registration date : 29/08/2007
Zobaczcie jak to gówniane tvp info jest stronnicze. Z jakiegoś powodu trudno się doszukać informacji o przylocie Bidena Najważniejszy news dnia a oni we wzmiance piszą. Za to wiemy, że przyleciała Giorgia Meloni i że urodził się Kopernik. A gdyby Tusk coś powiedział o matko to by wyły nagłówki o tym przez tydzień. Rozumiem, że Meloni jest ważniejsza od Bidena.
AgroTrader MOD
Liczba postów : 51924 Age : 104 Location : The Silver Fox Club Registration date : 29/10/2011
Zobaczcie jak to gówniane tvp info jest stronnicze. Z jakiegoś powodu trudno się doszukać informacji o przylocie Bidena Najważniejszy news dnia a oni we wzmiance piszą. Za to wiemy, że przyleciała Giorgia Meloni i że urodził się Kopernik. A gdyby Tusk coś powiedział o matko to by wyły nagłówki o tym przez tydzień. Rozumiem, że Meloni jest ważniejsza od Bidena.
wkurwieni bo im Kijev i Żełeński skradli swiatowe show .
_________________ Rynek potrafi być irracjonalny dłużej, niż racjonalny inwestor pozostanie wypłacalny. J.M. Keynes
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29631 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007
Tak dluga absencja u Opcjo mnie martwi bardzo. W piatek pochowalismy kolege rok starszego ode mnie 48 l. Opcjo znalem z wypadu UFO nie wiem 2008-2009 mniej wiecej to bylo.
On by sie normalnie odezwal... ale widocznie cos sie stalo... i z tym musi sobie ufo poradzic. Amen
Moze na rowerku sobie po buszkach nie poradzil
...... a jak zasłabł ........ to koty mogły MOO odgryźć członka
Nadaje ze Stronia
Liczba postów : 29631 Age : 18 Location : Deus ex machina est :) Registration date : 21/11/2007